reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Dziewczyny Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku Wam wszystkim zycze...

Duzo zdrowka chorowitkom, ukojenia dla udreczonych problemami serduszek, wielu pozytywnych rozwiazan tych wszystkich klopotow z ktorymi sie zmagalyscie w tym odchodzacym juz roku i przede wszytkim odpoczynku - odpoczynku zarowno fizycznego jak i psychicznego abyscie mialy kochane czas usiasc i cieszyc sie Waszymi wspanialymi rodzinami. Do uslyszenia w nowym 2012 roku!!!

reklama
właśnie wrócilismy od znajomych-było zaj....iście :))))
ale dzieci zmęczone już no i Bono w domku-nie chcę ,żeby się bał..

ściskam raz jeszcze kochane ;)
k035.gif
k050.gif
:)))

Witajcie :)

Mam nadzieję, że już częściej zaglądnę do Was.
Z piątku na sobotę nocowały u nas dzieciaczki szwagierki i podziw dla wszystkich pięciokrotnych mam ;) Jest ciężko ale nawet daliśmy radę

Dostałam @ po prawie 3-ch m-cach przerwy

Majqa witaj i masz rację-wlatuj częściej ;))
uściska dla 5 latki:)))))
no i "fajnie",że w końcu @ sie pokazała...

ja mam dziś 15d.c. więc jeszcze troche czekania i wiary ,że może do mnie @ nie przyjdzie.......

mama - dzięki za życzenia, zaraz córci przekażę :tak: a co do Twojej @ to mam nadzieję, że nie przyjdzie. A nie chcesz spróbować raz jeszcze z pomocą lekarza? Zdaję sobie sprawę jak musi Ci być ciężko. Ale w końcu mamy nowy rok i nowe nadzieje :* A co do mojej @ to cieszę się, że przyszła :zawstydzona/y:. Piszesz, że impreza się udała a byliście z dziećmi?

Ostatnia edycja:
Majqa tak z dziećmi bylismy u znajomych którzy mają 3 synków i jeszcze jedni wlecieli z chłopcem w wieku Zuzy -więc dzieci 6 a dorosłych 13 ;))
spotkanie było super udane ;))
ale przed 24 wracalismy do domu bo psiak przecież nie może być sam w takie hałasy
c022.gif

nie wiem czy jest sens iść do gina-cóz on mi nowego powie....@ nadal trwają po 2 dni więc nic się nie zmieniło.....może pójdę na wiosnę..
jest mi ciężko
c020.gif
c020.gif
ale obiecałam sobie ,że nie będę biadolić-wiesz....że niby silna jestem..
d045.gif
...............

Witajcie!
Melduje sie ze żyje.
Mama ja i tak cie podziwiam za ten twój spokój:). A słyszałaś o Naprotechnologi. W Białymstoku jest wspaniała klinika pomagają wielu parom. Wiem ze ze śląska i z nad pomorza tam przyjeżdżają . Nie wiem na czym u ciebie problem polega ale czasem warto czegoś innego spróbować:)

witajcie z rana;)
ja po śniadanku,dzieci porozwożone,pranie sie pierze,zaraz sie biorę za odkurzanie..

Azile-tak słyszałam o tym i czytałam...wiesz ja obserwuję swój organizm cały czas...sprawdzam sluz,szyjkę i mierzę tempkę...
ale nie wiem czy to co ś da bo gin powiedział mi jak robił usg już 2 lata temu,że gdybym była na fotelu i miała parawan,że nie widac by było twarzy i On miałby mi zrobic usg i ocenić to powiedziałby ,że bada kobiete przed menopauzą !!!!
taki mam stan w środku-więc myślę ,że u mnie to walka z wiatrakami na co wskazuję te 2 lata-24 miesiące walki bez efektu;/
a Ty kochana niedługo na połówkowe śmigasz-dziś połowa ciąży Ci wybiła;)

pozdrawiam i tradycyjnie życze smacznej kawusi:)

Witajcie!!
Ja sie lenie przed kompem. M siedzi w domu i jakiś taki marudny. Wiadomo chory facet w domu to i marudny:)

Mama ja wierze że cuda się zdarzają:). A co do naprotechnologi to tam widziałam kobiety po 40 którym nie dawano szans a są w ciąży:)

reklama
Witajcie w Nowym Roku!!!
Wszystkiego co najlepsze! A przede wszystkim ZDROWIA i ogromnych pokładów Miłości i cierpliwości!!!!

Mamo05 moja kochana, Azile ma racje z tą kliniką. To nie chodzi o obserwację cyklu. Moja koleżanka się poddała w tradycyjnej walce, zdecydowała sie na Naprotechnologię w Białymstoku. Póki co okazało się, że ma jakieś bakterie, które na bank nie pomagają w zajściu w ciążę. Miała kilkakrotnie pobieraną krew, robione posiewy. Dobrano jej i jej mężowi antybiotyk. To niesamowite co tam robią. Wyobraź sobie że największy "szyszki" profesorowie z Warszawy nie wiedzieli o takich badaniach. Czasami się dziwię mojej Ewie jak bardzo jest wytrwała i cierpliwa w dążeniu do maleństwa. W dodatku z tego co wiem, to jest na NFZ. I w dodatku to jest drugi biegun względem in vitro. O dziwi obie metody mają korzenie w moim rodzinnym Białymstoku :-)
Azile, piękne 20 tygodni masz. GARTULUJĘ!!!!
Majqa1 - ja obecnie tez w oczekiwaniu na @ i pyanie: przyjdzie, nie przyjdzie, przyjdzie, nie przyjdzie. Tobie gratuluję, ze jest tak jak chciałaś.
Wszystkim dziewczynom imprezowiczkom zazdroszczę imprezki. U mnie domowo, nawet szampana nie było. Nie żeby nie było w domu. Był, a w zasadzie jest. Najprawdziwszy. Tylko mój M powiedział, że odpalimy jak z szóstym w ciąży będę. Więc moje hasło na ewentualne maleństwo - zapamiętajcie: otwieramy szampana!
Dzisiaj, po ponad 3 tygodniach jestem tylko z jednym dzieckiem w domu. Niestety z wyjcem, bo wszystko go swędzi. I drze się: mammmaaaaa, mmaaaaaaammmmmmmaaaaaa...
Dobra, uciekam, bo właśnie rozpoczął koncert ;-)

Do góry