reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Joaś sił z wyjcem ci życzę:) Czekam na hasło "otwieramy szampana";-)
Dzięki za gratulacje. Usg połówkowe to ja juz miałam w 18 tygodniu i tu nic sie chyba nie zmieni.

reklama
Joaś -piękne hasło;)))

ukochaj Artiego ode mnie -oby Mu ospa odpuściła juz ..

Azile miłego lenistwa..choc jak mąż cierpi to lekko nie jest..

u mnie nadal porzadki trwaja ,ale raz po raz stronkę odświeżam :):):)

Kochana, piatka to i tak juz sporo, a ja stara już jestem. Za 4 tygodnie 40tka.... Trochę w to trudno mi uwierzyć, ale tak jest....

Joaś nie tłumacz się starością. Znam takie kobietki które dopiero zaczynają zachodzić w ciąże. Ale za to jakie masz doświadczenie w macierzyństwie:)

witajcie

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!!
My jeszcze od SZylwestra mamy gości, więc nie bardzo mam jak zaglądać, ale niebawem sie poprawię...

Azile - ja za 2 dni zaczynam 20-sty tydz. i akurat w środę wypada mi USG (pierwsze!!!!), więc juz sie nie mogę doczekać.

Joaś - to Ty kurcze rówieśniczka... nie ma to jak okraglutkie lata, ja to postanowiłam uczcić najlepciejszym z prezentów, tylko niestety urodze go sobie z miesięcznym opóźnieniem.. hihi.

Witajcie
Joas ja ci tej piatki zazdroszcze i mam nadzieje, za trojeczke bo przez ta metryke cholerną i 3cc to niestety będzie finał, chyba, ze adopcja potem, czego nie wykluczamy. no ale to jesli portferl pozwoli:tak:I czekam na hasło, swoją drogą musze znaleźć swoje
mama ciesze sie, ze imprezka udana
katrinka a moje cyce wyglądały przez całą ciążę tak samo a miałam nadzieje na jakiś rozrost
Brzuch zato mi się poswiętach rozrósł i 2 kg więcej mam, chyba tylko w barbrzuchu. Znów wyglądam jak cięzarna
aziledzo podobają mi się twoje cudeńka
U nas ząbkowanie. Sylwester koszmar, pobudki całą noc co 20 minut i rezultat taki, ze wczoraj padłam o 6. Pol jeszcze na urlopie to go wykorzystuję w dzien bo w nocy to on się po prsotu nie budzi

reklama
Joaś- prawda ,prawda...

Iwet- dzięki;*
a wyjście widzę nieudane....szkoda ,że tak się to potoczyło..oby szybko sie wszystko uspokoiło..

Wisieńka cześć kochana -wracaj bo nic nie wiem co u Ciebie :)

Ewunia- JAK PO IMPREZIE !!!??????? :):)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry