reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Cześć dziewczyny!
Witam Was wszystkie serdecznie. Mróz jak nie wiem co, brrrrrrrrrrr.............
mamo, ja Cię tulę, moja wielodzietna z serca!!
Iwosz mi również pisała, ze Lechu ma podwyższoną bilirubinę i jest naświetlany a poprzednie dzieciaczki też miały szmery, taki urok jej maluszków - mają strunę rzekomą; poza tym :tęsknie za reszta potworów i chciałabym do domu ;-)"
Bodzio, nie martw sie ułoży się, teraz jakiś głupi czas, ludzie wariują przez ten mróz; nie jest duży ale teoretycznie powinniśmy być już nim doświadczani od 2 miesięcy... Trochę psychicznie sie wyluzowaliśmy i mamy :-) to co mamy
Katrina - nasze poddasze jak sie okazuje ma kiepska izolację i jest tam masakrycznie zimno - mam tam pralnie i suszarnie iwcale nie mam odwagi tam wchodzić , brrrrrrrrrr................
Mamo05 - mi zbliża się @, chodzę jak burza, do tego mróz i... dlaczego @ jest tak często??????????? dwa lata nie miałam to był luz blues.....
Uciekam, niby robota nie zając ale sama też sie nie zrobi...

reklama
dzięki babeczki....

dostałam znowu telefon ze szkoły -Zuza znów gorączka,więc odebrałam Ja i spi..do końca tygodnia bedzie już w domu..

Azile dzięki kochana...

Majqa-wlatuj jak masz czas-my rozumiemy..

Bodzio-&& za pracę męża.

Joaś dziękuję kochana ;)
u nas tez zimnica-miałam płym do spryskiwaczy do -20 i co ?? zamarzł ..więc w nocy było pewnie z -25...

Katrina dzięki..

sikam w sobotę więc potrzymajcie proszę jeszcze trochę &&&&&

HELLO
biggrin.gif

głowa mnie boli jak nie wiem co!!! a wczoraj nic nie piłam
biggrin.gif
mój małżon odpłynął tyle razy za moje zdrowie wnosił toast i spiewał mi do nocy pieśni
laugh.gif

a mnie się w koncu udało zarezerwować wyjazd w góry!!! hurrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaa jedziemy 13lutego na 5dni.. oj to dzieciaki się uciesza
wink2.gif
zapewne Stary Kon z nami nie pojedzie
unhappy.gif
jedziemy do Kudowy Zdrój, udało mi się z ciężkim sercem sprzedać bilety na koncert Stinga i kasa się zwróciła i mamy teraz na wyjazd z dziecmi....
mąz nadal czeka na wyniki rekrutacji....

a wiecie jaki dostałam wczoraj piękny prezent na urodziny????

dzwoniłam do lekarza mojego w sprawie wyniku testu PAPP-a czy mam się szykowac na amniopunkcje czy nie... i co?? WYNIKI SĄ BARDZO DOBRE!!! TAKIE JAK POPRZEDNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biorąc pod uwage wszystkie paramety i badania moje 5 malenswto jest i będzie ZDROWE

Mama
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
przez ten ból głowy nie moge się na niczym skupić

pa

Sempe dzieki..
no to super ,że takie dobre wieści po badaniu:))) świetnie ;)
ciesze się z Tobą !!
i udanego wypadu w góry...my chcemy jechac cała paczką 12 dorosłych i 9 dzieci od 28 kwietnia do 2 maja :)

współczuję bólu głowy-może parówki z amolu????

Hej, ja pewnie na chwilkę bo Hania skacze za mna po krześle i ubiera na mnie korale.Chyba zaraz mnie udusi :) Mróz nie odpuszcza ale to ostatnie dni takie, potem znów deszcze :( w marcu ma juz buchnąć wiosna, a kwiecień i maj to upały. Grozi nam pstra susza w tym roku. Tak wyczytuję na portalach meteorologicznych. Zobaczymy. Ja wyszłam z jednej papierologii i siedzę w kolejnej. "Za karę" , że postawiłam oceny niedostateczne , to muszę dla każdego ucznia napisać program naprawczy !!! Indywidualny, matko jedyna !! mam gdzieś 50 osób :((Tylko, że miałam dzisiaj lekcję w klasie gdzie postawiłam 17 ndst (pierwszy raz jak uczę 14 lat ) i delikwenci dalej bez książek, zeszytów. Siedzą i nic nie robia. Mogę napisać 100 programów , jak nie będą chcieli , to nic się nie zmieni. Coraz mniej uczę a bardziej próbuję przerwać na lekcji, zeby mnie nie wyniesli :(( I coraz częściej myslę gdzie uciekać , do jakiej innej pracy. Tylko, że ja lubie pracować z dzieciakami. Więcej jęczę i zżymam sie na nich ale wystarczy , że jedna osoba wyrazi zadowolenie z lekcji- ich juz jest satysfakcja :)
Mamo ściskam Cię mocno
Zuz-inka Ciebie też i Anię przytulam. Anioł Stróż czuwał nad małą :))
Ciężaróweczki głaszczę brzuszki :)
Joaś cieszę się , że jesteś tutaj
Sempe uwielbiam Stinga :)) mój Stach też zarazony a Hania spiewa stingowe hej dooo dooo dooo hej da da da

Ewuniaf trzymam kciuki za pracę

Czesc dziewczyny !!!
\
Ja tylko przelotem i nie doczytalam jeszcze, za co z góry przepraszam....

Sempe nie wiem czy sie nie spoźnilam o jeden dzien ale z okazji Twojego swieta zyczę ci samych radosnych słonecznych dni, duuuużo miłości, wzruszeń związanych z macierzyństwem no i oczywiście zdrowego i pięknego, pomyslnego przyscia na swiat Twojego Maluszka....

reklama
witam się w ten baarrdzoo mrożny dzionek

dziś chyba jest najzimniej rano było -25 małż zawiózł dzieci do szkoły bo chyba po drodze to by zamarzły i by były sopelki:-D:-D:-D wczoraj mi przyszły piłkarzyki bo zamówiłam im na allegro błażej miał kase co dostał na mikołaja i na urodziny i wczoraj cały wieczór było szaleństwo piłkarzykowe:-):-):-) bo błażej to zapalony piłkarz jak mu stój kupiłam messiego to dwa dni to spał z nim :tak::tak::tak:

izulka w pracy się uloży to mo9że przejściowe będzie dobrze

sempe to9 super że z dzidzią wszystko ok i niech tak pozostanie do samego rązwiązania

Do góry