reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hejka

Zdrówka dla chorowitków!Fotki super ;)
Zamilkłam bo nie mam weny na pisanie, przepraszam, troszke mnie problemy przerastaja ale jakos musi byc ;]
Mama05 mam nadzieje ze dzis juz lepiej ;) :* trzymaj sie i nie poddawaj :tak:
Ogolnie swieta juz za tyzein i 2 dni a ja tego nie czuje:( nawet niewiem czy bedziemy miec choinke:( ehhhh
Milego dnia wam zycze!

reklama
Wisieńka - niestety nie znam żadnej naturalnej witaminy C w kropelkach, ale ja mojej młodszej córce dzielę tabletkę aceroli, rozbijam na proszek końcem noża i podaję z odrobiną wody na łyżeczce ;-):tak:

marttini - współczuję zapalenia oskrzeli, też walczymy z tym cholerstwem już drugi tydzień, na szczęście najmłodszy zdrowy, ale pediatra nie omieszkała nas postraszyć szpitalem, jeśli by się zaraził...

Miłego dnia babeczki :) Piekę dziś karkówkę do chlebka, mniam :)

hej!

Wysmarowałam długiego posta ale Arti wyłaączył z guzika kompa zanim wysłałam... No i nie napiszę teraz dużo bo czasu mało:
Martynia wysypana i sypię ją dalej, ma wykwity na wewnętrznej stronie dłoni, najbardziej mamy problem z kroczem :-( Mimo wszystko mam nadzieję, ze Arti teraz zachoruję i będę miała z głowy ospę.
Sama ledwo żyję, jadę na fervexie, może pomoże.
A teraz mimo, ze mam ochotę na pisanie i czytanie muszę zmykać do obowiązków, które mnie przerastają. ZDECYDOWANIE.
Na swięta nie wyjeżdżamy, więc musze się do nich przygotować. Pozdrowionka

Liza tak,dzis już lepiej -dzięki..

Majqa jak Marek w nocy?

Joaś zdrówka i sił dla Ciebie ..
Domi też miała masakrę w kroczu jak miał ospę a przechodził ją jak miał rok i 5 m-cy więc był jeszcze na pieluszce...
oj..współczuję..

Leika smacznej karkóweczki :)) ależ mi zapachniało:)

Joaś zdrowia dla Martynki, Tobie sił i troszeczkę wytchnienia.

A u mnie dużo lepiej z katarem. Prawie go nie czuje , tylko delikatnie spływa mi po ściance gardła. A le to luks bo jeszcze 2 dni temu nie mogłam wcale się wysmarkać:tak:.
Wczoraj miałam kryzys związany z mega niskim ciśnieniem, przespałam pół dnia.
Dziś za to energia rozpiera. Wysprzątałam generalnie u dzieci, włącznie z reperacja tylniej ścianki w regale (bo sie zaczął sypać na całego. pare gwoździ sprawe załatwiło.) Teraz mała przerwa i dalej do roboty. O 17 mam konsultacje w szkole u najstarszego. Więc będę musiała do prowadzić się do ładu:)

mama - Maruś nadal budzi się co 1-2 godz ale raz spi ciągiem 3 godz więc może idzie ku lepszemu
joaś - u mnie ospa w zeszłym roku była, do odchorowania tylko Maruś został
azile - daj kopa w tyłek do roboty może mnie weźmie choć i tak dużo już za mną ...
leika - no niestety taki bobasek to tylko szpital ... zdrówka dla Was :)

U mnie średnio. Męża nie ma i na dodatek w niedzielę jedzie do Gdańska na 2-3 dni i jak zwykle ze wszystkim sama :/:/:/ Tata chodzi o kulach ... Ehh i tak dzień za dniem ... Czasem mam dość ale biorę się za twarz ... I @ nadal brak ...

reklama
Do góry