reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
mama dobrze, ze tata ma zajecie, oby w lipcu jednak lekarz mial dla niego dobre wiesci...
Katrina zdrowia zycze
Hana kciuki za mobilizacje do dzialania ;-)
ja wczoraj wieczorem myslalam, ze wyladuje na porodowce, mialam skurcze (dla mnie nowosc, bo przy dziewczynach najpierw wody mi odeszly i dalej nic sie nie dzialo) co 10 minut, po cieplym prysznicu mialam co 7 minut, do tego wymiotowalam, biegunka, ale po 3 godzinach wszystko przeszlo. Dzis spokojnie... :)

Martika
hej ;)
dziękuję ..też mam nadzieję ,że u taty w lipcu będzie radość ..że przerzutów brak..
ehhhh tato-tak mocno trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&!!!!

Martika
a u Ciebie widać ,że organizm sie przygotowuje na wielkie wydarzenie..dopakuj torbę w razie WU

Katrina
lepiej coś u Ciebie?

mama ja sie do tych kciukow dolaczam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
hehe dopakuj? ja nic nie mam spakowane ;-)poza tym to 5 minut ;-) ja nie mam takiej listy jak w PL

Ostatnia edycja:
Martika
dziękuję ..
no ja do szpitala brałam piżamę ,bieliznę,ubrania dla dziecka,laktator,wodę ,dokumenty,ręcznik..takie podstawy ,ale zapakować trza ;-)

jadę zaraz do klientów domowych-no nie powiem ,że mi sie chce :sorry:

Mamusia - juz mi sie tak nie leje z nosa, ale bardzo slaba jestem. Albo mi zimno, albo poty mnie oblewaja. Ale juz przynajmniej glowa tak nie boli.

Martika - u nas trzeba miec wszystko swoje. Zatem do szpitala z 2 torbami sie wybieralam.

Sorki, ale w tel. Nie mam mozliwosci edytowania.

no tutaj to musze miec swoje kosmetyki, recznik, koszule do porodu i ewentualnie do spania moge ale nie musze (oczywiscie wole swoje) i dokumenty (ale to i tak oprocz aktu malzenstwa, ktory hmm nie bardzo wiem gdzie jest po przeprowadzce, mam w torebce bo musze w razie W...). Dla dziecka nie potrzebuje nic, aczkolwiek jak zawsze biore swoje ubranka i potem mi maz dowozi i wymieniam, bo ja to sobie zycie wole ulatwiac na poczatku czyli body rozpinane tak bym nie musiala przez glowke sie meczyc, spiochy w kroczu rozpinane bym nie musiala rozbierac calego dziecka do przewijania. A poza tym zawsze tak bylo, ze maz bral brudne ciuszki i dawal do wachania psu, by sie oswoil z zapachem malca ;-)

reklama
Do góry