reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Nieźle poziomki, tak zawsze jest: nie mamy wyjścia, ale powiem Ci szczerze, że bałabym się mieć bliźniaki. BARDZO. No ale nigdy nie wiadomo co nam jest szykowane.
Właśnie spaliłam mleko w domu i capi jak nie wiem co wietrzę, ale smród i tak się roznosi po domu:angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: To moja głupota niestety, zapomniałam, że wstawiłam ciut, malutko do kawy....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nie wiem co z tym smrodem zrobić, niestety....:baffled::baffled::baffled::baffled: Zazwyczaj nie mam takich problemów.
A z innych ciekawostek - Arti się rozłożył. Jeszcze ospa mu się na dobre nie skończyła a dziś w nocy prawie 39 st. Sama sobie siły życzę...

reklama
witam się i ja..
Joaś- nie wiem czy wywabić zapach mleka spalonego-wietrzenie i zapach do kontaktu.....
kuchenkę babcia zawsze posypywała solą..

mi narazie ściągnęło się połowę filmu ,ale już wiem o co Ci chodzi Joaś..;(
ehhhhh

Joaś u nas w rodzinie nie ma bliźniaków,nasze s ą jednojajowe więc niedziedziczne.Na szczęście mamy małe szanse na kolejne:biggrin2:

Dziewczyny mam takie pytanko macie tyle dzieciaków z wyboru czy przypadkiem?Jak to było u Was? My mogli byśmy mieć przedszkole ale ciężko ogarnąć dużą rodzinke w Pl rzeczewistości :no:
Pytam z ciekawości:biggrin2:
Mama co ściągasz?

Poziomki cześć kochana :)
u mnie 2 planowana i pracujemy nad 3cim jak wiesz:)

a ściągałam ten film co wstawiła Joaś-OŁÓWEK...smutne bardzo,faktycznie jak człowiek po takim dokumencie docenia co ma i okazuje się,że nasze problemy to żadne problemy...

my już obiadowo więc i Wam smacznego!

witam sie ..
Dominik wczoraj dostał 40 stopni gorączki!
kataru brak
kaszlu brak
gardło ok
w klatce nic nie świszczy
to nie zęby...

nie wiem o co chodzi-ogólnie zdrowy a taka gorączka!!!
na 13 idziemy do pediatry-dzis do pracy nie poszłam..
nie wiem -może to 3dniówka??

Hej kochane.

My po weekendowej imprezce urodzinowej moich maluszków :) Fajnie było, prezentów dużo i goście też dopisali :)

mama mój Staś zawsze tak zwalcza wirusy. Nagle wieczorem dostaje bardzo wysokiej gorączki, po godzinie zaczyna mu powolutku spadać a rano nie ma śladu po wirusie :) Tylko że ja nigdy nie zbijam gorączki dzieciom. Pozwalam żeby organizm sam walczył. Życzę zdrówka dla synka.

Tobie Joaś też zdrówka dla dzieciaczków i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo sił kochana.

Mama05 - raczej to nie trzydniówka - ona teoretycznie do 3 roku życia powinna być... Może jest jak Weroniczka mówi? A w zasadzie pisze :tak: Swoim też nie zbijam gorączki. Taka mam metodę na choroby ;-) Artur dzis w nocy znów 39... Noc zarwana totalnie, ale nie poddaję się :-)
Weroniczka super, że impreza udana!!! Jeszcze raz sto lat dla Jubilatów!!! Dużo zdrowia i uśmiechu :-)

reklama
Weroniczka-Zuzia jak ma gorączke to góra 38 więc jej nie zbijam ,ale przy Dominiku gdzie ma POD PACHĄ 40 stopni to w tyłeczku pewnie miałby ponad 41,5 to każdy lekarz powie,żeby zbijać bo może dostac drgawek a Domi miał już dreszcze i cały sie trząsł więc leki były niezbędne.

Joaś,Leika-może i nie trzydniówka...ale tylko to mi do głowy przyszło..poczekam do wizyty ,mam nadzieje ,że coś się wyjaśni..

Do góry