majqa1
mama 2+2 :-)
Majqa tak z dziećmi bylismy u znajomych którzy mają 3 synków i jeszcze jedni wlecieli z chłopcem w wieku Zuzy -więc dzieci 6 a dorosłych 13 )
spotkanie było super udane )
ale przed 24 wracalismy do domu bo psiak przecież nie może być sam w takie hałasy
nie wiem czy jest sens iść do gina-cóz on mi nowego powie....@ nadal trwają po 2 dni więc nic się nie zmieniło.....może pójdę na wiosnę..
jest mi ciężkoale obiecałam sobie ,że nie będę biadolić-wiesz....że niby silna jestem.................
Spróbuj może tej metody z Białegostoku a nóż widelec ... W każdym razie &&&&
Fajnie, że impreza udana a dzieciaczki pewno zachwycone
Jezdem, jezzdem!!!
Wsio w porządalu, małe spało, wiec do mamy nie pomachało. Za to teraz bryka.
Mama - jest 1!!!! i nadal niespodzianka jeśli chodzi o płeć i pewnie już tak zostanie do końca, tyle, że termin lekarz mi podał - 29 maja, a kiedy będzie to sie okaże.
gratki
los ze mnie zakpił!!!trzecia dziewucha!!!skrajna patologia!!!jakby to było gdzie na innym kontynencie,to chociaż bymy stadko kóz dostali przy zamążpójściu!!!o ironio!!!klątwę ktoś na nas rzucił!!!biedny mój mąż,zaplącze się w rajstopy,zagubi w bieliźnie,utknie w podpaskach!!!za co???
córeczki są tatusiowe witaj
Majqa ja dzis wleciałam na chwilę na NK i dopiero zobaczyłam info od Ciebie
miło Cie zobaczyć ))
ja na NK meeeega rzadko wchodzę..można powiedzieć ,że wcale...
na FB nie mam konta...jak odpalam kompa to jedynie na bb.
ależ mnie naparza lewy jajnik..dzis mam 20d.c. ..może to dobry znak?????
a to mój roboczy wykres
nic nie szkodzi
wow jaki wykres
czekamy na wynik testu
U mnie była impreza urodzinowa Natalii w piątek stąd mnie nie było bo wszystko jak zwykle na mojej głowie.
Maruś ma ząbka a drugi już się pcha.
Miłej niedzieli.