reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

jestem po pracy:))

dzięki babeczki za komplementy :)

Wisieńka dzięki za wstawienie:)) co ja bym bez Ciebie zrobuła ;)
no i super,że u Emi już lepiej;)

Agatulka gratki córy-to teraz debatujcie nad imieniem;)

Pawimi a wyprofilowane brewki-zgadza się :))
brwi to mój konik:)))

pozdrawiam wszystkie mamuśki:)

Joaś-oczka mniej zapłakane,zgadza się.........choć własnie dziś mija rok od straty i juz łezki poleciały z rana............

Zuz Inka zdrowia dla męża!!

reklama
hej dziewczyny:) jeszcze nie ogarniam kto, co i jaki nick:) ale chorowitkom zdrówka życzę, - ciężarówkom - więcej wypoczynku!!!! i wszystkie cieplutko pozdrawiam:)

- ja się nie odzywałam, bo niestety Ala ma zapalenie oskrzeli i to b.paskudne;/;/;/ o mały włos nie wylądowałybyśmy w szpitalu - szkoda opowiadać...ale jesteśmy w domu i jest już lepiej - ale do "idealnie" długa droga!najgorszy ma kaszel taki duszący i ta zalegająca flegma;/

ja chodzę nie wyspana i cały czas mnie mdli;/ - pomaga jedzenie w małych ilościach i nie dopuszczanie do głodu - ale i tak czasem nie mogę opanować tego okropnego odruchu i muszę lecieć do wc...wczoraj mdłości zbudziły mnie w nocy - i tuliłam wielkie ucho do 2giej;/ ech...no nic taki etap:) trzeba będzie przeżyć i już!

Witam wieczorkiem póki Pol mi kompa nie zabierze.
mama prosze bardzo i tulam kochana. A tak w ogóle to, który u ciebie dc? Jak jutro nie pracujesz to może nam się zdzwonić:tak:
pawimi a szkoda, szkoda. Lubię takie widoczki
agatulka pokaźne mieszkanko córczki. Gratki kochana i daj znac jakie imie
katrinka super, ze czujesz ruchy, to chyba jednak chłopaczek jak taki uciekinier:zawstydzona/y:
marttni współczuje mdłości. ja miałam 9 miesięcy. Nic nie pomagało ale tic taki cytrynowe trochę łagodziły:tak:, niegazowana muszyna i herbatka imbirowa.

Byłam w drogerii i znowu wszystko podrożało. Sukcesywnie po kilka groszy. Paliwo tez. Że nie wspomnę o jedzeniu. Wszystko tak prorodzinnie....

Martini zdrówka dla córy ;))
i nie daj się mdłościom!

Wisieńka jak mogę prosić to usuń już kochana fotkę:)
ja mam dziś 25d.c. jutro pewnie bedzie @ bo tempka spada....
cóż przywykłam do porażek....jeszcze dzisiejszy dzień taki smutnawy..
jutro z rana mam zajęcia jak zawsze po 3 dniach pracy i po zakupy muszę śmignąć ,ale może do południa się wyrobię to kolnę :))
jak synek tej koleżanki co byliście u Nich????

mama oki zaraz usunę. No może się wyrobisz to kolnij. Mały dalej nie bardzo. Nie ma już tej krwi ale wczoraj zrobił 23 kupy, dziś juz trochę mniej ale jak nie przejdzie to idą jutro do szpitala

witajcie

doczytałam ale chyba nie odpiszę wszystkim bo już zapomniałam :zawstydzona/y: ale spróbuję

pawimi - ja też nie widzę nic :(
mama - nie widziałam fotki - żałuję, ale na pewno fajnie :) () w rocznicę ...
joaś - zdrówka i łagodnego wykwitu
azile - to już powinno być lepiej
zuz-inka - zdrówka dla męża
martiti - oj żal dziecka, oby szybko przeszło (jak pomyliłam nick to sorki)
katrina - hhmm no to dziwne faktycznie, ale może wrócą udziska do formy po porodzie ... u mnie masakryczny jest brzuch fuj fee
wisieńka - dobrze, że Emilcia lepiej i ćwiczcie dalej - wytrwałości życzę. A ten chłopczyk to faktycznie może rotę złapał ... A no i już kiedyś miałam Ci napisać, że bardzo ładna z Ciebie dziewczyna i wyglądasz jakbyś miała może z 25 lat :-) Super!!!

A ja sprzątam i sprzątam dlatego tak mnie tu mało ...
Dobrej nocki życzę.

HEj! Mam chwilkę wolnego.
Gratuluję usg! i pukających serduszek i córeczki i zdrowych maluszków!
Walnijcie mnie przez łeb mocno bo coś mi drga w środku jak myślę o takim słodkim maciupku w brzuszku i o kopniaczkach... :-)
A ja mam już limit wyczerpany (jak z nfztu ;-) )
Joaś! Współczuję ospy! mam nadzieję ze Arti sie nie zarazi (bo starszaki to pewnie przeszły już, prawda?) Lekkiej formy życzę! U nas ospa gościła w czercu/lipcu przez miesiąc bo Łukasz przyniósł a 2 tyg później Dominikę złapało. Tylko Madzię mamy jeszcze nieospową no bo nie miała jak złapać ;-)
MAmo - niestety nie popodziwiam fryzurki bo się godzinke spóźniłam ale wierzę dziewczynom że jest super :tak:
U nas codzienny kieracik i rutyna. Szkoła i przedszkole. Dom, spacerek itp...
W niedzielę byliśmy na przeglądzie kolęd i pastorałek z Łukaszkiem, niestety nagrody maluszki nie dostaną :-( Ale pięknie występowali - tańczyli i śpiewali.
Paweł chwilowo zmęczony szkołą i niechętnie wstaje rano. Zapał do nauki przygasł - trochę wolno robią i mało mu nowości... liczę że odpocznie w święta, potem wybieramy się na narty a potem bedą ferie i w lutym wróci do szkoły pełen nowych chęci do pracy :-)
Dominika jest małą gadułą i łobuziarą straszliwą. Dodatkowo jak broi jest tak słodka, że aż żal zabraniać - na razie jestem twarda ale nie wiem jak długo wytrzymam.
Madzilka to anioł. Dużo śpi, ładnie je. Kolek nie ma. Czasem ją coś powierci i pomęczy ale nie jakoś ostro i wielogodzinnych płaczów i cierpień nie ma. Jutro się szczepimy to się okaże co i jak z wagą i wzrostem jest.
To tyle od nas.
Ściskam stałe bywalczynie i nowe trzymamy :-D

majqa - pewnie wrócą, tylko to trochę trwa niestety, brzuch sie szybciej gubi,

wisieńka - zobaczymy kto to, mąż sie nie chce przyznać...

reklama
witam sie z rana ;))

Majqa ,Asia dzięki;**

Katrina powitac ;)

Martini jak tam sytuacja na froncie chorobowym??

Ewuniaf?????????????????????????????????????????????

Wisieńka ukochać Emi proszę :)

pozdrawiam wszystkie mamuski i miłego dnia;)
ja juz po sniadanku ,czas się brac za porządki..

Do góry