reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam porannie:-)
ostatnie 3 dni spaliłam do 9.00 tak moje dzieciaczki tez spały a dzis? godzina 7.00 i słysze ze chce siku sniadanko ubrac się bawić malować i ze babole lecą:baffled: no to wstałam..... za oknem ulewa i szaroburo... porazka pogoda! CHCE ŚNIEGU NATYCHMIAST:cool2:

Pawimi nie martw się na zapas.. choć wiem ze to raczej niemożliwe.. ja jak słysze Afganistan to zaraz ciarki mam i za kazdym razem jak słysze o jakies tragedii to mysle o tych rodzicach! Kochana będzie dobrze!!!

Weroniczka sto latek dla Tadzia!!

Joaś własnie mam taki bajzel w pokoju ze nie widac skrawka dywanu...dziewczyny są na etapie wyninania na szeroką skale!!!!!

Mamusiu gdzie jesteś!!!!?????

Ewaunia Sywester w rytmie Zumby powiadasz?!:confused: ubierz się tak jak chcesz to taniec sportowy więc będzie fikać na całego!

dobra lece

reklama
Sempe, miałaś niesamowite szczęście z tym snem, serio. U nas kolejna noc zarwana, chociaż powinnam być szczęśliwa bo Arti przespał ciągiem od 3 do 7 rano. Ty przez ostatnie trzy dni spałaś - ja wręcz przeciwnie, niestety.
Kochane Laseczki, ujawnijcie się, napiszcie co nieco.
Pawimi - w kwestii Kitchen Aida... On am funkcje malaksera? Nie wiedziałam. A który masz model? Classic czy Artisan?
Zuz-Inka - teraz Philips - ten co oglądałam ma metalowe części, dzięki za Twoje opinie i doświadczenie

jestem ;))
Sempe kochana dzięki za pamięć ;**

była u nas moja siostra z 4letnią Julką od srody i własnie pojechały:)
dlatego nie miałam czasu na kompa bo nagadac się musiałyśmy i w ogóle..:)

Ewuniaaaaaa jak miło ,że już jesteś kochana-nie opuszczaj nas-never ever
c007.gif

Weroniczka -ukochać 4latka ;)) i współczuję z palcem;(;/

Zuz Inka jak tam z męża pracą??znajdzie coś bliżej?

Joaś fajnie,że Arti pospał;) życzę jak najszybciej przespanych nocy;)

pozdrawiam Was kochane i muszę się na nowo wbić po 3 dniach niepisania..

Wpadam tylko na chwilke!
Udanego sylwestrowego wieczoru i szczesliwego Nowego Roku!!!

Pozdrawiam wszystkie i odezwe sie w przyszlym roku ;-)

PS Joas taaa ferie swiateczne...i dlatego mnie nie ma na necie...bo sie dopchac nie moge :-D

witajcie

Joaś - ano czas leci, a dopiero teścik robiłam, a tu coraz wyżej... brzuch i coraz to zwiększam rozmiary stanika (koszmar!!!!),

Dziewczynki w związku z tym, że dziś przyleci syn mojego małżonka i pewnie tak jak u Zuz-Inki będzie problem z dopchaniem się, to juz teraz życzę Wam miłego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku.

I ZDROWEGO!!!!

pawimi - strasznie musi być Ci ciężko, jako matce żołnierza...
Super, że nacieszyliście się sobą w święta! Chciałabym mieć kiedyś ze swoimi dziećmi tak dobre relacje.

Weroniczka - współczuję "przygody" z palcem.

U mnie do przesypiania nocek jeszcze daleka droga... ;-) Kawa, co za cudowny wynalazek!!! :-D

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, dziewczyny!!!

Życzenie na Nowy Rok - frank po 2 złote. :sorry2:

czesc dziewczyny!!!

Ja wsciekla dzisiaj jak osa bo coś mnie strasznie zoladek rozbolal a dzisiaj mieliśmy isc na imprezke zumbową :( nie wiem czy sie wylecze do wieczora :( ech zawsze cos.......

Do tego Kasia narzeka ze ją glowa boli.

Leika ja sie tak cieszylam ze Hania od noworodka praktycznie po 11 godzin w nocy bez pobudki spala a teraz od 3 miesiecy nie bylo ani jednej przespanej nocy a mala ma juz prawie rok!!!!!! teraz pobudki mamy przecietnie raz na godzine:szok::szok::szok: nie ma to jak zabkowanie!!!!

jednak "choroba brzucha" poszła dalej.. wczorak Angelinka od 18.00-01.00 wymiotowała strasznie, miała torsje okropne juz chcielismy z nią jechać do szpitala.. o 3.30 Rafałek latał i wymiotował kilkanascie razy... ja wymiotowałam razem z nimi ale nie wiem czy tez mnie chwyciło czy po prostu od tego widoku mnie brało... nocka do bani a od rana mąż ma taką biegunke ze leży i nic mówić nawet nie może... został jeszcze Starszy, szukuje się na wyjazdowego Sylwestra.. pewnie go tam weźmie..

no nic Kochane życzę WAm samych Szczęliwych dni w tym NOwym ROku 2012!! zdrowia dla nadzy dzieci i dla wszystkich co nas otaczają!!

Życzenie na Nowy Rok - frank po 2 złote. :sorry2:

hahahaaha Leika też mam takie życzenie ;)))

Sempe kurka siwa,ale u Was chorobowo..co to za wirus???????????????
współczuję i zdrówka życzę!!

Ewunia zdrówka-musisz iść na imprezke i nam opowiedzieć jak było!!

naszym brzuchatkom życzę rumianych bobasków urodzonych o czasie;))
starającym się (czyli mi i Iwet) owocnych nocek i oby sie w końcu udało!! :):)
pociechy z naszych pociech!! :)
miłości,zrozumienia i przyjaźni wokół nas:))!

Wasza mama :):):)

reklama
Witajcie kochane. Nigdy nie miałąm od BB takiej przerwy od czasu straty Dzwoneczka. No ale rodzina, święta i dom pochłoneły mnie bez reszty. Na szczęście nie musze się tłumaczyć bo prtzecież BB ściśle związane jest z rodziną dlatego świetnie mnie rozumiecie. dziś wpadłam złozyć wam zyczenia a na stałe wrócę 3 stycznia.

po Angielsku ... Happy New Year
po Arabsku ... سنة ميلادية مباركة (sanatun miilaadiyyatun mubaarakatun)
po Baskijsku ... Urte Berri On
po Bułgarsku ... Щастлива Нова Година (Shtastliva Nova Godina)
po Chińsku (tradycyjny) ... 新年快樂
po Chińsku (uproszczony, wymowa mandaryńska) ... 新年快乐 ( xin nian kuai le)
po Chorwacku ... Sretna Nova Godina
po Czesku ... Šťastný Nový rok
po Duńsku ... Godt nytår
w Esperanto ... Bonan Novjaron
po Filipińsku ... Manigong Bagong Taon
po Fińsku ... Onnellista Uutta Vuotta
po Francusku ... Bonne Année
po Grecku ... Καλή Χρονιά (Kalí Chroniá) lub Χρόνια Πολλά (Chrónia Pollá)
po Hebrajsku ... שנה טובה (shana tova)
po Hiszpańsku ... Feliz año nuevo
po Indonezyjsku ... Selamat Tahun Baru
po Islandzku ... Forsælt Komadi ár
po Japońsku ... 明けましておめでとうございます
po Katalońsku ... Bon any nou
po Koreańsku ... 새해 복 많이 받으세요 (sae-hae bok ma-ni ba-deu-se-yo)
po Litewsku ... Laimingų Naujųjų Metų
po Łacinie ... Felix sit annus novus
po Łotewsku ... Laimīgu Jauno Gadu
po Malajsku ... Selamat Tahun Baru
po Niemiecku ... Glückliches Neues Jahr
po Norwesku ... Godt nyttår!
po Persku ... سال نو مبارک ( Saale no mobarak )
PO POLSKU... SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
po Portugalsku ... Bom ano novo lub Feliz ano novo
po Rosyjsku ... Счастливого Нового Года lub С Новым Годом
po Rumuńsku ... La mulţi ani
po Serbsku ... Срећна Нова година (Srećna Nova godina)
w Suahili ... Heri Ya Mwaka Mpya
po Szwedzku ... Gott nytt år
w Urdu ... نيا سال مبارک (Naya Saal Mub\'arak)
po Walijsku ... Blwyddyn Newydd Dda
po Węgiersku ... Boldog Újévet
po Wietnamsku ... Chúc Mừng Năm Mới
po Włosku ... Buon Anno lub Felice Anno Nuovo
Wyspy Owcze ... Eydnurikt nyggjár
m017.gif

Do góry