reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Mamita. Nie zdążyłam wszystkiego napisać bo nas zawołała.
Dominik chciał lego a wczoraj nic mu nie wpadło w oko.
Zmęczona jestem ostatnio.
Męża dziś piastuje bo był w szpitalu. A sama do 4 w nocy oglądałam samochody używane w internecie. ...

reklama
Bedismall nie moge odpoczywac, nie potrafie, ;-) ciagle w ruchu a teraz mi sie nudzi, bo dom lsni czystoscia, schody w domu (piwnica- 2 pietro ) sztuk 45 zaliczylam juz chyba z 50 razy. I co znalazlas jakis ciekawy woz? Kciuki By Dominik znalazl swoj wymarzony prezent i by zmeczenie poszlo precz. Chcesz troche mojej marnujacej sie energii ;-)?

Z tym porodem to wcale nie chodzi mi o zaspokojenie mojej niecierpliwosci, tylko chcialabym wykorzystac obecnosc rodzicow na maksa, bo przy Livii duzo mi pomogli, urodzila sie dzien przed ich przyjazdem, ale wtedy byli na 2 tygodnie, nosili ja po nocach jak jej sie pory poprzestawialy i w ogole. A teraz przyjada na 10 dni, bo nie oplaca im sie 2 razy winiety na czechy i austrie kupowac, no i moja szwagierka w piatek wyjezdza na wakacje, a ja pamietam jak smutno jest kiedy odwiedza Cie tylko M... w szpitalu a inni maja pilegrzymki odwiedzajacych. :-(
mama ja sie poddalam nic nie dziala :cool2: a Livik to juz ja blaga by wyszla, ;-)najsmieszniejsze jest to, ze dopoki bralam wielgachne dawki magnezu antyskurczowo, to mialam skurcze, jak przestalam cisza :-)

milego dnia dziewczyny

Ostatnia edycja:
heloł ..

Bedii
tak myslałam ,że wypowiedź urwało :tak: powodzenie w poszukiwaniu odpowiednich klocków:)
no i oby sie auto udało znaleźć ...a co tam u męża ,że w szpitalu był:confused:

Martika
wiem wiem o co chodzi z rodzicami ...życzę ,żeby dzidzia opuściła lokum i żeby było tak jak bys chciała:tak:

ja dostałam @ i nerwy mi puszczają hahahahahaa...rodzina bedzie żyć bo wczoraj fruwali tak ich rozstawiałam :sorry:

u nas dzis pogoda taka :confused2:
zaraz do pracy jadę ...wieczorem muszę spakować córkę bo jutro jadą na zieloną szkołę na 3 dni ..
zobaczę jak to jest mieć jedno dziecko ....moje krasnale są zawsze razem to będzie drugi raz jak będą 3 dni osobno-w tamtym roku też była zielona szkoła..

zostawiam Wam trufle czekoladowe....ja wcinałam ostatnio namiętnie bo byłam przed @ ...dziś dostałam wiec reszte zostawiam Wam:biggrin2:

paaaaaaaaa

mama dobrze, ze tylko fruwali a nie odlecieli, ale skoro @ przyszla to i cisnienie spadlo ;-) moja Livka dzisiaj na wycieczke jedzie, oczywiscie ja jak zwykle w stresie, mam taka awersje do autokarow, ale co sie dziwic jak przezylam wypadek autokarowy na autostradziei bylam jedna z najbardziej poszkodowanych :baffled:
Jotemka jak tam malec? ma juz imie?
Katrina jak tam u ciebie?
sempe juz w domu czy nadal w szpitalu, jak zdrowie?
Bedismall klocki znalezione? jak tam energia wrocila?

wlatuję na chwilę ..

Martika
będzie dobrze,,choć domyslam się ,że stres masz z tym autokarem :baffled:
moje jechała rano o 9..jechali 80 km więc koło 10.30 pewnie byli na miejscu ..wracaja w piatek o 16..

u Jotemki synek został Marek :-) rosnie jak szalony bo mi Jotemka mmsy sle i aż miło popatrzeć :tak:

Sempe
jak tam kochana u Ciebie ??

Patik
??????????

Hana
??????????

Wisieńka ????????

odebrałam synka ..zrobię obiad i na 17 wracam do pracy -mam jeszcze rzęsy 1 :1 i chłopaka na zabieg na twarz..

miłego dnia..

Martika - dziekuje w imieniu Kubusia.

Załączniki

• 1401908103639.jpg
    1401908103639.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 29
witam się z rańca ..

Katrina
ukochać Qubę !! rosną dzieci na pociechę :tak:

mi wczoraj tak pusto było bez córki ,ale i co tu kryć ...spokojnie :-p
takich dzieci jak mój syn mogłabym mieć i 5tkę ...bo córa to pani prezes-wszystko musi być na Jej ...a wiadomo ,że nie bedzie :sorry2: i jatka murowana :-D
ale pusto bez Niej ...

oki ide pranie rozwiesić z psiakiem na spacer i do pracy-dziś kończę wcześniej ,żeby syna gdzieś zabrać na zakupy,żeby Mu nie było przykro jak Zu zacznie opowiadać gdzie nie była czego nie robiła-żeby Mu przykro nie było ...

miłego i słonecznego ..u nas póki co słonko.

reklama
dziewczyny melduje sie po wizycie u gin, dostalam skierowanie na wywolanie porodu, bo mala przestala rosnac, wlasciwie przez te 2 tygodnie nie wiele sie zmienilo, wiec to nie ma sensu. Jade do kliniki ktora wybralam, jezeli tam mnie odesla, mam gwarantowane, ze moj lekarz u siebie mi wywolala (podobno jeszcze dzisiaj) porod. Wiec trzymajcie kciuki, by wszystko poszlo ok... :tak:

Do góry