reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej
Mamo - pięknie wygladasz - dużo lepiej niż jakiś czs, temu, widać, ze oczka już tak nie płaczą
Zuz-Inka chudzinka ;-)
Pawimi - skarbnica wiedzy wszelkiej.

Poza tym nie odpisze personalnie chociaż widziałam, ze pisała Azile, Liza, Weroniczka, Katrina, Wisienka, Agatulka. Nie mam głowy.
Martynka na 100% ospa, ma całe krocze wysypane. Na szczęście do przechorowania jeszcze tylko Artur zostanie, reszta miała 5 lat temu prawie.

No i kilka słów na :ninja2: zostawiam

Miłego

reklama
dziewczyny wpadam jak po ogien,bo potrzebuje rady
Milenka zgubila swoja ukochana maskotke w centrum handlowym,probowalismy ja odnalezc,ale niestety nie ma
jeszcze jej nie powiedzielismy o tym...ale pytalam sie czy chcialaby nowa,to mowi,ze nie,bo Lulu bedzie smutna,ze ona ma nowa przytulanke
sorry2.gif

zastanawiam sie czy kupic taka sama i powiedziec,ze Lulu sie znalazla
sorry2.gif
z drugiej strony mysle sobie,ze Mila powinna uczyc sie na bledach,czyli nastepnym razem nie wezmie do sklepu zabawki
ach co robic? zaraz jade zawiezc mlodszaki do przedszkola i jedziemy po zakupy swiateczne-prezenty i mialabym oakzje podmienic Lulu...no cholipka nei wiem co robic
no.gif
szkoda mi Mili,bo rozpacza po Lulu bardzo
doradzcie !!

Hej.

Lilka ja bym małej powiedziała że niestety ale zgubiła swoją maskotkę. Że jest ci bardzo przykro tak samo jak jej ale niestety tak bywa że się czasem traci ukochane rzeczy. Że znalazło ją inne dziecko i napewno będzie o nią dbało i kocjhała równie mocno co ona. A potem zaproponowałabym pójście do sklepu i wybór nowej przytulanki.

A teraz zmykam robić śniadanie Stasiowi do szkoły.

A co witaminy c to super że masz taka naturalna, ja u nas szukałam i nie mogłam znaleźć.

Jest u nas dostępna :tak: Ja mam taką:
Natur C acerola 500, tabletki, 100 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

Pawimi, dzięki! Ciekawa byłam, czy u Was robią ją "z tego samego" - bo poza tabletkami nikt w naszym kraju o aceroli nie słyszał ;-)

katrina - powodzenia u lekarza!

Joaś - dużo zdrówka i łagodnego przebiegu ospy, życzę!

Podpisuję się pod tym, co napisała Weroniczka o Lulu :tak:

Witajcie!!!
Jakis szalony miałam poranek. pełno problemów zawitało do mnie. Ale na szczęście ogarnęłam je, rozwiązałam. Kuruje sie nadal samodzielnie. Noc przespałam spokojnie. Będzie dobrze:)
Ale energii całkiem nie mam, nawet nei myśle o świętach. Najchętniej to przeleżała bym cały dzień z książka:) marzenie:-p
mama ślicznie wyglądasz:)
Leika dzięki za link muszę sobie ja kupić koniecznie:

Wpadam na chwilke, wlasnie maz dzwonil ze jedzie do domu bo wyglada jak skrzyzowanie chomika z chinczykiem pewno okostna albo jakis ropien pod zebem. wezmie juz pewno wolne do swiat bo i tak w srode mieli zjezdzac to sie mu nie bedzie oplacalo wracac. Mniej mnie wiec bedzie ale na pewno jeszcze wlece przed swietami,
Pozdrawiam!!!

Witajcie.
Udało nam się spotkać dziś z rehabilitantką bo ktoś zachorował i wskoczyliśmy na jego miejsce.
Pani nie widzi większego napięcia w badaniu ani przy ćwiczeniach ale widac go przy takim spontanicznym zachowaniu. Mamy nowe ćwiczenia na wałku. Musze więc zakupić wałek do rehabilitacji :/. No i w czasie ćwiczen Mila dziwgała dupkę do raczkowania ręce jej uciekaly. Jak tego nie wyćwiczymy to sobie rozbije nos.

Leika a nie wiesz czy w kroplach jest taka jak dla Milusi mojej. Daję jej Juvit C ale wolałabym naturalną oczywiście
azile to super, ze lepiej się czujesz, nabieraj sił i kładz się kiedy możesz. I dobrze, ze po problemach
katrinka No to robią cię te udziska w konia kochana. Chyba po prostu zmiana figury na ciązową gruszkę, Ja wracam z udami dopiero do normy
zuzinka oj to zdrówka męzowi i wpadnij koniecznie
Joaś jak najmniej krostek zyczę i szybkiego zdrówka
pawimi a mi się nic nie wyświetliło :(
mama ***
Pozdrawiam wszystkie

witajcie
Ja juz po wizycie, wszystko w porządku, małe znowu trochę uciekało, ale w końcu położna niczym sonar namierzyła uciekiniera i sprawdziła tętno.
A od wczoraj wieczorem czuję już tego małego szkraba - nie mogłam się tego doczekać.

Joaś - dużo zdrówka dla dzieciaczków.

Zuz-Inka - oj ja wiem co to znaczy zęby, ja przed ciążą poleczyłam wszystkie, w sumie przez to leczenie musiałam staranka odłożyć o miesiąc, tylko, że to na chwilę - ja mam słabe zeby, więc zaraz znów trzeba będzie coś naprawiać.

Wisieńka - ano tak jakoś mi to idzie, niektóre mamy rosną tylko w brzuszku, a niektóre nie.

Pozdrawiam wszystkie mamy i życzę miłego dnia!!!

pawimi a mi się nic nie wyświetliło :(
no wlasnie teraz widze....a szkoda bo bylo na czym oko zawiesic;-)

Witam porannie, juz srodek tygodnia a my zaraz wychodzimy bo Olis jedzie do tego teatru i maja byc ciut wczesniej niz zwykle w szkole.

Leika do Ciebie poszlo cos na priv of Zuzinki o ile sie nie myle:tak:tez sie pod tym podpisuje.

Przytulaski dla wszystkich i niestety musze leciec.

reklama
CIMG3460.jpg

chciałam pokazac domek w jakim mieszka PANI mała muszka pan Dr mówi ze to na pewno dziewczynka jestem w szoku i b zadowolona jednocześnie

mama ekstra podobna fryzure chce sobie po porodzie zrobic i tez zastanawaim sie nad kolorem ciemny czy jasny
Joas ale w jakim miejscu wysypało o kurcze u nas ospa 2 lata temu i mnie trafiło 2 raz tak zmutowana była
Lilka ja tez bym chyba powiedziała że Lulu zgubiła sie i moze sama nowa wybierze

Do góry