reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

jestem...dzieci bajkę oglądają..

Liza-piszę posta czasem 5 min to znaczy napiszę coś ,coś zrobię ,znów dopiszę i wysyłam i idę robic dalej jak wracam do kompa to kilka postów jest dopisanych..
śliczna trójka-wesołe dzieciaki:))

nie chwaliłam się Wam...od ponad miesiąca jem ciemny chlebek ,zero masła i na maxa ograniczam słodkie iiiii...z 67 kg zeszło mi na 64 !!! a przy wzroście 170cm to juz całkiem nieźle wygląda-jeszcze z 4 kg i apogeum szczęścia...

reklama
Katrina, pawimi, No nie pokazałam, musicie mi to wybaczyć, ale z zasady nie wklejam zdjęć dzieci na forach internetowych, tym bardziej takich nie zamkniętych, do których wszyscy mają dostęp...

mama05 a to zwracam honor, poczułam sie troszke nie czytana wogole, ale jak tak to oki ;-)

Gratuluje ubytku 3kg! Ja tez sie wzielam za odchudzenie bo przez proszki anty strasznie przytylam w 3mies- 7kg! porazka, ograniczam sie mniejsze porcje czesciej ale jakos marnie mi idzie jutro rano sie waze oby cos spadło....;]
Do tego wczoraj mialam wypalana nadzerke, brrrr.... czasem mnie pobolewa ;/ ehhh

Ostatnia edycja:
Leika a ja nawet jak chce pokazać to nie pokażę bo nie umiem;/ taka ze mnie noga komputerowa;))

Liza-ja maiałam wymrażaną nadżerkę po porodzie z Domisiem...miałam małą bo niecały 1cm ,ale gin powiedział,że jak już jest to nie zniknie i żeby wymrozić i tak zrobiłam ...mnie nic nie bolało,na fotelu byłam 3 min..ale potem 4,5 dni miałam taka wodnistą wydzielinę..leczyło się i tak miało być.

i też jem mało a częściej :)

Joaś -jak tam choroby-odpuszczają ??

Majqa jak u Was??

zmykam na dziś,dzieci juz zasypiają,idę z mężem trochę posiedzieć i spać.jutro do pracy więc wlecę dopiero koło 15.00
papaśki:)

Ostatnia edycja:
Lilka nie pisz głupotek;))

...
dokladnie....:tak:

Liza - slicznosci wkleilas, fajne masz dzieciaczki.
Leika - rozumiem, tak myslalam ze to moze byc taki powod.
Wisienka - przyzylyscie obie to znaczy duzy sukces:-D:-D
mamusiu - Ty wiesz co...:tak:
azile - przytulaski dla ciebie, nie martw sie maz wroci za godzinke...a moze juz jest?:confused:

Leika - to wklej tylko na dzień, żeby sie pochwalić i usuniesz.

azile - to może zadzwoń do męża i po drodze niech kupi po drodze *spam* - jest dobry w działaniu i całkiem smaczny.

Wisieńka - tam myślałam, że mamusia wyssała z Ciebie wszystkie soki, ale dzielna kobitka z Ciebie i się nie dałaś!!

mama, Liza
- a ja za to nie jem słodyczy i nie dlatego, że się odchudzam (broń Boże), tylko mi nie smakują i dzięki temu waga mi całkiem sympatycznie przyrasta, oby tak jak najdłużej, a Wam życzę wytrwałości i trzymam kciuki

mamo,pawimi dziekuje za odp.:tak:
mnie ta sytuacja totalnie skolowala,zakrecila...wolalam poprostu wyjasnic do konca:happy2:

odpisze jak potomstwo poloze spac,jak dzieci sa w domu jestem totalnie rozwalona:shocked2:
K. przed chwila przywiozl mi karton pierogow,z miesiem,ruskie,z kapusta i grzybami,serem,jagodami mniammmm
juz gotuje wode i probujemy
jak dobrze,ze jakis kochany rodak wpadl na pomysl przywozic tu pierogi:-D nie lubie ich robic
ruskich ze 5 lat nie jadlam,ide sie rozkoszowac smakiem
ale w dupcie pojdzie,na noc o tej godzinie...ojeju jeju :-D

pawimi ;)
Lilka
o ja tyle pierogów, daj troche ja tez lubie;-) ile masz lat tak wogole jesli mozna sie zapytac? :-)
katrina ja slodyczy tez prawie nie jem, a juz wogole ciast slodkich to nie moge jest bo mnie mulą całkiem, bleeee ;/
mama05 to milego wieczorku i milego dnia jutro :-)
Dzieki ze napisalam o tym wypalaniu, własnie mi tez taka wydzielina sie wydobywa az sie zaczelam zastanawiac czy tak ma byc... jesli tak to oki, 19ego na kontrole jade, mam nadzieje ze wsio oki bedzie, tez mialam malą nadzerke ale dlugo sie trzymala bo pojawila sie w ciazy z Mikim i do tego pory nie dalo sie zaleczyc jej;/

No chlopaki juz dawno śpią... Na meza czekam, pewnie dopiero kolo 20:30 bedzie...
Zaraz "Na dobre i na złe" i spać... ;]

edit. katrina cos z tym Twoim suwaczkiem jest nie tak? pisze ze Magdalena 21 i na dole nasza córka ma dopiero 3 dni? tak ma byc? :-)

Ostatnia edycja:
Liza - nie, nie miało tak być, ale nie mogę wyłączyć, żeby wiek, nie "leciał" tylko zostało tak jak jest u góry napisane (Magdalena 21 lat), a chciałam ustawić jej lata na suwaczku, to niestety na takie stare dzieci nie przewidzieli i nie ma jej rocznika... a trzy dni, bo wtedy ustawiany był ten suwaczek.

reklama
Liza ja mam za soba 28 jesieni:happy2: nie nie,co jak co ale pierogami sie nie podziele!!:-D zaraz pierwsza tura Karola bedzie gotowa,zrobilam mu do tego boczek z cebulka na margarynie,ale on szczuply to mzoe jesc
gorzej ze mna:cool2:

katrina,Liza ja wam zazdroszcze nie lubienia slodyczy :szok: ja slodka dupka jestem,dzisiaj sernik upieklam,bo mialam jedno wiaderko z tamtego roku :-D a zalatwilam sobie transport zywnosciowy przed swiateczny i bede miala nowe wiaderka z serkiem to poszalam dzisiaj
dzien bez slodkiego dniem straconym,jak mnie nosi to chociaz musze herbate z cukrem wypic,bo mnie nosi:sorry2:
to nalog

Do góry