reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Azile z góry dziękuję :) zapytaj proszę co brac na to endo-brałam hormony Estrofem ,ale nie pomogły,tylko po nich tyłam... teraz biore witaminy jak b komplex b-100,omega 3 ..biore też acard bo on rozrzedza krew i podobno ułatwia zagnieżdżenie...

reklama
Mamo mnie jakos takie ogloszenie nie bawia:cool:

Witam!
Mama mnie dzis odwiedzila wiec poplotkowalysmy. Maciej lepiej ale wiadomo leczenie wdrozone to trzeba do konca. Pogoda . Chlopaki nakarmieni ogladaja bajki a Ania na probie zespolu wiec ja mam chwilke dla siebie :-)

Pozdrawiam!

Zuz Inka mnie tez nia,ale zagłosowałam z sentymentu na imię ;)) u nas też pogoda do bani-wieje,leje,pada śnieg i znowu deszcz-bez sensu!! zdrówka dla Maćka! i jaka decyzja z usg tym płatnym -idziesz?? nie wiem co mi sie porobiło z bb ,że nie moge pisać o odstępami tylko wszystko jednym ciągiem...jak chcę edytować to tez nie mogę;/;/

Witajcie:)

Maruś chory - ma zapalenie gardła :/ Na razie nie ma antybiotyku tylko ibum i tantum w aerozolu i tak 2-3 dni jak nie przejdzie to wdrożyć antybiotyk ... Dziewczyny zdrowe.

mama -
a055.gif
wierzę, że się uda w końcu ...

witajcie bladym świtem:)) my zaraz wychodzimy wiec wleciałam zyczyć miłego dnia i smacznej kawy.

Majqa zdrówka dla Marco...albo zabki Go męczą albo choroba...ukochać!!
i dzięki:*

Majqa zdrówka Marusiowi
Zuz-Inka Tygrysek z Listopadówek jest, gdzie byłam, ale nie głosuję, nie mam przekonania, kiedy nie jest to zgodne z moim gustem.
Kochane, moi pojechali na ferie, ale jescze nie czuję. Dom jak po tornado, Arti wymiotował dziś pięknie - centralnie na sofę z tkaninowym obiciem. Zresztą towarzystwo poospowe nie jest zdrowe generalnie. Arti jeszcze osrtupiały ostro na głowie, jeden strupek ma średnicę 6 mm :szok: Martyna kaszle kicha prycha etc. Ja też "lewa" jakaś. Ale za oknem białawo bo sypnął śnieg, szkoda, ze wyjść z domu nie mogę z nimi, bo się nie nadają :-( I tak sobie kiblujemy od ponad miesiąca...
Myślę o tym jak urządzić mieszkanie do końca, już czas, naprawdę.
Zmykam moje drogie. Miłej soboty!!!

Witam sobotnie:-)

Mama a gdzie to od rana się wybierasz????
Joas ospa juz na wykonczeniu wiec niedługo z dziecmi wyjdziesz na spacerek:-)

KOlezanka o 9.30 przywiozła mi swojego 9-cio miesięczne 10kg!!!!!!!! synka, rozebrała i mówi : tu masz pieluchy kaszke i deserek wracam za 3h!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaa ja juz nie pamietam jak to jest z takim raczkującym bobasem, ciezki jest jak cholera, marudzi.. nie wiem czy mam juz mu dac jesc czy poczekać... ale ze mnie matka co
biggrin.gif
4 dzieci 5 w drodze a ja się stresuje ze bobasek marudzi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

muszę miec go cały czas na oku.... miłej soboty dziewczęta!!

mama - dzięki, no niestety gardełko ma chore :)
joaś - dzięki, odpoczniesz trochę bez 3-ki starszych. A małemu zdrówka bez rewolucji żołądkowych :) i córci też zdrówka życzę, A Ty się kuruj, żebyś się nie rozłożyła. I miłego urządzania - jak ja to lubię ale u mnie już tylko szafa w zabudowie do sypialni została ... U nas też biało - dziewczyny już szalały w śniegu :))
sempe - dasz radę a i przypomnisz sobie co i jak ;)

reklama
Sempe, pocieszające jest to, ze przywykniesz do ciężaru. W jaki sposób? Otóż po pierwsze będzie rósł Ci brzuch, po drugie jak urodzisz maleństwo to w przedziale wagowym 3-4kg. Po trzecie będzie rosło stopniowo. Po czwarte nie będzie od razu raczkować. Po piąte wszystko CI się przypomni - mózg wiele pamięta. Po szóste... masz starsze dzieci zawsze chętnie Ci pomogą - nawet takie trzylatki - uwierz!!!!
Sempe ospa na wykończeniu, ale reszta się przyczepiła :-(
Majqa - mam duzo do wykończenia, a piąty rok mieszkamy tutaj, ale ciągle przebudowa, bo rodzina się rozrasta - jak kupowaliśmy była 3 dzieci :-D

Do góry