reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Mamo- wiem ze kawa wypłukuje magnez. Ale mam jedna rano zalecona bo mam mega niskie ciśnienie. :cool2:. Bardzo lubię kawę:). Dla tego pije po południu i wieczorem magnez na wyrównanie tego co wypłucze.

Ja nie wiem kto mieszka i tak jak Zuzia czekam na 30 tydzień na kolejne usg.
Katrina ja tez nie mam parcia na płeć , ale fajnie by było wiedzieć kto mieszka, żeby wyprawkę przygotować:)

reklama
WITAJCIE
biggrin.gif

żadko bywam bo od kiedy mąż przebywa 20h/dobe
biggrin.gif
w domu to spędzamy jak najwiecej czasu razem! wszystko robimy razem co się da
biggrin.gif
mamy tak od 8lat
biggrin.gif

w kinie znowu bylismy tym razem na CZŁOWIEK NA KRAWĘDZI ... tydzien temu na DZIEWCZYNA Z TATUAZEM

zabrałam się za "grzebanie w domu" segreguje papiery ubrania jakies stare sprzęty, wszystko układam i wywalam!!! wszoraj wszystko (posciele, materace, pluszaki itp) na balkon wynieslismy na ten mróz by roztocza poszły sobie
biggrin.gif
w poniedziałek wyjazd do Kudowy a ja juz doczekac się nie mogę i dzieciaki tez. Odliczają dni
biggrin.gif
a ja powoli myśle co zabrać... zawsze jak gdzies wyjezdzamy to pakowanie zajmuje mi wiele czau!!

PS od 1lutego jestem na L4 na którym mam wspisane LEŻEĆ
realmad2.gif
wszystko przez tę rwe i bóle plecwó i głowy ale co ja poradze ze mam motorek w dupce i mi się chce... robić a juz nie mówię o sexie
biggrin.gif
CODZIENNIE molestuje męża..

pozdrawiam Was wszystkie i do zaś!!

Mama swietne miejsce na wypoczynek w górach wybraliscie!!!

hej laski

nadal mrożno i nic si niechce tylko siedzie przy kaloryferze
w czwartek mamy choinke w szkole ja do błażęja do klasy mam kupic soki i owocebo co roku sie umawiamy kto piecze ciasto a kto owoce i tak w tym roku padło na mnie :tak::tak::tak: na 15 jade z błażejem do dentysty a tak mi się niechce bo zimnica taka :-:)-( a teraz lece coś upitrasic

witajcie

Azile - ja jestem w tej dobrej sytuacji, że.. mam po Alince dziewczynkowe ubranka, dla chłopczyka po moim bratanku. Kupiłam tylko kilka takich zupełnie białych do szpitala i to wszystko. Pościel do łóżeczka kupiłam kolorową w bębenki, śpiworek czerwony czyli w kolorach takich neutralnych.

Sempe a moj mezczyzna ostatnio jakos nie bardzo chce byc molestowany bo mowi ze sie boi o mnie i o dziecko...niby ladnie z jego strony ale co ja poradze ze mi sie chce:-p
Udanego wypoczynku!

witam sie po pracy...

Azile też lubie kawkę :)
&&&& za usg w 30t.c. aby sie dzidzia ujawniła;))

Zuz Inka nadal &&&&&&&& za środę :)

Wisieńka,Joaś jak u Was???????????

Pawimi Ty już sie nie opalaj tylko wracaj do nas;)

Katrina fajnie,że masz ciuszki dla dzidzi :)

Bodzio witaj..powodzenia u dentysty..

Sempe cześć kochana.
dzięki-mam nadzieje ,że wypoczniemy w tych górach :))
udanego wyjazdu Wam życzę :))

pozdrawiam pozostałe babeczki i mocno ściskam ..

Witam:-), moje dzieci wrocily wczoraj w nocy z Florydy z Disneyowskiego swiata bajek, Oli ma pyszczor opalony na maksa jak indianin, zadowoleni do granic mozliwosci, obaj przezyli, widze ze Vincent troche steskniony za mamusia ale opowada mi z rozmachem ile to mial zabawy. Siedze dzis z nimi w domu bo przeciez po polnocy do chalpy sciagnelismy i nie bylo sily zebym ich do szkoly dzis wyslala.
A nam rano panowie robili wiosnenne porzadki na osiedlu, zbierali smieci, polamane galezie i krzaki, podsypali trawke bo taka ladna zielona sie zrobila z tego ciepla hahaha, normalnie wiosna czuc na calego:tak:
Dzis kucharze troche skoro mam wolne, cos tam pieke, gotuje, jakies pranie moze nadrobie, w koncu przywiezli 2 walizki smierdzacych laszkow. Aaaa i pozniej poogladam zdjecia, mam jakis link z kodem do zdjec nawet jeszcze nie zerknelam co to za skarby tam sa. Podobno ponad 5 stow to kosztowalo:szok: kurcze wiedza na czym kase zarabiac:eek:

Milego dnia!

Pawimi nono no!!! to chłopcy wybawieni na maxa widzę ;))

a ja dziś jestem dumna posiadaczką rzęs hahahahaaa
swoje mam takie krótkie ,że hoho-więc dzis mi koleżanka kosmetyczka zrobiła rzęśy metodą 1 do 1 i mam wachlarzyki:)) nie muszę tuszować a widać :):):)

och mamo rzes ci zazdroszcze na maxa zawsze chcialam sobie zrobic,ale boje sie czy to bedzie naturalnie wygladalo????
sempe i izulko wy ciezarne zboczenice zazdoscic tylko takiego parcia na sex hihi moj to narzeka ,ze ja tylko licze i atakuje go jak sa dni plo......e :happy:polowanie trwa
pawimi nas tu drazni soczysta trawka,kiedy za oknem mroz.wysciskaj chlopcow a jak Twoja najstarsza pociecha???

reklama
Iwet - najstarszy jutro rusza w pole;-) na kilka dni, pozniej przerwa 3 dni, pozniej znowu w pole na kilka dni, pozniej przerwa 2 dni, a pozniej w pole na miesiac, przerwa na kilka dni i sru do afganu:no: na 7 miesiecy.....Walnal sobie ostatnio kolejny tatuaz....na cale plecy :szok: krzyz celtycki w roza i w srodku rozy wyryte imie babci (mojej mamy ktora zmarla na raka jak mial 12 lat). W sumie chyba najbardziej mi sie ten podoba z jego kolekcji aczkolwiek okropnie wielki bo na cale plecy i az trzy tyg. mu go koles robil. Nawet nie chce wiedziec jak bolalo...

Do góry