reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Cześć dziewczyny. Za ok 40 min mam ten mój zabieg. Denerwuje się choć to nic takiego. Tylko wiecie jak to szpital. ... napiszę już po. Mam przynajmniej chwilę dla siebie to poczytam co u was

reklama
Cześć dziewczyny. Za ok 40 min mam ten mój zabieg. Denerwuje się choć to nic takiego. Tylko wiecie jak to szpital. ... napiszę już po. Mam przynajmniej chwilę dla siebie to poczytam co u was

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby bezproblemowo szybko poszło:-)

Ja dzis jakas zabiegana:szok: czasu na dopce usiasc nie mam:-p pogoda rozpieszcza to kozystamy :-D

Miłego wieczoru :-) a i dietkuje grzecznie i cwicze tez:-p

Mamita
Gabinecik pierwsza klasa....&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za te nowe bogate klientki

A ja już w domciu. Pojechałam zaraz po zabiegu żeby nie przedłużać I póki znieczulenie działa. Poszło ok ale te okropne sale operacyjne I masa ludzi zagladajacych ci tam....brrrrrr

Witajcie kochane
Mnie wczoraj wieczorem dopadła gorączka ponad 39, dreszcze i masakryczne samopoczucie.Lekko pokasływałam i mam zatkany nos ale tez lekko boli mnie lewy (.).Więc albo wirus, albo zapalenie. Koszmarnie się czułam cały dzień, gorączka nie spadała wiec poszłam do lekarza wieczorem.Sis przyjaechała do maluchów, ja się po ścianach juz kładłam.Lekarz mniej 30, wstydził się mnie badac i kazał odstawić małego od piersi i pic teraflu.Bez Komentarza....
Mama śliczny gabinecik kochana
bedi jak samopoczucie?
patik mnie juz też zwątpienie z tym nocnikiem ogarnia

A tak ogólnie to chyba tymi pesymistycznymi myslami ściągam problemy więc biorę się w garśc i zaczynam mysleć pozytywnie.Zaczynam od piatkowego badania słuchu Tosia.Na pewno bedzie dobrze, ja jutro obudze sie zdrowa a Milcia przestanie kaszleć.Maciek natomiast cudownie ozdrowieje i ciśnienie wróci do normy.

hej..

Bedii
dzieki ;*
i super,że juz w domku jesteś -dochodź do sił..

Wisieńka
dziękuję :)

a dla Ciebie zdróka,&&& za Antosiowe badanie ,zdrówka dla Mili i Maćka!
i masz rację !!! ---> myśl pozytywnie kochana !:tak:

Katrina
co tam u Ciebie?
zdrowi jesteście ? co nowego umie Qba?

pozdrawiam serdecznie .
ja zaraz śmigam do hurtowni kosm .po ostatnie zakupy do gab.

Hello!
Wpadam ci ja na chwilę, bo u mnie mimo konieczności zwolnienia obrotów i tak za szybko. Wolę leżeć niż siedzieć przy kompie :-) A drobiazgi w domu też jakoś robię. Leżenie rozleniwia i co chwilę spać się chce.
Mamo - cudnie, juz CI pisałam jak wiesz :-D
Wisieńka - pozytywne myślenie to po prostu niekoniecznie nadmierna zamartwianie się i już, Mila może nie chcieć myć na nocniku, bo zazdrosna o młodego, odpuść jej, nerwy tu nie pomogą ani Tobie ani jej
Katrina masz racje nadcisnienie może mieć przyczynę w nerkach i ukł moczowym
Fasolka gratulacje i oby tak dalej!!!
Bedismall dochodź do siebie, nie przemęczaj się
Jeśli komuś nie odpisałam to sorki. Serdeczne przepraszam.
Pozdrawiam Was wszystkie.

witajcie

mamusia - gabinet - pierwsza klasa!!!! Na prawdę ślicznie wygląda, aż chciałoby się osobiście pójść i zobaczyć.

Qba - mój mały facecik jest superaśny. Chodzi, biega, ślicznie bawi się autkami i piłeczkami.
Mało mówi - właściwie tylko tata i dać - ale słowo dać ma bardzo wiele znaczeń - może oznaczać, żeby mu coś dać (picie, jedzenie, autko), podać - jak np. autko wjedzie za głęboko pod sofę i nie może sobie sam wyjąć, dać to także wziąć - coś od niego, na przykład kubeczek, bo z niego wypił, dać to też wziąć Kubę na ręce, dać - to otworzyć mu szufladę z autkami, czyli za każdym razem trzeba zerknąć co w danym momencie znaczy czarodziejskie słowo "DAĆĆĆ", które u Kuby załatwia prawie wszystko.

Pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna, życzę Wam dużo zdrówka i zmykam do garów.

Muszę iść póxniej po Alinkę, a leje i wieje u nas..... brrrrr.

reklama
Witam sie i ja :-) ja nie wiem o co chodzi ale doba sie jakos kurczy czy co latam z jezorem a nie umie sie wyrobic ,do tego moj pierworodny zaczyna brykac:no:chyba chce zeby matka do konca osiwła :nerd:

Do góry