reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam wieczorkiem, przed samym spaniem
Zuzinka cudne wieści, zdrówko najwazniejsze
katrinka tylko 3 tygodnie kochana, zobacz ile czekałaś
Lilka no to po prostu &%$% złodziejstwo:wściekła/y:
azile, majqa Macka mi tez rozkłada a mnie w nosie piecze, szlakkkkkk, zdrówka dla was
mama jak samopoczucie??
Wielkie nic dziś porobiłam bo Milusia nie spała nic juz po południu. Padła zato o 6. Idę spać bo pewnie będzie szybko pobudka

reklama
jutro K. jedzie na Policje
wytlumaczyl mi,ze telefon idzie namierzyc,jesli ktos go odpali,nawet na innej karcie z innej sieci
mam nadzieje,zee gnojek wpadnie:crazy: ode mnie ochrzan tez dostal,bo zostawil na biurku,a przez jego biuro mase osob przechodzi
ide pod prysznic,dzisiejszy dzien byl pelen wrazen
wreszcie jutro wszystkie dzieci ida do palcowek,wreszcie troche porobie w domu
spokojnej nocy mamuski zycze

Dzień dobry!
Wpadam jak po ogień.
Lilka - szkoda telefonów, ale powiem CI, ze pięknie się wkurzasz :-):-):-) ja tak nie potrafię :zawstydzona/y: a czasami by się przydało...
Pawimi - super, że tak zadziałało...

A u nas... chyba ospa się wykluwa u Martynki... Czas pokaże. Tzn kwestia kilku godzin.

Hejka

Zuz-inka super wiesci :-) dobrze ze z maluszkiem wsio oki :-)
pawimi dajesz samą witaminke jak go zaczyna brac? musze spróbowac tez.
Lilka:szok: wspolczuje strasznie;/ kurde ale złodziejstwo sie szerzy :no:
Joas ospa? ojej oby, nie zdrówka! :*

Ja mam nastepny denny dzien, nic mi sie nie chce:( ehhhh

witam wtorkowo:-)

mimo usmiechniętej buźki dziwnie mi.... mam takie zchwiania nastroju ze bez siekiery do mnie nie podchoć, albo śpie na stojąco albo latam ze scierą bo mnie najmniejszy kurz wkurza!!

ale ale:-) byłam wczoraj na tym USG i widziałam serce jak dzwon bijące:-) moje Kochane malenstwo:-D:-D postaram się wstawić suwaczek jak mi dziewczyny dadzą chwile.. torbiel jest, uciska mi na nerw, jajnik i na macice, boli jak cholera, nadal luteina dopochwowo i duphaston doustnie.. kolejna wizyta za 3tygodnie...

Joaś ospa? teraz przed Świętami?? ktoś u Ciebie juz miał kiedyś??

Pawimi
dobrze ze tak szybko zaatakowałś ten katar!

Lilka co za pech z tymi telefonami!! Złodziejom mówimy stanowczo NIE!!!

Zu-inka swietne wiadomości! dzidziuś zdrowy a to najważniejsze!!!

Wisienka z chęcią na następne spotkanie tez wlece:-)

Pozdrawiam wszystkie wielodzietne, jak dobrze znwó czuć się jak u siebie:-)

Ostatnia edycja:
I ja witam.

Dziewczyny cudowne usg wieści poprzynosiłyście :-) Ja znów mam fazę na maleństwo:sorry2: No ale cóż. Przejdzie za jakiś czas. Albo i nie. Bo jak siostra urodzi maluszka to może się pogłębić to pragnienie. Zobaczymy. A może kiedyś samo się zdecyduje za nas :-p:-p:-p
Joaś u mnie dokładnie rok temu panowała ospa w domu :-) Staś najgorszy wysyp miał w Wigilię. Ciężko to przechodził ale daliśmy radę mimo choroby świętować :-)

Jestem i ja!
Z ciepla herbatka. Pogoda masakra mgla zimno leje wieje :baffled: Ale w domku cieplutko :-) Starszaki poszly do szkoly a Macius oglada Myszke Miki w TV wiec mam chwilke dla siebie. Zglosilam w rzedszkolu ze do stycznia nie bedzie chodzil bo nie dosc ze na swieta pasowaloby zeby byl zdrowy to jeszcze mnie zaraza. W poniedzialek jedziemy na kontrole do pulmunologa to spytam czy sobie ten rok odpuscic czy jednak probowac
Powinnam cos porobic ale strasznie mi sie nie chce i jeszcse ta pogoda:dry: Sidze wiec na BB i nabieram weny :-D ;-)

Lilka - szkoda telefonów, ale powiem CI, ze pięknie się wkurzasz :-):-):-) ja tak nie potrafię :zawstydzona/y: a czasami by się przydało...

Oj mnie by sie ta umiejetnosc tez sprzydala!!! Bo z zasady to jestem ta ktora dla swietego spokoju odpuszcza...a potem sie dziwie ze wlaza mi na glowe:zawstydzona/y::dry:

Niby ospe lepiej przechorowac w dziecinstwie i miec to z glowy ale jak jeszcze zadne nie chorowalo to bedziesz miec sajgon! Nie zazdroszcze :no:

Pawimi dajesz samą witaminke jak go zaczyna brac? musze spróbowac tez.

Ja tez z tych co wierza witamine C :tak: Co prawda spotkalam sie z pogladem ze to tylko placebo ale u nas dziala...na starszaki bo Maciej to inna inkszosc

ale ale:-) byłam wczoraj na tym USG i widziałam serce jak dzwon bijące:-) moje Kochane malenstwo:-D:-D postaram się wstawić suwaczek jak mi dziewczyny dadzą chwile.. torbiel jest, uciska mi na nerw, jajnik i na macice, boli jak cholera, nadal luteina dopochwowo i duphaston doustnie.. kolejna wizyta za 3tygodnie...

Pozdrawiam wszystkie wielodzietne, jak dobrze znow czuć się jak u siebie:-)

Super ze serduszko juz slychac niech mocno bije a Malenstwo zdrowo sie rozwija!!!

Podkreslone :tak::tak::tak::tak::-)

:-) Ja znów mam fazę na maleństwo:sorry2: No ale cóż. Przejdzie za jakiś czas. Albo i nie. Bo jak siostra urodzi maluszka to może się pogłębić to pragnienie. Zobaczymy. A może kiedyś samo się zdecyduje za nas :-p:-p:-p

Oby wszystko sie ulozylo i bys mogla cieszyc sie Maluchem w dobrym czasie &&& :tak:

Pozdrawiam i ide przynajmniej czesc prania wstawic...a nie chce mi sieeeeeeeee

Zuz-inka, Sempe - gratulacje, dziewczyny!!! Cieszę się z dobrych wieści :)

Pawimi - dobrze pamiętam, że ty dajesz naturalną witaminę C? Z czego ją u Was robią? Z aceroli?

U mnie wszyscy powoli zdrowieją, ale starszaki nadal w domu w tym tygodniu.

Ja tak na szybko.
Byłam u doktorki . Nie jest tragicznie , ale wypisała antybiotyk Duomox.
A ja nie wiem czy brać. Bo dziś jest dużo lepiej niż wczoraj.Do wieczora mam czas bo wtedy musze wziąć antybiotyk.

reklama
Witam .:-)
Wczoraj niosłam w jednej ręce Milę a w drugiej gondolę , kawał drogi bo na parking z 4 piętra i naciągnęłam sobie tak mięśnie, ze dziś nie moge się ruszyć:szok:Boli, ciągnie i jestem powykrzywiana
sempe z miłą chęcią, dam znac jak bedę wlatywac do Poznania:tak:
zuzinka, Leika,pawimi, mama,Joaś , liza, Weroniczka witam
azile
może już nie trzeba będzie jak jest lepiej chyba, ze wieczorem się pogorszy bo tak bywa

Do góry