reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

jestem po pracy:)

Ewunia buziak:)));*****

dzis również klientki dopisały i było co robić :)
teraz plecy bolą i nie pozwalają zapomnieć o 2 intensywnych dniach w pracy:))

Katrina czekamy na wieści po usg:) ciekawe czy 1 czy 2ka :))

Zuz inka jak tam preparat zamówiony???

Sempe ,Pawimi witajcie mamuśki:))

Weroniczka??????????????

Cokies????????????

Agatulka????????????

i reszta gangu Olsena vel patologii;))))))) meldować co u Was??

reklama
Ewuniaf sił i przespanych nocy:)
mama tobie wypoczynku:)
Zuzia to ty ładnie tyjesz, tak jak trzeba.
Ja w ramach dogadzania sobie piekę pizze drożdżową , a o 20 wychodze do kawiarni:) Ciesze się bardzo z tego wyjścia:):tak::-p:tak::-p

Azile dziękuję ...strasznie bola mnie plecy,ale mąz zje i zaraz troche pomasuje:)
sympatycznego wyjścia życzę ;)

ja ostatnio zrobiłam deser ,który wszystkim mega smakował-rozpuściłam w odrobinie mleka 2 czekolady-gorzka i mleczną.
miałam świeżego ananasa to obrałam i pokroiłam i brzoskwinie z puszki.
maczaliśmy owoce w ciepłej czekoladzie i futrowaliśmy ,że hej:))

Katrina????????????

Jezdem, jezzdem!!!

Wsio w porządalu, małe spało, wiec do mamy nie pomachało. Za to teraz bryka.

Mama - jest 1!!!! i nadal niespodzianka jeśli chodzi o płeć i pewnie już tak zostanie do końca, tyle, że termin lekarz mi podał - 29 maja, a kiedy będzie to sie okaże.

Katrina no i git ,że wszystko gra :)
a przed usg trzeba bylo batonika zjeść to by sie dzidzia ruszała;))
najważniejsze,że wsio oki i ,że ...jest 1
e020.gif

Ewunia TY nasza rodzinna położno:-) a czy przypadkiem małe ilosci picia w ciązy jej nie szkodzą?? coś mi się kiedys o uszy obiło ale nie wiem co z czym....
kupiłam dzis wode lekko gazowaną i taka mi weszła, nawet kilka łyków zrobiłam, kupiłam cytryny może i spróbuje wiecej pić wody z cytryną! jestem tak wysuszona ze mam popękane usta, opuchnięte stopy i dłonie które na dodatek mam tak wysuszone.. byłam dzis na regulacji brwi i nawet moja pani zauwazyła ze mam wiórową skóre na twarzy!!!

ja chce piwa!!!!!!!!!!!! tak tego napoju to bym nie pożałowała:-)

Katrina no to dobre wiesci przyniosłaś z USG!
Mama a TY tymi owockami to mi smaka narobiłaś
Zu-inka jak tam wszawica u Ciebie?? działasz?

:szok:los ze mnie zakpił!!!trzecia dziewucha!!!skrajna patologia!!!jakby to było gdzie na innym kontynencie,to chociaż bymy stadko kóz dostali przy zamążpójściu!!!o ironio!!!klątwę ktoś na nas rzucił!!!biedny mój mąż,zaplącze się w rajstopy,zagubi w bieliźnie,utknie w podpaskach!!!za co???:eek:

witajcie kochane :))

Sempe no to proszę udac się do sklepu po ananaska i czekoladę -zrobic tak jak ja i sie delektować ;))

Striarna gratuluję kolejnej córy..ależ groźnie pozazywałaś te swoje pociechy-anarchistka,wampirzyca...
ja bym chciała ,żeby los tak ze mnie zakpił...a tu 2 lata walki i nic.........

wcinam śniadanko-ciemny chlebek z ziarnami + konfitura z żurawiny i biała herbatka :))
a wogóle to od 1,5 m-ca jem sobie ten ciemny chleb,wyeliminowałam masło i ograniczyłam słodkie..
nie ćwiczę
i waga z 67 pokazała dziś ...64,9 hahahaa
a przy wzroście 170 to juz całkiem si:)

pozdrawiam i ściskam
u nas leje!! wieje!! i masakra!

reklama
Hej mamusiu :-)

Poszłam kochana w twoje ślady z odżywianiem. Ostatnio przytyło mi się 5 kg i od poniedziałku węglowodany jem tylko na śniadanie i nie jem słodkiego i waga już o 1,5 kg mniej :-) tzn 58 :-)

Do góry