reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Jestem!!
Mam chwilkę dla was. Wiadomo jak mąż w domu to nie ma czasu na przyjemności. Dziś czuje sie mega ociężała. Brzuszek nie duży ale jakoś tak strasznie ciężko.
Stjarna- witaj u nas. napisz coś więcej o sobie. Który tydzień ciąży w jakim wieku masz dzieci. I nie martw się , ze to 3 dziecko. Na pewno będzie wspaniale:):)

reklama
jestem po pracy -narobiłam się dzis z klientkami i jeszcze wystrój zmieniałyśmy więc 7 h zleciałooo nie wiem kiedy:))

Joaś współczuję nocki...

Azile siły do przetrwania i zdrowia dla męża;)
hahaha-w tym samym czasie pisałysmy i te same pytania zadałyśmy:))

Stjarna witaj i napisz cos o sobie ;))
no i mimo Twojego zalamania gratuluję 3ciej dzidzi-ułoży się zobaczysz!!
a w jakim wieku masz dzieci??
no i który tydzień ciąży u Ciebie?

Zuz Inka no to Ci nalot Zus zrobił..
a Ty spokojnie sobie siedzisz
s045.gif
i się pan zdziwił ;)))
masz już to za soba to teraz możesz spokojnie po dzieci jeździć;)
a kiedy Ty masz teraz usg??

pozdrawiam Was wszystkie i ściskam każdą z osobna
a030.gif
:))

dzięki kobitki za miłe powitanko
zaraz sobie zrobie suwaczki to się wszystkiego dowiecie,a ja zajmę umysł głupotami,
nie wiem czy dobrze rozumiem Zuz Inka-jesteś na l4 z powodu ciąży i zus wysyła szpicla,żeby sprawdził???

witajcie:-)

mdli mmnie nadal juz nie wiem nawet jak się nazywam choć pocieszające ze nie wymiotuje juz od piątku!
wczoraj na usg widziałam 3cm mojego bobaska:-D machał rękami i kiwał głową... i jak to zobaczyłam to doznałam intuicyjnego uczucia ze to chłopiec!!!!!!!!!!!!! chyba wolę jednak dziewczynki hihihihi zobaczymi za 3tyg mam test PAPP-a, torbiel się zmniejszył o połowe i ma 2,5cm i tak juz nie uciska na jajnik i nawet dostalismy zielone swiatło na SEX:rofl2:

Joaś Ty 40stke będziesz mieć?????? WOW!!!!!!!!!!!!!!
JA za 4tyg skoncze 37 i jestem przerażona! JA NIE CHCE NIE CHCE!!

Sempe super wiesci a widok takiego fikajacego malucha cudo!!!
Mamo dobrze ze ruch w interesie jest to przynajmniej czas w pracy szybciej leci. A pan z ZUS faktycznie sie zdziwil ze naprawde nic:eek:nie robie. jeszcze widac bylo ze kocem bylam przykryta:-D
Stjarna jest na L-4 ze wzgledu na specyfike wykonywanej pracy i szpicla przyslali, wolno im choc dla mnie to tez smieszne bo ciaza to niby nie choroba ale...I napisz cos wiecej o sobie i rodzinie

K#$%*!!! a moja Ania przyniosla ze szkoly wszy:szok::sorry::angry: musze jutro leciec do apteki po jakis preparat chyba ze znacie jakies inne sposoby skuteczne...z wrazenia to i mnie glowa cala swedzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zu-inka pamietasz? ja pod koniec listopada i połowe grudnia męczyłam się z wszami u Angelinki... jak nie masz w tej chwili tego płynu (nie możesz teraz kogos posłać no apteki???) zrób jej okład z octu (25ml octu i 75ml wody) zawiń jej głowe na 20min..potem umyj i wyczesz, troszke poskutkuje ale jutro koniecznie zrób to specjalnym płynem POLECAM HERDIN Joas tez go polecała.. 1 butelka kosztuje ok 24zł i starcza na 6głow:tak:
no i musisz przeprowadzić dezynfekcje domu

reklama
Do góry