reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

pawimi - i super prawie rówieśniczko... też masz dużą różnicę wieku między tym najstarszym a tymi młodszymi, więc sama wiesz, że to na prawdę frajda przeżywać drugą młodość,

iwet - pisałam Ci, że pierwszy cykl po odstawieniu nigdy nie wychodzi na plus, tzn. nie da II kreseczek, nie zniechęcaj się, ja poprzednim razem zaszłam w drugim cyklu po odstawieniu, teraz w trzecim - więc nie płakać mi tu, tylko po @ do dzieła!!!!!!!

mama - mój szanowny małżonek jak mam taki głos chorobowy, lubi mnie rozśmieszać, bo lubi jak sie śmieję takim niskim (niby sexi) głosem, a mnie tym wkurza!!

Wisieńka - nieobecność usprawiedliwiona!!

Lila - super, że juz u Was lepiej, dzięki za linka - sprawdzę sobie,

Zuz-Inka - pozdrawiam i dużo zdrówka dla Was życzę!

majqa - u nas czasy Alinki spania w dzień niestety bezpowrotnie się skończyły.... zazdroszczę....

reklama
Majqa a znasz Szczyrzyc :-D meza mam z tamtad wiec i Dobczyce znam dobrze, a ja z Limanowej
Mamo 75g w kubku wody fujj lukier po prostu!
Iwet nastepnym razem sie uda!
Wisienka a na dlugo Cie tesciowa nawiedzila? A propos czym rozni sie wizyta i wizytacja? wizyta to my u tesciowej a wizytacja ona u nas :-D

Zuz Inka a fuj!!! :))

Majqa odpoczywaj kiedy możesz ;)

Katrina ja się staram nie śmiać bo wtedy śmieją się ze mnie ...:)
c031.gif

gotuję jajka,zrobię paste jajeczną na kolację.tak mi się dłuży ten dzień ,że masakra jakaś !!

Witajcie wieczorkiem!!!!
Wróciłam z zebrania u córki w szkole. Jest troszkę jazdy bo większość rodziców nie chce choinki tylko kręgle. Tylko 4 osoby chcą zabawę. Ale przegłosowane będzie zabawa na kręglach z poczęstunkiem. Mi to sie bardzo podoba:tak::-D:tak::-D.
Mam bardzo miły humorek trala lalalala:-);-):tak::-D:-);-):tak::-D.
Chyba dziś M też będzie miał wieczorem dobry nastrój.

reklama
Do góry