Hej!
Sempe - zdrowia i sił życzę, coś mi się wydaje, że za dużo na swoje barki wzięłaś, jak przeczytam Twojego posta to aż ciarki mnie przeszły
ściskam mocno i wracaj do formy, a przede wszystkim uważaj na siebie
mama - &&&& za Twojego tatusiam, oby było tylko lepiej!
martika - Gratki! Super że się udało!!!! Teraz tylko czekać na bejbika
katrina - Gratki dla koleżanki - niezły klocuszek urodziła
bedismall - jaki kryzys kochana? sił życzę! Bystra dziewczynka z Twojej córci. No a najmlodsza też daje powody do dumy, brawa za pierwsze kroczki
U mnie tradycyjnie brak czasu króluje, w tygodniu to nie wiem jak to się dzieje ale dzień biegnie za dniem tak szybko, że nie nadążam. Jaśko łobuzuje, a z drugiej strony to taki wrażliwy mężczyzna. Ostatnio jak grałam z Hankę we frisby i przez przypadek dostała w bużkę to się rozpłakała, a Jasio tak na nią patrzył jak płacze i mu się tak smutno zrobiło, że sam zaczałął robić minki podkówki, oczka napełniły się łzami, i tak po jednym policzku łezka spłynęla. Taki empatyczny ten mój chłopak. Hania z Zosią raz sie kochają a raz wojny toczą - więc też się nic w tym względzie nie zmieniło. Pół maja trochę chorowaliśmy, stąd odwołałam urodziny Hanusi, a teraz jak juz jesteśmy zdrowi to gości nie umiem zgrać bo terminy nie pasują i już zaczynam się denerwować
Mam tez prośbę do Was...moja przyszła bratowa bierze udział w konkursie Miss Polski na wózku, dwa lata temu miała wypadek i wypadła z 2 piętra kamienicy , ciagle się rehabilituje, robi postępy ale niestety nie potrafi chodzić, więc jeżdzi na wózku. No i zglosiła się od tego konkursu, bo to jakby nie było szansa na nowe kontakty, możliwości dodatkowej rehabilitacji. Żeby przejść do kolejnego etapu trzeba byc w pierwszej "10" . Głosować można raz dziennie wysyłając smsy TC. JEDYNA. 77 na numer 72068, niestety płatne są 2,46 zł. Niby nie dużo, ale zawsze to jest jakiś koszt, my wysyłamy ile możemy, ale widać że konkurencja nie śpi;-) Więc proszę o wsparcie, jeśli oczywiście macie możliwość...to jest link do tej strony
Kandydatka#77 - Aneta Kozioł
pozdrawiam ciepło