reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam sie i ja dzis urwanie d ......:-p:-D jak to przy sobocie ,jeszcze do tego kurde nie wie czy przemarzłam czy co siii latam co chwile i tak mnie jajnik / czy co tak boli ze szokkkkk:baffled:

Mama 05 no to kawał roboty zrobione ,zycze zeby drzwiami i oknami babki waliły ;-) do salonu :-D az sie zastanawiałam czy gdzie blisko mnie nie mieszkasz:-p

Natka podziwiam cwiczenia ja dzis tez nic no nie moge sie zmoblizowac noooooo :zawstydzona/y:

Miłego wieczoru:-)

reklama
a ja dzis bumeleczka poranna..moj wlasny m. zawiozl dzieciaki do polskiej szkoly i zobowiazal sie zrobic wszystkie zakupy w okolicach duzego miasta lacznie z polskimi delikatesami;-). Ja robilam ta salatke bo wczoraj...haha zasnelam w fotelu w salonie i jak sie zbudzilam to nie bylam w stanie ruszyc lapami zeby jeszcze cos kroic. Haslo mojego m. - dobrze ze mam 3.5 godziny bo bym nie zdarzyl tych wszystkich zakupow zrobic :-D:-D haha, w dodatku caly czas na telefonie ze mna...ciekawe ze jak ja to robie to nie musze do niego dzwonic :nerd:
No dobrze, jeszcze tylko musze na farmers market wyskoczyc i na ta impreze Waldorfska pedzimy. Jotemka - nic ciekawego ta salatka, zwyczajna polska - taka sobie moi amerykanski znajomi zazyczyli bo to dla nich rarytas.

Pozdrawiam i milego weekendu zycze!

Dobry wieczór.

Widzę, że u mamy remont pełną parą :-) Super. Naprawdę bardzo się cieszę, że juź tuż, tuż otwarcie :-)
Joasiu cieszę się że u lekarza wszystko dobrze. Ja też po ostatniej wizycuie mam wszystkiew wyniki bardzo dobre :-) Ale chyba przy najbliższej wizycie czeka mnie skierowanie na krzywą cukrową. BLEEEEEEEEEEEEE. Nienawidze tego badania. Na samą myśl ciarki mi przechodzą i mdli mnie:baffled::baffled::baffled:

A u nas po staremu. Tylko jas jestem non stop śpiąca. Masakra jakaś. Nic zrobić nie mogę bo zaraz oczy mi się zamykają. I nawet kawa nie pomaga :-(

A teraz zmykam do szycia ( choć czuję że długo nie poszyję ) sukni ślubnej i garnitury dla lalek mojej córki :-)

hej wieczorkiem ;)

Weroniczka
dzięki kochana..dzis też bylismy na 1,5 h kilka rzeczy zrobić ..
jutro została mi do pomalowania ostatnia sciana-farby zabrakło-i można wnosić meble:-)
we wtorek przyjadą te przeszklone drzwi z motywem spa i od środy myję podłogę i czekam na piątek :tak:

jak samopoczucie ?

Natkaa,Fasolka
poćwiczone ??:rofl2:

miłego wieczorem ..nasze już w łóżkach a ja przy ajerkoniaku:-D patologia jak nic-co wieczór alkohol:-D

Mama jak co dzień, hula i trening brzucha:-) ale zjadłam dziś dwa naleśniki, taki grzech mały:-) i postanowione że od jutra będę ważyła się tylko w poniedziałek:-)
Idziesz jak burza z tymi przygotowaniami:-)

Hej
No i po weekendzie. Byliśmy u rodziców, przy okazji odwiedziliśmy ikeę i po zakupach dzisiaj w końcu przeniosłam Zosię do normalnego łóżka. Ciężko szło usypianie ale mam nadzieję że się szybko przyzwyczai. Na wyjeździe Hania zaczęła nam gorączkować:( w nocy miała 39 stp wiec dałam jej syrop, teraz temperatura utrzymuje się w granicach 38,3 więc obserwuję i czekam na rozwój sytuacji.

mamusia - ale działacie prężnie:) e tam zaraz patologia hehe troszkę % i to w dobrym towarzystwie nie zaszkodzi: ) Co za karciane gry preferujecie? Mój emek nie znosi kart za to lubi gry planszowe albo scrable

Natka - zazdroszczę przespanych nocek Dawidka, mnie Jaśko pod tym względem nie oszczędza grr Co do remontów to troszkę w kuchni odnawiamy,emek zabrał się też za wykończenie spiżarni. W planach mamy instalację kominka.

Pawimi - jak po imprezie?

Weroniczka - udało się uszyć stroje? Szyjesz ręcznie?

Pozdrawiam gorąco

kawa..gorąca kawaaaa..komu??:-D

Patik
jak tam Zosia po pierwszej nocy?
jak Hania z gorączką czy bez?

Natkaa
dzis poniedziałek--> przyjemności na wadze :-D

miłego dnia-u nas ciepło ,ale mgła..

Dzień dobry!

mamusia - ja jeszcze w łóżku z dwójeczką u boku, bo Zosia nadal śpi, ale takiej gorącej kawusi bym się napiła! Niestety jak nie ruszę swoich 4 liter to się nie napiję. Hanka obudziła sie z temp, 37,5. Nochal już zapchany,bedziemy na razie leczyć się sami. Ale mnie przed chwilą Hania rozczuliła, ja ją przytulam a ona mi tekstem,"mamusiu musisz uważać, bo się zarazisz, i jeszcze zarazisz moje rodzeństwo i tatę i wszyscy będziecie chorzy" i to z takim przejęciem powiedziała..

Miłego dnia życzę:))))

reklama
Patik
pewnie miło na serduchu się robi jak tak Niunia powie:tak:
kochana:)
zdrówka dla Niej .
na katar ja kupuje krople miętowe lub eukaliptusowe--> no noc 2 kropelki na poduszkę a w dzień na klatkę piersiową na bluzeczkę kropie -pomaga w oddychaniu i "wysusza" gile :-p
mozna zmoczyć ręcznik -połozyć na kaloryfer i tez pokropić miętą ..

no i jak już wstaniesz to smacznej kawki :)

Do góry