reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Hej.
Witam się w ten deszczowy dzień.
Jadę z maluchami do znajomych. Dominik u nich nocuje od niedzieli. A najstarszą zostawiłam u sąsiadki. Tam gdzie jadę są same chłopaki to same rozumiecie.

Przedwczoraj znowu miałam nieprzyjemną sytuacje bo nowe nastolatki się wprowadziły na dole i wzywają młodsze dzieci na podwórku w tym moje. ...:mad:

witam wieczorkiem ...

bylismy na zakupach w leroyu-mamy kibelek i od razu nam gości zamontuje jak skończy płytki ...reszte łazienki póżnieeeeeeej:sorry2:

u nas przestało padać ..

Bedii
to fajną przygodę ma synek-na tyle dni jedzie ;))przyjemności dla Niego :-)

miłego dnia kobietki ..
ja ze sniadanie ..pan już działa w łazience ..musiałam pogadankę strzelić bo kuźwa wracam wczoraj do domu a w domu popielniczka :wściekła/y:
w sensie --> śmierdzi papierochami !!! wrrrrr

no i dzis powiedział ,że już w domu nie zapali-ma wychodzić przed dom..

co to qźwa jest-przychodzisz do kogoś do domu i jarasz :crazy:

mam nadzieję ,że dziś nic nie wyczuję jak wrócę do domu bo ....bedzie dym!!!

Bedii
współczuję dzieciaczkom wyzwisk.....

jak tam u reszty gangu?

Dzień dobry.
Ja dziś nie wyspana. Mąż poszedł do pracy o 4.30 i się obudziłam bo ktoś za klamkę złapał. Ale dzwoniłam do niego to był on. Tylko sprawdzał. U znajomych byłam ale syna nie przywiozłam. Zostsje do piątku. W piątek przyjedzie z kumplem i jego tatą. Faceci będą w fife grać na Xbox ie a chłopaki będą spać u nas. A w sobotę robimy urodziny mojej najstarszej. Muszę jeszcze zakupy zrobić jutro i tort

hello

Mamusia - kurcze samochody to zawsze sobie znajdą moment na zepsucie się... dobrze, że już po awarii, szkoda, że i po kasie w portfelu.
Szybkiego zakończenia remonciku.

Martika - GRATULACJE!!!!! Super, że masz już za sobą egzamin i dobrze, ze od razu z tego korzystasz. Oby tak dalej!!

Bedi - no my robimy urodzinki w następną sobotę..

Sempe - a to się porobiło, mam nadzieję, że już lepiej z Twoim zdrowiem. Odpoczywaj troszkę. Pozdrawiam

A u nas ostantie dni były piękne i korzystaliśmy z pogody, dlatego zaglądałam tylko jak Kuba spał (tyle ile zdążyłam), wczoraj w pracy się trochę narobiłam. Nie wiem czy Wam pisałam, ale mój Boss kończy pobyt tutaj z końcem czerwca i teraz co chwilę przyjeżdża go ktoś odwiedzić (tak jeszcze przed jego wylotem) i co chwilę tylko zmieniam pościel, piorę ją i sprzątam gościnne sypialnie - przed lup po gościach...

powitać ..

u nas już po zawodach :))) łazienka skończona,umyta,kibelek działa
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

teraz jesteśmy po grillu a dzieci szaleją na trampolinie
p.gif.pagespeed.ce.1iqzvM-Dj6.gif
kupiliśmy w biedronce taką o średnicy 3 metrów więc kawał klamota na ogrodzie-550 zł ,ale niech mają -lato dopiero się zaczyna :) w końcu mama zarabia
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

przyjemnego popołudnia mamuśki :)

Witam z rana, ale tu ostatnio cisza...
u mnie jedna czesc wizyt z glowy, teraz czekam na moich rodzicow, tylko jest maly problem, oni przyjezdzaja mi pomoc przy malenstwie, a malenstwo jak sie wczesniej na swiat pchalo, to teraz ma wszystko w nosie, plakac mi sie chce, bo rodzice oboje aktywni zawodowo nie moga sobie ot tak przesuwac urlopu, jak tata ewentualnie moglby, tak moja mama pracuje w prywanej przychodni i prywatnej klinice i nie moze sobie ot tak zmienic :-:)-:)-:)-( totalna lipa... mogla by juz wyjsc, bo mam malo wod plodowych i roznie moze byc :-:)-( a pokroic sie nie dam o nie...
a co tam u was?
Jotemka, mama, katrina i reszta dziewczyn?

Martika. Postaraj się odpocząć póki jeszcze możesz a dzieci. ...cóż. .. przychodzą na świat kiedy chcą

Jestem właśnie w szpitalu bo mam tutaj wizyty u okulisty z chłopakami. Dominik może dostanie nową receptę to pojadę do optyka i do tesco. Wczoraj na dzień dziecka każdy coś dostał a on nie

reklama
jestem i ja ...

Martika
cierpliwości życze bo ta końcówka ciąży zawsze i każdej z nas daje popalić :sorry2:
my syna "wyganialiśmy " seksem ;-)

Bedii
a czemu Domi nic nie dostał?

od rana latałam -do klientek domowych,po hurtowniach kosmetycznych ,po dzieci ,po zakupy ....a teraz zjadłam obiad usiadłam i ...to był błąd :confused2:
NIC MI SIE TERAZ NIE CHCE....NIC :eek::confused2:

Do góry