Bedismall nie moge odpoczywac, nie potrafie, ;-) ciagle w ruchu a teraz mi sie nudzi, bo dom lsni czystoscia, schody w domu (piwnica- 2 pietro ) sztuk 45 zaliczylam juz chyba z 50 razy. I co znalazlas jakis ciekawy woz? Kciuki By Dominik znalazl swoj wymarzony prezent i by zmeczenie poszlo precz. Chcesz troche mojej marnujacej sie energii ;-)?
Z tym porodem to wcale nie chodzi mi o zaspokojenie mojej niecierpliwosci, tylko chcialabym wykorzystac obecnosc rodzicow na maksa, bo przy Livii duzo mi pomogli, urodzila sie dzien przed ich przyjazdem, ale wtedy byli na 2 tygodnie, nosili ja po nocach jak jej sie pory poprzestawialy i w ogole. A teraz przyjada na 10 dni, bo nie oplaca im sie 2 razy winiety na czechy i austrie kupowac, no i moja szwagierka w piatek wyjezdza na wakacje, a ja pamietam jak smutno jest kiedy odwiedza Cie tylko M... w szpitalu a inni maja pilegrzymki odwiedzajacych. :-(
mama ja sie poddalam nic nie dziala
a Livik to juz ja blaga by wyszla, ;-)najsmieszniejsze jest to, ze dopoki bralam wielgachne dawki magnezu antyskurczowo, to mialam skurcze, jak przestalam cisza :-)
milego dnia dziewczyny