reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Majqa tak z dziećmi bylismy u znajomych którzy mają 3 synków i jeszcze jedni wlecieli z chłopcem w wieku Zuzy -więc dzieci 6 a dorosłych 13 ;))
spotkanie było super udane ;))
ale przed 24 wracalismy do domu bo psiak przecież nie może być sam w takie hałasy
c022.gif

nie wiem czy jest sens iść do gina-cóz on mi nowego powie....@ nadal trwają po 2 dni więc nic się nie zmieniło.....może pójdę na wiosnę..
jest mi ciężko
c020.gif
c020.gif
ale obiecałam sobie ,że nie będę biadolić-wiesz....że niby silna jestem..
d045.gif
...............

Spróbuj może tej metody z Białegostoku a nóż widelec ... W każdym razie &&&&
Fajnie, że impreza udana a dzieciaczki pewno zachwycone

Jezdem, jezzdem!!!

Wsio w porządalu, małe spało, wiec do mamy nie pomachało. Za to teraz bryka.

Mama - jest 1!!!! i nadal niespodzianka jeśli chodzi o płeć i pewnie już tak zostanie do końca, tyle, że termin lekarz mi podał - 29 maja, a kiedy będzie to sie okaże.

gratki :)

:szok:los ze mnie zakpił!!!trzecia dziewucha!!!skrajna patologia!!!jakby to było gdzie na innym kontynencie,to chociaż bymy stadko kóz dostali przy zamążpójściu!!!o ironio!!!klątwę ktoś na nas rzucił!!!biedny mój mąż,zaplącze się w rajstopy,zagubi w bieliźnie,utknie w podpaskach!!!za co???:eek:

córeczki są tatusiowe ;) witaj

Majqa ja dzis wleciałam na chwilę na NK i dopiero zobaczyłam info od Ciebie ;)
miło Cie zobaczyć :)))
ja na NK meeeega rzadko wchodzę..można powiedzieć ,że wcale...
na FB nie mam konta...jak odpalam kompa to jedynie na bb.

ależ mnie naparza lewy jajnik..dzis mam 20d.c. ..może to dobry znak?????
a to mój roboczy wykres

g.png

nic nie szkodzi :)
wow jaki wykres
czekamy na wynik testu

U mnie była impreza urodzinowa Natalii w piątek stąd mnie nie było bo wszystko jak zwykle na mojej głowie.
Maruś ma ząbka a drugi już się pcha.
Miłej niedzieli.

reklama
mama - dzięki :) Trochę marudny jest ale obawiałam się, że będzie gorszy; jedynie w nocy popłakuje co 1-2 godz się budzi :( A zakupki super sprawa :)) Uwielbiam:)) Ostatnio nabyłam nowe zasłony na dwa okna do salonu (sam materiał + taśma marszcząca kosztował 470 zł) i sama sobie uszyłam. Jeszcze tylko lambrekiny zostały bo czasu nie było. A jak się odmieniło!!! Udanej walki życzę.

Majqa dzięki ;)) walka wygrana:))) szafa w korytarzu stoi-nie moge się na nią napatrzeć :))
zasłony wiszą-rozjaśniło mi sie w salonie ;))
antyramy wiszą
w sypialni tez zasłony powiesiłam
i gra...

resztę pokupujemy pewnie za kase z pitów...

Wisieńka wakacje coraz bliżej ;))
głowa do góry:)

teraz wychodzimy do znajomych ,mam nadzieję ,że u nich nie zasnę bo póki byłam na obrotach to oki ,ale boję się ,że jak usiądę to ...:))
g030.gif

Mama - Fajnie, że już skończyliście i że jest git. Ja dziś leniu****e i dobrze mi z tym :-) mogłam trochę w necie pobuszować.
Wisieńka - doczekasz się i Ty :-)

wrócilismy od znajomych- nie zasnęłam ;)) było miło i smacznie bo była kolacyjka ;)
dzieci już w łóżkach ..trzeba ogarnąć kuchnię i usiąść chwilę przed tv.

witajcie
Tak jak myślałam, żeby dopchać się do kompa, to chyba w kolejce trzeba będzie stawać, albo zrobić grafik korzystania.

mama - fajnie, że wizyta miła i sympatyczna, na tyle, że udało Ci sie nie zasnąć,

Pawimi - przykre to, ale cóż ŻYCIE, synuś wybrał sobie bardzo niebezpieczną drogę w dorosłość, a Ty teraz będziesz drżeć o Niego, będzie dobrze, musisz w to wierzyć,

Wisieńka - ja tez muszę się wybrać do Ikei, bo trzeba by kupić pościel do łóżeczka, do łazienki parę dupereli i nie wiem co jeszcze, na miejscu zawsze coś jeszcze wynajduję.

Ja dziś byłam z Alinką na urodzinach jej koleżanki z przedszkola. Równocześnie miała robione urodzinki jej starsza siostra, więc ogółem było ponad 30-cioro dzieci, ale zabawa była SUPER!!!! Oczywiście było w lokalu, bo u nich w domu, to cienko to widzę.

A jutro powrót do przedszkola po 2 tyg. ferii... ciekawe jak rano będzie ze wstawaniem, bo nie chce jeszcze spać.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!!!
Jestem nieprzytomna. :-(
Najśmieszniejsze jest ze nie mogłam spać przez dzidzie w brzuszku. Juz tak sie wierci i kopie w nocy że na bokach nie da się leżeć. Na placach nie mogę bo nogi mnie w tedy bolą. Juz zastanawiam sie czy to normalne że tak mała dzidzia może dokuczać:szok::szok::szok:. Wiecie a jak nie ruszała sie jedna noc to panikowałam ze coś jest nie tak:-D:szok::-D:szok:. Taki typ jakiś dziwny ze mnie w tej ciąży.
Puściłam Dominika do przedszkola po prawie 2 miesięcznej przerwie. Serce mi krwawiło, bo nie chciał iść. Ale M go odwoził i ponoć był bardzo dzielny.
Juz po kawie, pranie wstawione, biorę się za obiad.

Do góry