reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Witam weekendowo :)

U nas wczoraj była taka beznadziejna pogoda, co kilka minut na zmianę słońce i wichura ze śnieżycą... Nie dało się wyjść z domu na spacer...
Za to dziś, za chwilę już, idziemy z dzieciakami odśnieżać chodnik, pierwszy raz w tym roku :-D Dzieciaki są zachwycone :-D

sempe - joaś ma rację tego się nie zapomina ;-) Dasz radę ;-)

mamo05 - kawy to ja dziś będę dużo potrzebować :sorry: Dzieciaki dały czadu w nocy ;-)

Miłego weekendu wszystkim!

Witajcie,jak zwykle w biegu ale chciałam zajrzeć na chwilkę:-)
Mama strasznie szkoda:-( ale &&dzlej trzymam.Z BB często tak mam.
Sempe zdrówka dla dzieciaków,jak odetchne po bliźniakach (co szybko chyba nie nastąpi:-p) moooże pomyśle o synu ale pewnie i tak się dziurawiec urodzi:-D jestem z nimi cały czas sama bo mąż wyjeżdza na tydzień i jest 2-3 dni i z powrorem
Czekolade z parówką moja siostra jadła jak była mała:-)
Moje maluchy ważą 12 i 11 kg a jeszcze mają 4 dni do 9 miesiąca:-D
Joaś żeby moje ktoś tak zabrał....Zdrówka dużo
My też ciągle w remoncie,właściwie od 3 lat:sorry: i jeszcze końca nie widać...
Majqa zdrówka dla Mareczka

Bliźniaki ostatnio buszują całe noce a ja śpie po 3 godziny:eek: niech ona mają już ze 2 lata..prrrrroszę
Dzisiaj przynajmniej spały od trzeciej w nocy do rana i jakoś żyję
Smiałam się że skutecznie mnie wyleczą z chęci posiadania większej ilości dzieci:-D bo wychowanie jednego malucha na raz to przy nich pikuś.
Cały dzień u nas wieje i śnieży i niestety pogody na spacery niema:no: a szkoda
Miłego weekendy dziewczyny:-)

No my w remoncie od 12 lat...ale taka nasza natura i jak dlugo nic sie nie dzieje to sie nam nudzi. Mnie sie juz wlaczyl syndrom wicia gniazda i mam ochote diametralnie zmienic nasza sypialnie...he he ja chce a maz musi projekt zrealizowac. na razie wiem ze techniicznie jest to mozliwe co wymyslilam

Poziomki
wiec widze ze masz jak ja maz tylko w weekendy

Pozdrawiam!

Zuz-Inka nawet nie bo nieraz nawet 9 dni go nie ma i wraca na 2-3 i tu nie ma reguły:no:
Ja też nie mogę długo wysiedzieć w tym samym otoczeniu:-D

reklama
Do góry