reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Lila - ja normalnie uwielbiam słodycze, tylko teraz w ciąży mi nie podchodzą, sama jestem tym zaskoczona, ale nie powiem mile!!! Normalnie wcinam je, aż sie uszy trzęsą!!! Tak, że znam Twój ból kochana.

To może chłopak będzie ;-):tak:

Lilka - i tak super, że coś takiego mieliście choć przez chwilę :tak: Mam znajomą również w Norwegii, która planuje własną kapustę kisić, tak jej brakuje niektórych polskich "przysmaków".

Joaś - masz bloga?

Moja pralka też już "na ostatnich nogach" i tylko to mnie powstrzymuje przed kupnem suszarki bębnowej, o ktorej od dawna marzę...

witajcie
wczoraj nie ponadrabialam,bo Gabrielek wstal i siedzial potem z nami

Leika ja juz nie raz z K. kisilam kapuste :-D ale raz mi smakuje raz nie,wiec wole kupna :-)
Joas dawaj linka do bloga:-) 9 kg wsadu wowwwwww to teraz bedziesz miala maszyne
u mnei na ostatnich nogach suszarka do prania,jezu nieoceniona maszyna przy duzej rodzinie,wlanczam pralke ona konczy,przezucam ciuchy do suszarki i juz moge kolejna pralke puszczac :-) po 4 latach intensywnego uzytkowania juz widze,ze staruszka chodzi na ostatnich nogach i tak sobie mysle,zeby mi przed Swietami nie poszla :nerd:

milej soboty zycze rowniez,wlece pozniej,bo musze liste zakupow wyslac koledze,potem jedziemy na zakupy swiateczne,po dekoracje i tak sie zastanawiam czy choinki zywej nie przywieziemy :-) mamy sztuczna i kocham sztuczne,ale tego roku cos mi piklo na zywa :-p i dalej nie wiem czy choinke zrobic tradycyjna w tym roku z bombkami czy na slodko z pierniczkami,tylko obawiam sie,ze dekoracja nie przetrwa do swiat:-D
no to spadam

Wlatuje dac znac ze zyje jeszcze...Noc makabryczna nie dosc ze mnie zatykalo i w gardle mialam zyletki to jeszcze maciej sie dusil a Krzyskowi krew z nosa leciala ratunku!!! Chodze jak zombi ogarne tylko troche chalpke obiad nastawie i mam nadzieje sie na chwilke polozyc

Ja to nawet nie wchodze na wage zeby sie nie stresowac bo od poczatku ciazy nie wiele przytylam a wrecz chudne i ginka na nastepnej wizycie to mnie pewno zdrowo ochrz***

Pozdrawiam i pokaze sie po weekendzie

PS Pawimi sprawdzilas mi bledy ;-) :-D

jestem w szale przygotowań dzisiaj ale znów wskoczyłam.... oj ciągnie mnie ciągnie do Was....
Leika - mam www.matkaczworokatna.blogspot.com Chciałam kiedyś pisać, ale czasu brak przy różnych aktywnościach życiowych...
No to uciekam. Miłej soboty i niedzieli, nie wiem czy wskoczę jeszcze w ciągu najbliższych dwóch dni
P.S. Suszarka bębnowa to niezły wynalazek

witajcie:-)

Joas 9kg??????? czy jakos ostatnio nowej pralki nie miałas jak ja kupowałam na początku sierpnia???? moja 7kg sprawdza się idealnie!!! piorę mniej bo wiecej wchodzi:-)

zaliczyłam dzisiaj makabryczny poranek, poleciałam na zakupy od rana a prawie w kazdym sklepie mi smierdziało!!!!!!!!!! przyleciałam do domu i kibelek w ruch.... do teraz mnie głowa boli!!! ja taka stara a głupia wyszłam na pusty żołądek!!!

a tak poza tym UKRADLI NAM DZIS LUSTERKA DO VOLVO NASZEGO!!!! co za gnoje qrewskie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jedno lusterko ok 900zł x 2 to ja dziękuje!! zrezygnowalismy z opon zimowych bo 2tys to niestety duzy wydatek a teraz jeszcze te lustreka bez nich jeździc nie mozna!!

jestem jak bomba atomowa:wściekła/y::wściekła/y:
dzis mamy isc na 40stke do znajomych, miałam byc kierowcą ale bez lusterek to nie wiem jak sobie poradze wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

spokojnej soboty

jestem po pracy-póki co w salonie szału nie ma;/

Majqa- Tobie również miłego dnia ;)
Zuz Inka masakryczna noc faktycznie..
mam nadzieję,że odespałaś wciągu dnia..

Joaś- gratki pralki-ja też mam nową ,ale nasza 5 kg wkładu-Beko 1200obrotów więc pranie też prawie suche wyjmuję..

Sempe- no żesz!!!!nic tylko
a043.gif
za te lusterka-wspólczuję wydatku;/;/
no i widzę spotkanie z porcelaną zaliczone..jak najmniej wymiotów zyczę..

Lilka jak tam pierogi -smakowały???;)))))

Spotkanie z porcelana.... buahaha tego jeszcze nie slyszalam... rewelacja! A za kradzież? Lapska poucinac! Porażka, sempe ubezpieczenie wam tego nie pokryje jako wandalizm z auto kasko?
a ja siedze u koleżanki nasze dzieciaki w polskiej szkole my sobie plotkujemy i popijamy kawę....
Joas dobrze ze wpadlas do nas, milej soboty wszystkim życzę.
Tak Zuza sprawdziłem blendy i nie marz rzadnyh hahaha...

reklama
sempe - taka Polska nasza kochana, oby ubezpieczenie pokryło koszt lusterek
zuz-inka - &&&&&&&&& zaciśnięte
mama - długo Zuza w szkole siedzi, u nas pierwszoklasiści kończą między 11 a 13 ...
pawimi - ploteczki udane?

Jutro wraca mój tato. Miał endoprotezę biodra.
Miłego i może owocnego (?) wieczorku ;)

Do góry