reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
heloł po pracy..

Katrina
witamy wśród żywych :-p:tak:

Bedii
uuuu..współczuję :sorry2:

u mnie w pracy ruch jak to wiosną -cieszę się :cool2: a jakże :-)

reszta babeczek meldować co u Was :tak:
uffff..wieczorne wytchnienie od upałów .

na ogrodzie mam fioletowo-irysy wybuchły :-D

witajcie ..

Katrina
łooo jaki klocuszek -gratulacje dla koleżanki ..sn czy cc??

miłego dnia kobietki :)

Wisieńka
co u Ciebie ?? pewnie ogrodowo :-p

Jotemka
jak dzieci? jak Twoje samopoczucie ?

Patik
kochana co u Was? jak Jaśko i dziewczynki ?:)

Bedii
liczę ,że głowa Cie trochę odpuściła:sorry2:

miłego i udanego dnia dla wszystkich mamusiek ;)

Dzień dobry. Deszczowo w Anglii a jakże. ..po fali 'upalow' 24 stopniowych angole wymodlili sobie wreszcie deszcz. Co za ludzie. ...

Maya się puszcza i troszkę za rączki pochodzi.

Mamo współczuję sytuacji z tata i sił życzę. Oby nie było tych ch...... przerzutow

melduje sie 2 w 1, ale nie wiem jak dlugo, poniewaz wczoraj mialam 4 ktg i 2 usg, mala rusza sie bardzo malo i mam malo wod, rozwarcie co prawda tylko na 1 palec, ale dzisiaj mam duzo sluzu brazowego i nie wiem, czy to czop odchodzi, czy po wczorajszym badaniu w szpitalu. Tak czy siak prosze o kciuki bo mam dzis egzamin, nie nastawiam sie, ze go zdam ,ale fajnie by bylo, oczywiscie za pozwoleniem lekarki bede go zdawac, bo mialam zostac na noc w szpitalu ;-) wiec po egzaminie mam wpasc na kontrole i zobaczymy. milego dnia dziewczyny

zdalam ,prawko jazdy w rece moge jezdzic :-):-):-):-):-) ktg w normie, mam jakby mi sie udalo przetrwac weekend, podjechac na ktg w poniedzialek, na razie spokoj, niech jeszcze mala posiedzi :tak: bo drobinka taka na jednym usg 2500 na drugim 2700 wiec krasnoludek maly ;-)

reklama
Martika. A ja już myślałam że urodzilas bo się nie odzywasz.
Przeogromne gratulacje.
Ja właśnie mam chwilowy mam nadzieję kryzys bo nie wiem czy podałam.

Muszę się pochwalić. Moje najstarsze dziecko typowo humanistyczne dostało się do zaawansowanej czyt . najlepszej grupy na matematyce. Przerabia materiały z dwóch lat do przodu. Za to jutro chyba nie pojadę na gimnastykę bo jej się zrobił mega wrzód same wiecie gdzie. ...

Ferie mamy od dzisiaj

Do góry