reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

cześć babeczki...

IWET nie ,nie testowałam ,tempka tak leci w dół ,że @ za rogiem...
niedługo znowu działania...

Azile oj kurka ...ależ bym sie do Was wprosiła:)) przyjemnego spotkania z Joaś ;))))

Izulka dzięki...
a dzień miałaś faktycznie nie do pozazdroszczenia z bieganiną w taki mróz...
dzis sobota to odsapniesz :)

ściskam Was cieplutko kochane;)

reklama
witam goraco wasze wymrozone pupencje swoja cieplutka i bezsniezna wiosna...zabralyscie chyba cala nasza zime bo w moim rejonie zawitala dokladnie dwa razy przez caly sezon i nie zapowiada sie ze powroci
icon_wink.gif
Wiem ze gdzies tam niedaleko na zachod ode mnie ich solidnie zasypalo w ostatnich dwoch dniach ale u mnie doslownie powietrze pachnie jak pod koniec marca. Trawa normalnie zielona ..:tak: Ja dzis pierwszy raz od dwoch chyba tygodni w koncu zasiadlam na spokojnie swoich czterech literach i mam chwile czasu dla siebie....moje dzieciska sie grzeja na Florydzie i zabawiaja sie z myszka miki, szanowny maz pojechal do jakiegos klienta i wroci dopiero po poludniu a ja sie w koncu wyspalam, a nawet przespalam bo spalam do 9.40
icon_redface.gif
:szok: Zbudzilam sie rano skoro swit jak zwykle ale zmusilam spowrotem do snu bo stwierdzilam ze jak nikogo nie ma to po co mam wstawac...no i mam za swoje bo ledwo teraz starymi kosciami ruszam:rofl2:
ooo :happy:wlasnie dzwonili do mnie z Florydy ...Oli dzwoni do mnie srednio co 3 godziny, nie pozwola mi zapomniec ze ich mam
icon_biggrin.gif
icon_biggrin.gif
coza zycie hahaha a tak chcialam poczuc sie przez te kilka dnie bezdzietna:-D:-D
Z przykrych wiadomosci do w maju moja tesciowa przylatuje
icon_evil.gif
juz ma bilet kupiony i wize w lapie...No coz, beda to 3 ciezkie miesiace dla mnie ale dzieci musza poznac babcie a i W. dawno matki nie widzial
icon_wink.gif

Jutro idziemy na party do knajpy bo jest Super Bowl czyli wazne wydarzenie sportowe w zyciu hamerykanskiego spoleczenstwa. Kompletnie sie na tym nie znam ale na dobre zarcie i pifffsko moge isc zawsze.;-)

Mamusiu - tulam i posylam kopa w pupcie i energie do dalszych dzialan - musi sie w koncu udac, wiesz ze nie ma innej opcji.
Izulka - alez Ci sie dzien trafil :eek:
azile - zazdroszcze tego spotkania...chetnie bym sama poznala nasza dostojna Joas.
sempe - ja fajnie sie czyta Twoje posty z ktorych promieniuje radosc, normalnie ta piata ciaza dodala Ci jakis specjalnych skrzydel! No i spoznione 100 LAT KOCHANA!!!!
Weroniczka - u nas jak sa duze mrozy albo sniezyce to szkoly same odwoluja zajecia ..uwazam ze bardzo madrze postapilas, wazniejsze jest zdrowko i bezpieczenstwo a wszystko inne mozna nadrobic.
bodzio - witam, ja Cie pamietam, bylas z nami na poczatku watku przez chwile. Milo ze nas ponownie odwiedzilas.
Wisienka - jak tam walka z wysypka? Widzialam malutkiej zdjecia na FB - cudowna jest!!!

reszta kobietek - pozdrawiam weekendowo..Joas, ewunia, katrina, majqa, zuzinka i inne...sciskam wszystkie goraco i ciepelkiem sie dziele:tak:

Pawimi i Jej eseje

witaj kochana ;))

ja serdecznie podziekuje za tego kopniaka..

a Ty masz widzę dobrze-chata wolna,cisza i spokój ,wiosna....podziel sie czymś :)))))

Pawimi hahahaaaa-wiosne bym chciała bo ja zmarźluch jestem ;))
kochana to juz niedlugo! kilka tygodni i ptaszki zaczna koncertowac, u mnie juz wczoraj slyszalam piekna arie na dwa cwierki :tak:

A ja sobie wlasnie zaserwowalam naturalny bekonik i jajeczko a teraz dopijam kawka z mleczkiem ryzowym. Ale mam dzien leniuchowania!

Hej
Witam Was wszytkie by się na jakiś czas pożegnać, bo trudny czas nadszedł dla mojej rodziny w zwiazku ze stanem Taty.
Niestety do spotkania z Azile nie doszło również z powodu wspomnianego i w dodatku Martynia nam sie ostro rozchorowała - wymiotuje :-(.
Wybaczcie nie mam weny na pisanie. Ściskam Was wszystkie ciepło. Oby nastały lepsze czasy.....

Witajcie!!
Joaś tule cię do serca.
Mamo tobie tez przesyłam uściski i......... kolejnego udanego cyklu. W końcu sie uda:)

Wiecie już ze nie spotkałyśmy sie z Joasią. Widać nie nasz czas. Ja mam ostatnio trudny czas , znowu mam kołatanie serca. Nie wiem od czego to jest. lekarz ete znie wiedzą. Miałam miesiac bez objawów i teraz znowu sie zaczęło. Oby do końca ciąży przetrwać.
Pozdrawiam

reklama
Azile zdrówka kochana...współczuję ..
i dzięki !

Joaś sił i wytrwałości zyczę ..
wracaj szybko!!

u nas byli znajomi-4 rodzinki:)
jedziemy od 28 kwietnia do 2 kwietnia do Stronia Śląskiego w góry i ustalaliśmy wszystko ,zarezerwowalismy kwaterę-cały dom bo bedzie nas 12 dorosłych i 9 dzieci ;)))

dzieci spią ,ja jeszcze chwilę na bb i zaraz sie szykuję na jutro-czyli ubrania dla siebie i dzieci...prysznic i sie kładę ..

dobrej nocki i ciepło ściskam ;)

Do góry