reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Kochane wpadam jak po ogień. U nas ok, dzieciaki zdrowieją, mnie coś bierze, ale nie mogę się poddać ;-)
Natkaa nie mogę się wymienić, bo u mnie wyjadają jeszcze gorące... Czasmi trudno mi się samej załapać na pyszności ;-)
Kupiłam sobie piękny płaszczyk i tylko kasa wydana przeraża ;-) M wyliczył że w przeliczeniu na miesiąc to b.mało, więc kupiłam :-)
A teraz lecę, bo zdrowych musze odebrać z przedszkola i szkoły.

reklama
Dzień dobry!

Wpadam na chwilę. Trochę głupio tak się ze sobą witać ;-) Gdzie laski jesteście?????????? Wymarzłyście???? U nas minus 2. Normalnie jakieś świństwo taka temperatura na początku października. Płakać mi się chce, bo ja niby nie kocham mega upałów, ale kocham ciepło!!!!!! Uwielbiam ciepły słoneczny październik!!!! Gdzie on jest ja się pytam?????????????????????
A teraz będę kończyła, Młody wisi na mnie i prosi o bajkę na komputerze. Włączę to się będę mogła nieco ogarnąć. Idę dziś do gina, więc ogarnąć trza i górę i dół:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
To miłego moje drogie, miłego!!!!!! I ciepłego też życzę, a co!!! Wszystkim!!!!

Witam...zeby nie bylo ze Jotemka pisze sama ze soba ;-) Napisz jak po wizycie!
U nas tez zimno, ide zaraz z majka do lekarza bo cos mi brzydko kaszle a katar po szyje zolty...
Wisienka jak Ty i Antos, sa dalsze diagnozy?

Pozdrawiam i znikam!

Witam sie i ja:-) ja dzis rozne sprawy urzedowe i latałam poł dnia jak głupia jeszcze sie z połowkiem pozarłam bo od dwoch dni szukam papierow ktore on stanowczo twierdził ze w domu sa ja ze u ksiegowej po przekopaniu całego domu mowie mu dzwon do niej bo u niej sa a on ze nie ze zagineły jak wszystko w tym domu:wściekła/y: jak go zjechałam to zadzwonił i co i na moje wyszło :-p ale co nerwow straciłam to moje ,generalnie widze ze jakos nerwowi chodzimy on zmeczony zalatany na dwoch etatach ja tez bo wszystko na mojej głowie do tego młodziez jakies ciezkie dni ma ,młoda marudzi okazało sie po wizycie ze trzonowce jej ida :szok: echhhhh to se pomarudziłam :-p

Zdrowka chorym ciepła i miłego dnia :-)

witam się i ja ..po całym tygodniu byłam tak padnięta,że jak zawiozłam dzieci do szkoły to wróciłam i poszłam dalej spać :szok::baffled:jak nigdy..
wstałam sobie o 11..
posprzatałam dom bo nowe siły we mnie wstąpiły,pranie złozone,obiad sie gotuje..za 40 min jadę po dzieci.
ja T.wróci idziemy ogarniać gabinet ..jutro tez nie pośpię bo od rana do malowania gabinetu lecimy..
mimo,że miałam startować 15 to przyspieszam na 10 bo już sie klientki zapisują ,więc trzeba kuuuć żelazo :-D

Jotemka
&&&&&&&&&&&& za wizytę !! :)

Zuz inka
jak z menżem ??:cool2:

Patik
kochana gdzie zniknęłaś ???:sorry2:

Hana
??????????? mam kawkę i kasztanki:-pchyba ,że wolisz tiki-taki:-Dteż mam :)

Weroniczka
jak u Ciebie na froncie?

Madlen?????????????????

Pawimi
Ty pewnie się opalasz :)

Wisieńka
????????????

miłego ..u nas też przymrozwk i do tego silnyy wiatr:wściekła/y:

Mama05 dietkowanie ok z cwiczeniami kiepsko :zawstydzona/y: ale latanie po urzedach dzis moge zaliczyc do biegow z przeszkodami hahaha ;-) a tak powaznie to odkopałam płyte moja stara z cwiczeniami z pania Cindi i ruszam od jutra bo dzis mnie braknie czasowo bo niedawno wrociłam i za chwile zas lece ;-)

Hello!

No to wpadam. U gina ok, wsio w pariadkie. Szczegóły dla wtajemniczonych ;-)
Fasolka, dieta na początku, organizm się przyzwyczai a potem ćwiczenia, najważniejsze, ze pierwszy krok za Tobą. A kłótnie z M??? Matko skąd ja takie znam. Wychodzę z siebie a on swoje. W dodatku: bo u nas zawsze coś w domu ginie, nic nie jest na swoim miejscu, no rzesz jakbym wtedy odwinęła i walnęła między oczy:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:wściekła/y::wściekła/y:
mamo05 no serce mi się raduje, że musisz przyspieszyc, bo klientki przebierają nogami. Brawo!!!
Dobra, uciekam, czwóreczka w domu, tylko jeszcze jedno muszę przywieźć.

Fasolka
powodzenia w ćwiczeniach-powspieramy i bedzie si ;))

Jotemka
aaahahahahaha
:sorry2::sorry2:
ja zobaczyłam tyle wściekłych emotek to jakbyś to nie Ty była..moja kochana spokojna zawsze a tu proszę jaka wqrzona :-Dehhh te chłopy czasem :nerd:
i dzięki kochana za wsparcie :) no też się cieszę ,że mnie poganiają z otwarciem ;))))
sie porobiło hahahaa

podaję naleśniki-z twarożkiem na słodko,z dżemem z jeżyn lub nutellą -->podstawiać talerze która chętna ;))

Madi
?????????????????

reklama
Do góry