reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

hej kochane, chyba mnie jeszcze pamietacie. Mam nadzieje, ze w końcu uda mi sie popisac z wami i nadrobic wszystkie posty. Na razie padam wieczorami jak przecinak . Ten tydzien tez cięzki bo i rehabilitacja Mili I Pawła i moje badania do pracy i ogólne zaplanowanie zycia, kiedy do niej juz wróce a niestety nastapi to już 15tego.
Trzymajcie za mnie kciuki bo jestem już w rozsypce jak pomysle, ze musze zostawić moja kruszynkę, pocieszam się, ze szybko gin zapali zielone światło, zaciąże i wróce do niej a potem zostanę z dwójeczka jakis czas w domku.

Joas jestem z tobą sercem tulę
Pozdrawiam wszystkie mamusie i mam nadzieje, ze szybko uda mi sie tu zaglądnąc bo zżera mnie ciekawośc co u was no a przede wszystkim jak dzieciaczki i jak cięzaróweczki. Czy juz wiadomo o jakiejś płci??/
Buzi

reklama
Witam

u nas wirus jelitówka
ja już po,. Iza też. Tata w trakcie, mężuś kiepsko się czuł ale poszedł do pracy. Została Natalia i Maruś (może nie złapią)

Pozdrawiam wszystkie

Jestem i ja!
Maz byl w domu wiec mnie nie bylo na BB ;-)
Zimno nadal niby tylko -15'C ale za to silny wiatr i snieg. Maz jednak musial jechac, co prawda moglby cos pokombinowac lub po prostu wziasc urlop ale wolne potrzebne nam na kwiecien maj wiec trudno.

Pozdrawiam wszystkie!!!

witajcie

Pawimi - ja też jakiś podmuch wiosny poproszę...
Mama - u nas niby już wiosenne kwiatki kwitną, ale zrobiło sie chłodniej i już tej wiosny tak nie czuć, na szczęście nie spadł śnieg (tak jak w Londynie),
Joaś - trzymaj się dzielnie i jak znajdziesz chwilkę to zaglądaj do nas,
Wisieńka -rozstania z takimi maluszkami są trudne. Ja tutaj tego sobie nie wyobrażam, bo nie mam tu mamy ani siostry, którym mogłabym z czystym sumieniem powierzyć mojego maluszka i wrócić do pracy, dlatego prawdopodobnie po urodzeniu maluszka koniec będzie z pracą dla mnie,
Majqa - zdrówka dla Was! ja moich zarejestrowałam do lekarza (na czwartek) - dobrze, że mogą poczekać na tę wizytę,

Izulka, Ewunia, Zuz-Inka oraz cała reszta mam - pozdrawiam serdecznie!!!!

witam sie po pracy..

Wisieńka kołomyja widzę u Ciebie...cierpliwości i siły!!

Zuz Inka a Ty nadal nie wiesz KTO do Was niedługo zawita ?? nie znacie płci??

Azile jak tam u Ciebie??

Katrina pozdrawiam ..u nas dzis -23 odczuwalna-brrrrrr ,masakra!!

Majqa kochana zdrówka i oby Natala i Marek nie załapali...

ściskam mocno i ciepło:)

Witajcie wieczorem!!
Mamo dzięki za troske. Dzis było bez kołatania. Ale juz sama wiem chyba o co biega. Mam strasznie niskie ciśnienie do tego magnezu mi brak, bo skurcze łydek i brzuszka mi doskwierają. Pije magnez i kawe:):szok::-D. Niezłe połączenie.

Nadal biegam po domu i ciągle coś sprzątam układam itp. Troszke za wcześnie jak na wicie gniazdka:)

Azile no tak niezłe połaczenie...
kawa wypłukuje magnez..

a Ty kochana kiedy na usg idziesz....chyba ,że w kolejnych ciążach nie ma już takiego parcia na poznanie płci ...

Mamo nie wiem Kto mieszka bo od polowkowego niemialam jeszcze nastepnego usg, tylko tetno sprawdzane. Teraz kolo 30 tygodnia powinno jeszcze byc wiec nie wiem czy w srode mi zrobi 28 tc czy na nastepnej wizycie 32 tc

Joas trzymaj sie i zagladaj!!!

reklama
Mamusia - pisałam posta i okazało się, ze nie zapisało go wrrrrrr..

Nie wiem jak jest u innych mam, ale mi jest na prawdę wszystko jedno czy synuś czy curuś. Alinka chce siostrę, więc może lepiej by było jakby była dziewczynka, ale mi osobiście jest wszystko jedno, byle maluszek był zdrowy.

Do góry