azile29
Czerwcowa mama'08
Wiesz ze czekamDzień dobry!
Azile - jutro jadę w Twoje/nasze strony, nie wykluczam herbatki, zależy od nastroju, mam nadzieję, że rozumiesz niepewność.
Zuzia ja myślę tak jak Katrina, też miałam dylemat czy nie robić takiego usg ale zrezygnowałam. Zdałam się na wolę Boga. CO ma być to będzie.witajcie Mamuśki,
Zuz-Inka - ja się nie zdecydowałam na badania genetyczne, nie jest mi to potrzebne, tzn. jak mam się w razie czego stresować, bo np. do wyników badań jest brany wiek matki i to zawyża ryzyko, to mam to w nosie, lepiej żyć spokojniej, a co ma być, to będzie, nie zmienię tego, Alinkę urodziłam jak miałam 36 lat i jest zdrowym dzieckiem, więc nie mam podstaw do niepokoju, a wyjątki zdarzają się i zupełnie młodym mamom, nie mamy na to wpływu,
azile - bo my tak mamy, że jak kopie to boli, ale jak nie kopie, to źle, bo może coś jest nie tak... no nie dogodzisz ciężarnej.. moje małe nie kopie, tylko się wypina, rozciąga, tak jakoś dziwnie inaczej niż w poprzednich ciążach, ale rusza się, to najważniejsze,
Pozdrawiam wszystkie Mamusie!!!!!!
Katrina właśnei z tymi kopniakami to tak jest. Och my mamy. Ale dziś przespałam nocke spokojnie.
Ewunia gratulacje zdanego egzaminu.
Sempe zazdroszczę udanej imprezki, ale młody to wam też zaszalał. Tego to bardzo współczuje.