reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Mamita. Nie zdążyłam wszystkiego napisać bo nas zawołała.
Dominik chciał lego a wczoraj nic mu nie wpadło w oko.
Zmęczona jestem ostatnio.
Męża dziś piastuje bo był w szpitalu. A sama do 4 w nocy oglądałam samochody używane w internecie. ...

reklama
Bedismall nie moge odpoczywac, nie potrafie, ;-) ciagle w ruchu a teraz mi sie nudzi, bo dom lsni czystoscia, schody w domu (piwnica- 2 pietro ) sztuk 45 zaliczylam juz chyba z 50 razy. I co znalazlas jakis ciekawy woz? Kciuki By Dominik znalazl swoj wymarzony prezent i by zmeczenie poszlo precz. Chcesz troche mojej marnujacej sie energii ;-)?

Z tym porodem to wcale nie chodzi mi o zaspokojenie mojej niecierpliwosci, tylko chcialabym wykorzystac obecnosc rodzicow na maksa, bo przy Livii duzo mi pomogli, urodzila sie dzien przed ich przyjazdem, ale wtedy byli na 2 tygodnie, nosili ja po nocach jak jej sie pory poprzestawialy i w ogole. A teraz przyjada na 10 dni, bo nie oplaca im sie 2 razy winiety na czechy i austrie kupowac, no i moja szwagierka w piatek wyjezdza na wakacje, a ja pamietam jak smutno jest kiedy odwiedza Cie tylko M... w szpitalu a inni maja pilegrzymki odwiedzajacych. :-(
mama ja sie poddalam nic nie dziala :cool2: a Livik to juz ja blaga by wyszla, ;-)najsmieszniejsze jest to, ze dopoki bralam wielgachne dawki magnezu antyskurczowo, to mialam skurcze, jak przestalam cisza :-)

milego dnia dziewczyny

Ostatnia edycja:
heloł ..

Bedii
tak myslałam ,że wypowiedź urwało :tak: powodzenie w poszukiwaniu odpowiednich klocków:)
no i oby sie auto udało znaleźć ...a co tam u męża ,że w szpitalu był:confused:

Martika
wiem wiem o co chodzi z rodzicami ...życzę ,żeby dzidzia opuściła lokum i żeby było tak jak bys chciała:tak:

ja dostałam @ i nerwy mi puszczają hahahahahaa...rodzina bedzie żyć bo wczoraj fruwali tak ich rozstawiałam :sorry:

u nas dzis pogoda taka :confused2:
zaraz do pracy jadę ...wieczorem muszę spakować córkę bo jutro jadą na zieloną szkołę na 3 dni ..
zobaczę jak to jest mieć jedno dziecko ....moje krasnale są zawsze razem to będzie drugi raz jak będą 3 dni osobno-w tamtym roku też była zielona szkoła..

zostawiam Wam trufle czekoladowe....ja wcinałam ostatnio namiętnie bo byłam przed @ ...dziś dostałam wiec reszte zostawiam Wam:biggrin2:

paaaaaaaaa

mama dobrze, ze tylko fruwali a nie odlecieli, ale skoro @ przyszla to i cisnienie spadlo ;-) moja Livka dzisiaj na wycieczke jedzie, oczywiscie ja jak zwykle w stresie, mam taka awersje do autokarow, ale co sie dziwic jak przezylam wypadek autokarowy na autostradziei bylam jedna z najbardziej poszkodowanych :baffled:
Jotemka jak tam malec? ma juz imie?
Katrina jak tam u ciebie?
sempe juz w domu czy nadal w szpitalu, jak zdrowie?
Bedismall klocki znalezione? jak tam energia wrocila?

wlatuję na chwilę ..

Martika
będzie dobrze,,choć domyslam się ,że stres masz z tym autokarem :baffled:
moje jechała rano o 9..jechali 80 km więc koło 10.30 pewnie byli na miejscu ..wracaja w piatek o 16..

u Jotemki synek został Marek :-) rosnie jak szalony bo mi Jotemka mmsy sle i aż miło popatrzeć :tak:

Sempe
jak tam kochana u Ciebie ??

Patik
??????????

Hana
??????????

Wisieńka ????????

odebrałam synka ..zrobię obiad i na 17 wracam do pracy -mam jeszcze rzęsy 1 :1 i chłopaka na zabieg na twarz..

miłego dnia..

Martika - dziekuje w imieniu Kubusia.

Załączniki

• 1401908103639.jpg
    1401908103639.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 33
witam się z rańca ..

Katrina
ukochać Qubę !! rosną dzieci na pociechę :tak:

mi wczoraj tak pusto było bez córki ,ale i co tu kryć ...spokojnie :-p
takich dzieci jak mój syn mogłabym mieć i 5tkę ...bo córa to pani prezes-wszystko musi być na Jej ...a wiadomo ,że nie bedzie :sorry2: i jatka murowana :-D
ale pusto bez Niej ...

oki ide pranie rozwiesić z psiakiem na spacer i do pracy-dziś kończę wcześniej ,żeby syna gdzieś zabrać na zakupy,żeby Mu nie było przykro jak Zu zacznie opowiadać gdzie nie była czego nie robiła-żeby Mu przykro nie było ...

miłego i słonecznego ..u nas póki co słonko.

reklama
dziewczyny melduje sie po wizycie u gin, dostalam skierowanie na wywolanie porodu, bo mala przestala rosnac, wlasciwie przez te 2 tygodnie nie wiele sie zmienilo, wiec to nie ma sensu. Jade do kliniki ktora wybralam, jezeli tam mnie odesla, mam gwarantowane, ze moj lekarz u siebie mi wywolala (podobno jeszcze dzisiaj) porod. Wiec trzymajcie kciuki, by wszystko poszlo ok... :tak:

Do góry