reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Dzień dobry!

Azile - jutro jadę w Twoje/nasze strony, nie wykluczam herbatki, zależy od nastroju, mam nadzieję, że rozumiesz niepewność.
Wiesz ze czekam:)

witajcie Mamuśki,

Zuz-Inka - ja się nie zdecydowałam na badania genetyczne, nie jest mi to potrzebne, tzn. jak mam się w razie czego stresować, bo np. do wyników badań jest brany wiek matki i to zawyża ryzyko, to mam to w nosie, lepiej żyć spokojniej, a co ma być, to będzie, nie zmienię tego, Alinkę urodziłam jak miałam 36 lat i jest zdrowym dzieckiem, więc nie mam podstaw do niepokoju, a wyjątki zdarzają się i zupełnie młodym mamom, nie mamy na to wpływu,

azile - bo my tak mamy, że jak kopie to boli, ale jak nie kopie, to źle, bo może coś jest nie tak... no nie dogodzisz ciężarnej.. moje małe nie kopie, tylko się wypina, rozciąga, tak jakoś dziwnie inaczej niż w poprzednich ciążach, ale rusza się, to najważniejsze,

Pozdrawiam wszystkie Mamusie!!!!!!
Zuzia ja myślę tak jak Katrina, też miałam dylemat czy nie robić takiego usg ale zrezygnowałam. Zdałam się na wolę Boga. CO ma być to będzie.
Katrina właśnei z tymi kopniakami to tak jest. Och my mamy. Ale dziś przespałam nocke spokojnie:).
Ewunia gratulacje zdanego egzaminu.
Sempe zazdroszczę udanej imprezki, ale młody to wam też zaszalał. Tego to bardzo współczuje.

reklama
Witajcie
U nas nieprzespanych nocek ciąg dalszy :/ Najgorsze, że woła o cyca a jak dam smoka to drze się w niebogłosy. Widocznie głodny jest a mm nie chce ani kaszki ...

U nas pogoda do d... Padał śnieg i było biało, było - bo teraz leje i wszystko się stopiło:( a dziewczynki tak się cieszyły ...

Witam sie!!!

oczywiscie tak jak myslalam. Dziś juz i Hania z gorączką. Mam jeszcze cichutka nadzieje ze to nie choroba a kolejny ząbek.....

Pozdrawiam wszystkie i zabieram sie za pisanie cv - od jutra szukam pracy wiec trzymajcie kciuki :)

hej, ja z tych dzis do głowa boli!!!!!! ale tak mnie boli ze musiałam odmówić wizyte u dentysty bo bym nie miała siły prowadzic auto. zaraz kolejny apap zapodam sobie
dziewczynki bawią się w najlepsze, Angelinka wstała o 5.30 i brzuszek ją bolał więc do przedszkola jej nie posłałam a teraz słysze ze jakis kaszel ją bierze
no.gif

u mnie dzis na obiad mielone mizeria i ziemniaczki a dla męża gołąbki
yes2.gif

Ewunia zdrówka dla WAs i owocnego szukania pracy!
Mama05 jak zawsze pilnie trzymam kciuki za Was a z tego diagramu to ja nic nie rozumiem:tak:

miłego dnia dziewczyny

Sempe - przykra sprawa z tymi bólami głowy, ale to mogą być na tle hormonalnym. Ja mam chyba w lutym wizytę kontrolną u dentysty. Jest Ok, ale trochę mi krwawią dziąsła.

Ewunia - no miejmy nadzieję, że to tylko ząbek, biedna Hania... straszne jest jak takie maluchy chorują. Buziaczki dla dzieciaków.

Mama - pazurków nie lubię malować, bo ja mam sporo pracy takiej typowo domowej i z detergentami, wiec po jednym dniu już są odpryski, a nienawidzę takich paskudnych "obdrapanych" pazurków,

Wszystkie Mamusie pozdrawiam serdecznie!!!!!

ej Zuz-Inka!!!!:-D:-D:-D ja sie prawie poryczałam ze śmiechu jak tego byka zobaczyłam!!!!:-D:-D:-D:-D. Mama bedzie zachwycona!!!Katrina dziekuję. Sama mam nadzieje ze to "tylko" zeby bo naprawde nie chcialabym by byla znowu chora.....A do mnie @ zawitala i czuję sie fatalnie:-( no ale coż zrobić tsza wziać sie w garsc i pędzic dalej....Buziaki dla wszystkich!!!!

IMG_4741.jpgIMG_4753.jpgIMG_4780.jpg a tu moja Haneczka :)

Ostatnia edycja:
Dlaczego Ewuniu pokazujesz nam swoje zdjęcia? Przecież miałaś pochwalić się Haneczką ;-);-);-);-);-) a tak na serio to maleńka jest niesamowicie podobna do Ciebie :-)

Weroniczka masz racje :) Hania wygląda zupełnie jak ja jak byłam mała:-D zresztą cała trójka to skóra zdarta ze mnie :-)

A jak twój palec? zagoiło się???

reklama
A dzięki. Dość szybko się zagoił. Chciaż nie mam pół paznokcia na palcu wskazującym. Ale już przyzwyczaiłam się do dziwnego uczucia gdy dotknie się w tym miejscu.

Do góry