reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Weroniczka -gratuluje słonko!!! :))
a ile masz wzrostu??
ja zachodziłam w ciążę z dziećmi mają 57 kg ,ale byłam za chuda..teraz chcę dojść do 60 kg i mi styknie-33lata zaraz będę mieć to wiadomo -metabolizm inny więc nie bębę szaleć z kilosami-ale to 60,61 chcę mieć..

reklama
Weroniczka -no tak to by sie zgadzała przy Twoim wzroście ;)
więc powodzenia życzę i smacznego:))

jak tam dzieciaczki??
moje jeszcze wogóle nie chorowały od września ;)
bardzo mnie to cieszy:)

moje storczyki juz piją a ja sie biorę za odkurzanie.

Jezdem, jezzdem!!!

Wsio w porządalu, małe spało, wiec do mamy nie pomachało. Za to teraz bryka.

Mama - jest 1!!!! i nadal niespodzianka jeśli chodzi o płeć i pewnie już tak zostanie do końca, tyle, że termin lekarz mi podał - 29 maja, a kiedy będzie to sie okaże.
Wielkie Gratulacje , ze wszystko ok. Teraz razem będziemy oczekiwać na kolejne usg:)

Hej Laseczki!
Wpadam na chwilę, bo nie ży-ję ze zmę-cze-nia. Artur daje do pieca. Totalnie. Nie wiem co mu się stało. Niby wiem od zawsze, że dzieci w 2 roku życia mogą robić sobie przerwy w nocnym spaniu na 2 godziny, ale dlaczego teraz mi się to trafiło???? Nie mogło przy pierwszym?? Dzisiaj przerwa od 2,30 do 5 rano. Wstać musiałam o 6.30. Poszłam spać o północy, więc łatwo policzyć ile tego snu było. Całe nic.
Sempe droga pij więcej. Moja rada to trochę jak "uczył Marcin Marcina" - sama piję za mało. W ciąży nie jestem, ale sam fakt, że mało pije powodują, ze puchną mi dłonie - musiałam zdjąć obrączkę, bo tak mi się zaczęła wpijać :szok: Tak miałam w 9 mies ciąży z Marcinem i tylko z nim!!! Masakra. Muszę to zmienić
Poza tym moja patologio kochana, podczytałam pobieżnie i:
Ewuniaf - cieszę się, że wkrótce będziesz miała glejt i z tego, ze pomimo zmęczenia masz wielką radość życia
Katrina - super, ze jest jedno i ma wszystko co trzeba
stjarna - witaj, suwaczki Twoje są bardzo oryginalne, wręcz :crazy: Może jestem za stara i nie pojmuję dowcipu; gratuluje córeczki - trzeciej, ja mam dwie i chciałabym mieć trzy, póki co chłopy w przewadze co też ma swoje plusy
Weroniczka, Mamo05 - też muszę się wziąć za siebie wagowo - miałam koncepcję taką jak Wasza - węgle tylko na śniadanie
Pawimi - miałam sobie na 40tkę zafundować zabiegi odchudzające na brzuch, ale machnę chyba sprzęt kuchenny :tak::tak::-D:-D:-D
Zuz-Inka - zajrzyj na stronę Problem z wszami znika - skuteczne, specjalistyczne grzebienie - oferta firmy Uclin polecam preparaty silikonowe - no i najważniejsze - co tydzień sprawdzać głowę Ani aż do wakacji... bo źródłem zakażenia są koledzy/koleżanki ze szkoły, wystarczy przecież jedna wsza i narobi niezłego zamieszania

Uciakm bo Arti juz robi porządek w szafkach... Pozdrowionka dla wszystkich mam: brzuchatek, mających nadzieję na brzuszki i mających nadzieję, ze ten brzuszek się nie pojawi;-);-);-):-D:-D:-D

Azile witaj kochana;) jak było na wyjściu-opowiadaj:)))

Joaś ożesz -Artura taki słodziak tak daje popalić...
siły,cierpliwości i snu życzę!
a co do spadku wagi to ja jem częściej ,ale małe porcje...obiad jem powoli wtedy szybciej czuje sie syta..
no i 3,4 szklanki wody dziennie.

Mama z wyjścia nici. Poszalałam wczoraj ze sprzątaniem i brzuch mi się stawiał. Musiałam nospę brać do tego Domiś był mega marudny i zostaliśmy w domu.

Ostatnia edycja:
reklama
witam czwartkowo!

powinnam do lidla się wybrac bo jutro sklepy zamknęte ale oczy na zapałki mam i nadal z Alicją chodzimy w porannikach:-)
deszcz leje i wicher wieje.. nosa z domu zal wysuwać!

ale o 15.00 to będe musiała wyjsc po dzieciaki do przedszkola!! wypiłam pół szklanki wody lekko gazowanej i mi niedobrze!! cholera wkurza mnie to bo nie wiem dlaczego tak się dzieje..

dzis robie sernik na zimno:-) z truskawkami z biedronki bo moje własne się juz skonczyły...

Joas a w ciągu dnia nie masz możliwosci choć 15min się zdrzemnąć??? dbaj o siebie!!
Stjarna gratuluje 3 dziewczynki, mój małżon by chciał teraz 3 dziewczynke:-)
Mama05 zapomniałam się pytac mojej pani kosmetyczki czy będę mogła zrobic sobie hybryde?? więc pytam Ciebie, chyba można co?? umówiłam się na peeling migdałowy by nawilzyc twarz
Azile i Zu-inka ja zawsze tyje w ciązy jak oszalała!!!!!

Do góry