Hej Laseczki!
Wpadam na chwilę, bo nie ży-ję ze zmę-cze-nia. Artur daje do pieca. Totalnie. Nie wiem co mu się stało. Niby wiem od zawsze, że dzieci w 2 roku życia mogą robić sobie przerwy w nocnym spaniu na 2 godziny, ale dlaczego teraz mi się to trafiło???? Nie mogło przy pierwszym?? Dzisiaj przerwa od 2,30 do 5 rano. Wstać musiałam o 6.30. Poszłam spać o północy, więc łatwo policzyć ile tego snu było. Całe nic.
Sempe droga pij więcej. Moja rada to trochę jak "uczył Marcin Marcina" - sama piję za mało. W ciąży nie jestem, ale sam fakt, że mało pije powodują, ze puchną mi dłonie - musiałam zdjąć obrączkę, bo tak mi się zaczęła wpijać
Tak miałam w 9 mies ciąży z Marcinem i tylko z nim!!! Masakra. Muszę to zmienić
Poza tym moja patologio kochana, podczytałam pobieżnie i:
Ewuniaf - cieszę się, że wkrótce będziesz miała glejt i z tego, ze pomimo zmęczenia masz wielką radość życia
Katrina - super, ze jest jedno i ma wszystko co trzeba
stjarna - witaj, suwaczki Twoje są bardzo oryginalne, wręcz
Może jestem za stara i nie pojmuję dowcipu; gratuluje córeczki - trzeciej, ja mam dwie i chciałabym mieć trzy, póki co chłopy w przewadze co też ma swoje plusy
Weroniczka, Mamo05 - też muszę się wziąć za siebie wagowo - miałam koncepcję taką jak Wasza - węgle tylko na śniadanie
Pawimi - miałam sobie na 40tkę zafundować zabiegi odchudzające na brzuch, ale machnę chyba sprzęt kuchenny
Zuz-Inka - zajrzyj na stronę
Problem z wszami znika - skuteczne, specjalistyczne grzebienie - oferta firmy Uclin polecam preparaty silikonowe - no i najważniejsze - co tydzień sprawdzać głowę Ani aż do wakacji... bo źródłem zakażenia są koledzy/koleżanki ze szkoły, wystarczy przecież jedna wsza i narobi niezłego zamieszania
Uciakm bo Arti juz robi porządek w szafkach... Pozdrowionka dla wszystkich mam: brzuchatek, mających nadzieję na brzuszki i mających nadzieję, ze ten brzuszek się nie pojawi;-);-);-)