reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Azile buuuu ,tak się cieszyłas na to wyjście...

Sempe -jasne ,że możesz sobie zrobić hybryda:))
i super,że wybierasz się na zabieg-bardzo dobrze.
wiesz co????
jak juz przyjdą te lakiery co mi Pawimi zamówiła to przyjadę do Ciebie i ja Ci zrobię pazurki :))
umowa??? :)

reklama
tak tak!!! zgadzam się!! chce:-):-) cóż za zaszczyt mnie by spotkal!

a tak swoją drogą to ta paczka od Pawimi to idzie chyba PIESZO:szok:

mama05 ja se nie moge sama decydować,jak starsza podlukała,że robię suwaczki,zaraz się wtrąciła,a że jest na etapie "saga zmierzch"koniecznie wszystko jest w tym klimacie,młodsza próbuje buntu,ale jest taki wrażliwiec,że ten bunt jak z koziej d...y trąba,ale niech jej będzie,że anarchistka

nie szalej z odchudzaniem,ja już byłam taki wiór,że wpadłam w anemie,potem zwyczajnie wpadłam:tak:i nie miałam pokarmu,wyglądałam jak zombie i się na patykowatych nogach słaniałam

czy u Was też taka apokalipsa za oknem?
miłego dnia,mimo wszystko:-)

witajcie

azile - następne usg będę miała w 32 tyg. czyli za 12 tyg., ale wczoraj mi lekarz powiedział, że czeka mnie to miłe badanie na cukier, więc czekam na tel. ze szpitala z informacją kiedy mnie to czeka,

u nas już nieco lepiej za oknem, wiatr już ciut mniejszy (nie 160km/h tylko ok. 120km/h)

Mama - ja właśnie po raz pierwszy od prawie 4 lat zapuściłam pazurki, choć na te kilka miesięcy, potem znowu będę musiała obcinać na króciutko

Witajcie.
Zastanawiam się co się ze mną porobiło. Chodze zła jak osa, na nic nie mam ochoty a kompa omijam z daleka. Nie wiem sama czy to zima czy niedługi powrót do pracy tak mnie wyprały ze szczęścia.
Mila nadal zabkuje mroczno-niewidocznie. Dziąsła na wykonczeniu.
Młody oszalał i nie chce się uczyć, jedzie na trójczynach i mówi, ze nmu starczy
Mąż w pracy i dobrze bo chyba za długo byliśmy razem i zaczynaliśmy sie kłócić.
Pozdrawiam was i życze humorów i zdrówka . Wszystkie cięzarówki ściskam podwójnie

Wisienka popsikaj Małej dziąsła TANTUM VERDE kilka razy dziennie:-) pomaga super, poleciła mi 4 lata temu lekarka i dentystka i super działa...

lepszego dnia Ci zycze

jestem ..
Sempe mówisz,że Ci pasuje -no to git-jestesmy umówione ;))
no nie wiem czemu ta przesyłka tak długo idzie -we wrześniu wysłana a jest styczeń;/

Wisieńka oj kochana..myślę ,że to przez pracę taki nastrój!!
tulę i mama nadzieję ,że wszystko sobie poukładacie-czyli opiekę nad Emilą,pracę ,zakupy ,obiady...

Katrina to ciesz się pazurkami ;) ładnie pomaluj.

Hej mamusie!!!

Wczoraj doczytywalam wasze posty ale teraz troszke czasu brak na odpisywanie. Wpadłam na chwilkę życzyć wszystkim przyjemnego weekendu:-D
U mnie zupka już na gazie i o 11 jade do kolezanki sie uczyć do egzaminu który mam pojutrze.
No i jeszcze niewesoła wiadomość u nas. Wczoraj rodzice babcie zawieżli do szpitala bo miala problemy z oddychaniem.....:-( Czekamy na wiesci... mam nadzieje ze bedą dobre (na razie mamy tam nie jechać bo ponoć przez noc miala miec badania porobione i rano miala byc decyzja czy do domu czy ma zostać na oddziale) tzrymajcie kciuki by bylo ok.....

Pozdrawiam wszystkie

reklama
ewuniaf-sciskam kochana
dziewczyny pisza o gubionych kilogramach:-) u mnie tez tzkie postanowienie noworoczne oczywiscie nie zabijam sie dieta,biore kwas foliowy tylko zrezygnowalam ze slodkosci,bo to mnie zabija;;;;;
napisze tylko,ze moje dzieciaki maja jeszcze maja ferie swiateczne i wlasnie zbieramy sie nad morze,pogoda kiepska wieje,ale w miare sucho przynajmniej pospacerujemy.wracamy w niedziele
Pozdrawiam wszystkie babeczki no i wiatam nowa mame.

Do góry