witam niedzielnie
ale mnie stary wczoraj urzadzil! niby na zakupy mielismy tylko pojechac,ktore i tak troszke zajely to wracajac do domu chcial wpasc na chwile do kolegi,tak wpadlismy,ze tam imprezka byla i mojemu sie do domu cos tylka nie chcialo ruszyc
zla bylam jak osa,mowilam juz po 3 godz. ,ze do domu chce,Gabriel nie raz puszczal haslo,ze on chce jechac,ale tatus ni ciula,siedzial i pil z kolega

i tak przesiedzielismy do polnocy,jakies 7 godz. lacznie,ale jestem usatysfaknjonowana,bo mezulo wital sie z kibielkiem a teraz lezy i najlepiej sie nie czuje

wredna jestem wiem

ale nie lubie jak mnie ktos tak wkopuje nie informujac,ze nie jedziemy na kawe a na picie..
dopiero co wstalam z dziewczynkami,meska czesc rodziny spi jeszcze
Sempe bardzo ci wpsolczuje,no ja sie wogole PL boje a szczegolnie Poznania,jak jedziemy autem do PL to juz widze czychajace zagrozenia,bo my na zagranicznych tablicach i boje sie,ze to pewne osoby moze przyciagac...
w Poznaniu zreszta sie przyciagnely i wlamali nam sie do samochodu by glupiego gpsa ukrasc

akurat byl wieczor,na drugi dzien swieto w PL i wsio zamkniete,i tak zamiast sie wakacjowac to 2 dni siedzielismy w domu u tesciowej,bo deszcz padal i nigdzie nawet piechota sie ruszyc,dopiero po dwoch dniach wstawilismy nowa szybe
a wlamali nam sie blisko szpitala polozniczego,chyba polna,ale nie dam glowy,jest tam sklep duzy Pati i Maks i akurat pojechalismy kupic foteliki dzieciom wieksze do auta,nawet przymierzalismy w aucie,bo bralismy z iso fixem,poszlismy tylko zaplacic,wracamy i rece nam opadly...:-( Policjanci nam tlumaczyli,ze to czarna dziura Poznania,ze takich wlaman w tym miejscu maja z 5 dziennie,ze to gownarzeria ponizej 16 lat,ze nawet jak zlapia nic im sie nie dostanie...ach
nasza wina ,bo gpsa nie schowalismy,ale to takie przyzwyczajenie,bo w NO wszyscy woza gpsy,nikt nie sciaga,nawet nie kazdy auto zamyka jak do sklepu wchodzi,nasze auta pod domem na noc zadko zamkniete sa,tak tutaj spokojnie,no i masz..
rece bym takim gnojkom pourywala,to by sie nauczyli szanowac cudza wlasnosc
mamo to widze podobny wieczor mialysmy :-) znajomi daleko sie wyprowadzaja?
mamo,
Liza no pierogi boskie!!!! jeju typowo domowe pierozki,jak jagodowe to cale jagody w srodku a nie jakas papka jagodowa,no swietna:-) nastepnym razem beda 15 stycznia to jade kupic ze dwa kartonyi :-) no chyba,ze na diecie bede po postanowieniu noworocznym
lece sie polozyc na chwile do chlopakow,dziewczyny bajki ogladaja to mam chwilke