majqa1
mama 2+2 :-)
Witajcie 
super dzieciaczki
gratki
jeteśmy tego samego wzrostu tylko ja ważę 70,6 kg
też się muszę za siebie wziąść - może kopniaczek w doopkę pomoże? A tak szczerze brak motywacji u mnie ... ehh
U nas w miarę ok. Tzn. dziewczynki w porządeczku a z Marusiem mam problem z jedzeniem (nie chce mm, zupki i kaszki zje 3-4 łyżki i nie mam mowy by zjadł więcej) co się pewnie wiąże ze spaniem nocnym, które powoli mnie wykańcza - dziś od 23 obudził się 6 razy ...
A takie z niego kochane dziecko ...
A co do owsików - też są, ale my już zastosowaliśmy lek vermox dla całej rodziny ...
No i wszy też są - ale póki co nie łapią się moich dziewczynek tfu tfu odpukać
pawimi - ostra z Ciebie kobieta
lilka - rówieśniczko :-)
Dodam, że jutro mija 2-gi miesiąc a @ brak ... Chyba teścik trzeba powtórzyć...
azile 29
edit. a tu macie moją trójke ;-)
super dzieciaczki
nie chwaliłam się Wam...od ponad miesiąca jem ciemny chlebek ,zero masła i na maxa ograniczam słodkie iiiii...z 67 kg zeszło mi na 64 !!! a przy wzroście 170cm to juz całkiem nieźle wygląda-jeszcze z 4 kg i apogeum szczęścia...
gratki
jeteśmy tego samego wzrostu tylko ja ważę 70,6 kg

U nas w miarę ok. Tzn. dziewczynki w porządeczku a z Marusiem mam problem z jedzeniem (nie chce mm, zupki i kaszki zje 3-4 łyżki i nie mam mowy by zjadł więcej) co się pewnie wiąże ze spaniem nocnym, które powoli mnie wykańcza - dziś od 23 obudził się 6 razy ...

A co do owsików - też są, ale my już zastosowaliśmy lek vermox dla całej rodziny ...
No i wszy też są - ale póki co nie łapią się moich dziewczynek tfu tfu odpukać
pawimi - ostra z Ciebie kobieta

lilka - rówieśniczko :-)
Dodam, że jutro mija 2-gi miesiąc a @ brak ... Chyba teścik trzeba powtórzyć...
Ostatnia edycja: