Wisieńka
Fanka BB :)
hej kochane, chyba mnie jeszcze pamietacie. Mam nadzieje, ze w końcu uda mi sie popisac z wami i nadrobic wszystkie posty. Na razie padam wieczorami jak przecinak . Ten tydzien tez cięzki bo i rehabilitacja Mili I Pawła i moje badania do pracy i ogólne zaplanowanie zycia, kiedy do niej juz wróce a niestety nastapi to już 15tego.
Trzymajcie za mnie kciuki bo jestem już w rozsypce jak pomysle, ze musze zostawić moja kruszynkę, pocieszam się, ze szybko gin zapali zielone światło, zaciąże i wróce do niej a potem zostanę z dwójeczka jakis czas w domku.
Joas jestem z tobą sercem tulę
Pozdrawiam wszystkie mamusie i mam nadzieje, ze szybko uda mi sie tu zaglądnąc bo zżera mnie ciekawośc co u was no a przede wszystkim jak dzieciaczki i jak cięzaróweczki. Czy juz wiadomo o jakiejś płci??/
Buzi
Trzymajcie za mnie kciuki bo jestem już w rozsypce jak pomysle, ze musze zostawić moja kruszynkę, pocieszam się, ze szybko gin zapali zielone światło, zaciąże i wróce do niej a potem zostanę z dwójeczka jakis czas w domku.
Joas jestem z tobą sercem tulę
Pozdrawiam wszystkie mamusie i mam nadzieje, ze szybko uda mi sie tu zaglądnąc bo zżera mnie ciekawośc co u was no a przede wszystkim jak dzieciaczki i jak cięzaróweczki. Czy juz wiadomo o jakiejś płci??/
Buzi