witam goraco wasze wymrozone pupencje swoja cieplutka i bezsniezna wiosna...zabralyscie chyba cala nasza zime bo w moim rejonie zawitala dokladnie dwa razy przez caly sezon i nie zapowiada sie ze powroci
Wiem ze gdzies tam niedaleko na zachod ode mnie ich solidnie zasypalo w ostatnich dwoch dniach ale u mnie doslownie powietrze pachnie jak pod koniec marca. Trawa normalnie zielona ..
Ja dzis pierwszy raz od dwoch chyba tygodni w koncu zasiadlam na spokojnie swoich czterech literach i mam chwile czasu dla siebie....moje dzieciska sie grzeja na Florydzie i zabawiaja sie z myszka miki, szanowny maz pojechal do jakiegos klienta i wroci dopiero po poludniu a ja sie w koncu wyspalam, a nawet przespalam bo spalam do 9.40
Zbudzilam sie rano skoro swit jak zwykle ale zmusilam spowrotem do snu bo stwierdzilam ze jak nikogo nie ma to po co mam wstawac...no i mam za swoje bo ledwo teraz starymi kosciami ruszam
ooo
wlasnie dzwonili do mnie z Florydy ...Oli dzwoni do mnie srednio co 3 godziny, nie pozwola mi zapomniec ze ich mam
coza zycie hahaha a tak chcialam poczuc sie przez te kilka dnie bezdzietna
Z przykrych wiadomosci do w maju moja tesciowa przylatuje
juz ma bilet kupiony i wize w lapie...No coz, beda to 3 ciezkie miesiace dla mnie ale dzieci musza poznac babcie a i W. dawno matki nie widzial
Jutro idziemy na party do knajpy bo jest Super Bowl czyli wazne wydarzenie sportowe w zyciu hamerykanskiego spoleczenstwa. Kompletnie sie na tym nie znam ale na dobre zarcie i pifffsko moge isc zawsze.;-)
Mamusiu - tulam i posylam kopa w pupcie i energie do dalszych dzialan - musi sie w koncu udac, wiesz ze nie ma innej opcji.
Izulka - alez Ci sie dzien trafil
azile - zazdroszcze tego spotkania...chetnie bym sama poznala nasza dostojna Joas.
sempe - ja fajnie sie czyta Twoje posty z ktorych promieniuje radosc, normalnie ta piata ciaza dodala Ci jakis specjalnych skrzydel! No i spoznione 100 LAT KOCHANA!!!!
Weroniczka - u nas jak sa duze mrozy albo sniezyce to szkoly same odwoluja zajecia ..uwazam ze bardzo madrze postapilas, wazniejsze jest zdrowko i bezpieczenstwo a wszystko inne mozna nadrobic.
bodzio - witam, ja Cie pamietam, bylas z nami na poczatku watku przez chwile. Milo ze nas ponownie odwiedzilas.
Wisienka - jak tam walka z wysypka? Widzialam malutkiej zdjecia na FB - cudowna jest!!!
reszta kobietek - pozdrawiam weekendowo..Joas, ewunia, katrina, majqa, zuzinka i inne...sciskam wszystkie goraco i ciepelkiem sie dziele