reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam sie i ja dzis urwanie d ......:-p:-D jak to przy sobocie ,jeszcze do tego kurde nie wie czy przemarzłam czy co siii latam co chwile i tak mnie jajnik / czy co tak boli ze szokkkkk:baffled:

Mama 05 no to kawał roboty zrobione ,zycze zeby drzwiami i oknami babki waliły ;-) do salonu :-D az sie zastanawiałam czy gdzie blisko mnie nie mieszkasz:-p

Natka podziwiam cwiczenia ja dzis tez nic no nie moge sie zmoblizowac noooooo :zawstydzona/y:

Miłego wieczoru:-)

reklama
a ja dzis bumeleczka poranna..moj wlasny m. zawiozl dzieciaki do polskiej szkoly i zobowiazal sie zrobic wszystkie zakupy w okolicach duzego miasta lacznie z polskimi delikatesami;-). Ja robilam ta salatke bo wczoraj...haha zasnelam w fotelu w salonie i jak sie zbudzilam to nie bylam w stanie ruszyc lapami zeby jeszcze cos kroic. Haslo mojego m. - dobrze ze mam 3.5 godziny bo bym nie zdarzyl tych wszystkich zakupow zrobic :-D:-D haha, w dodatku caly czas na telefonie ze mna...ciekawe ze jak ja to robie to nie musze do niego dzwonic :nerd:
No dobrze, jeszcze tylko musze na farmers market wyskoczyc i na ta impreze Waldorfska pedzimy. Jotemka - nic ciekawego ta salatka, zwyczajna polska - taka sobie moi amerykanski znajomi zazyczyli bo to dla nich rarytas.

Pozdrawiam i milego weekendu zycze!

Dobry wieczór.

Widzę, że u mamy remont pełną parą :-) Super. Naprawdę bardzo się cieszę, że juź tuż, tuż otwarcie :-)
Joasiu cieszę się że u lekarza wszystko dobrze. Ja też po ostatniej wizycuie mam wszystkiew wyniki bardzo dobre :-) Ale chyba przy najbliższej wizycie czeka mnie skierowanie na krzywą cukrową. BLEEEEEEEEEEEEE. Nienawidze tego badania. Na samą myśl ciarki mi przechodzą i mdli mnie:baffled::baffled::baffled:

A u nas po staremu. Tylko jas jestem non stop śpiąca. Masakra jakaś. Nic zrobić nie mogę bo zaraz oczy mi się zamykają. I nawet kawa nie pomaga :-(

A teraz zmykam do szycia ( choć czuję że długo nie poszyję ) sukni ślubnej i garnitury dla lalek mojej córki :-)

hej wieczorkiem ;)

Weroniczka
dzięki kochana..dzis też bylismy na 1,5 h kilka rzeczy zrobić ..
jutro została mi do pomalowania ostatnia sciana-farby zabrakło-i można wnosić meble:-)
we wtorek przyjadą te przeszklone drzwi z motywem spa i od środy myję podłogę i czekam na piątek :tak:

jak samopoczucie ?

Natkaa,Fasolka
poćwiczone ??:rofl2:

miłego wieczorem ..nasze już w łóżkach a ja przy ajerkoniaku:-D patologia jak nic-co wieczór alkohol:-D

Mama jak co dzień, hula i trening brzucha:-) ale zjadłam dziś dwa naleśniki, taki grzech mały:-) i postanowione że od jutra będę ważyła się tylko w poniedziałek:-)
Idziesz jak burza z tymi przygotowaniami:-)

Hej
No i po weekendzie. Byliśmy u rodziców, przy okazji odwiedziliśmy ikeę i po zakupach dzisiaj w końcu przeniosłam Zosię do normalnego łóżka. Ciężko szło usypianie ale mam nadzieję że się szybko przyzwyczai. Na wyjeździe Hania zaczęła nam gorączkować:( w nocy miała 39 stp wiec dałam jej syrop, teraz temperatura utrzymuje się w granicach 38,3 więc obserwuję i czekam na rozwój sytuacji.

mamusia - ale działacie prężnie:) e tam zaraz patologia hehe troszkę % i to w dobrym towarzystwie nie zaszkodzi: ) Co za karciane gry preferujecie? Mój emek nie znosi kart za to lubi gry planszowe albo scrable

Natka - zazdroszczę przespanych nocek Dawidka, mnie Jaśko pod tym względem nie oszczędza grr Co do remontów to troszkę w kuchni odnawiamy,emek zabrał się też za wykończenie spiżarni. W planach mamy instalację kominka.

Pawimi - jak po imprezie?

Weroniczka - udało się uszyć stroje? Szyjesz ręcznie?

Pozdrawiam gorąco

kawa..gorąca kawaaaa..komu??:-D

Patik
jak tam Zosia po pierwszej nocy?
jak Hania z gorączką czy bez?

Natkaa
dzis poniedziałek--> przyjemności na wadze :-D

miłego dnia-u nas ciepło ,ale mgła..

Dzień dobry!

mamusia - ja jeszcze w łóżku z dwójeczką u boku, bo Zosia nadal śpi, ale takiej gorącej kawusi bym się napiła! Niestety jak nie ruszę swoich 4 liter to się nie napiję. Hanka obudziła sie z temp, 37,5. Nochal już zapchany,bedziemy na razie leczyć się sami. Ale mnie przed chwilą Hania rozczuliła, ja ją przytulam a ona mi tekstem,"mamusiu musisz uważać, bo się zarazisz, i jeszcze zarazisz moje rodzeństwo i tatę i wszyscy będziecie chorzy" i to z takim przejęciem powiedziała..

Miłego dnia życzę:))))

reklama
Patik
pewnie miło na serduchu się robi jak tak Niunia powie:tak:
kochana:)
zdrówka dla Niej .
na katar ja kupuje krople miętowe lub eukaliptusowe--> no noc 2 kropelki na poduszkę a w dzień na klatkę piersiową na bluzeczkę kropie -pomaga w oddychaniu i "wysusza" gile :-p
mozna zmoczyć ręcznik -połozyć na kaloryfer i tez pokropić miętą ..

no i jak już wstaniesz to smacznej kawki :)

Do góry