reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Agatulka witaj i &&& za jutrzejszą wizytę-czekamy na wieści:))

Azile witaj kochana ;))a Ty kiedy na wizytę śmigasz??:)
a co do fotki to wysłałam Wisieńce-jak się wieczorem zjawi to wstawi na chwilę :)
bo ja...ciemna masa i nie umiem:-p

reklama
Pawimi ja myslalam o naturalnej wit. C cebula sok z aronii domowej roboty cytryna itp
Agatulka oby Ci sie tak poukladalo ze bedziesz sie mogla przytulic do czegos przyjemniejszego niz do "jeza"
Mamo jak tylko beda foty to ogladne

pozdrawiam!

witajcie

U nas dziś paskudny dzień był, padało i sypało gradem, a przy tym wiało... a ja musiałam śmignąć do banku brrrr
Załamałam się - zamówiłam sobie dziś spodnie, ale żeby zdecydować się na rozmiar, to zmierzyłam obwód uda.... jeszcze niedawno prawie tyle miałam w pasie.
W każdej ciąży mi tak idzie w tyłek i w uda, a potem to zgubić...

Jutro mam wizytę, lekarka kontrolnie chciała posłuchać serduszka, bo ostatnio małe zmykało.

Wszystkim chorowitkom życzę dużo, dużo zdrówka!!!!!! Nie chorujcie, bo to bardzo niezdrowo!!!!

Mamo telefon mi sie zepsul a ze za 2 miesiace konczy sie nam umowa to wtedy wezme cos fajnego na razie mam telefon stara nokie na ktorej nie mam funkcji mms.

Katrina a ja chudzina w ogóle po mnie nie widac ze w ciazy jestem, lekko brzuszek wystaje...a dziecie pewno znowu bedzie mialo 4 kg

mama - fiu, fiu....

Zuza - wiesz ja tego nie potrafię ogarnąć, przytyłam raptem 2 kg, a uda mam jak przedtem pas... no to sorry...skąd to???? i słodyczy nie jem (póki co). Ja w ciążach przytyłam 14 i 16kg, tylko niestety dużo mi sie odkłada nie tam, gdzie by mogło.

mamo-wow teraz wiem jak wygladasz.rewelacja.ja uwielbiam krotkie fryzurki.
uciekam ,bo padam na pyek jutro opowiem jaki koszmarny dzien mialam.
ahamacie moze namiary na kwatery w gorach obojetnie gdzie oby mozna bylo pojezdzic na nartach.juz troche pozno,ale mam nadzieje ,ze cos znajdziemy prosze o namiery na PW

reklama
mamusiu jakie ladnie wyprofilowane brewki, tak profesjonalnie i perfekcyjnie:tak:

a tu cos dla was moje drogie wielodzietne, niech juz bedzie swiatecznie i nastrojowo, nacieszcie oczeta:-D

Do góry