katrina115
Potrójna Mama
pawimi - i super prawie rówieśniczko... też masz dużą różnicę wieku między tym najstarszym a tymi młodszymi, więc sama wiesz, że to na prawdę frajda przeżywać drugą młodość,
iwet - pisałam Ci, że pierwszy cykl po odstawieniu nigdy nie wychodzi na plus, tzn. nie da II kreseczek, nie zniechęcaj się, ja poprzednim razem zaszłam w drugim cyklu po odstawieniu, teraz w trzecim - więc nie płakać mi tu, tylko po @ do dzieła!!!!!!!
mama - mój szanowny małżonek jak mam taki głos chorobowy, lubi mnie rozśmieszać, bo lubi jak sie śmieję takim niskim (niby sexi) głosem, a mnie tym wkurza!!
Wisieńka - nieobecność usprawiedliwiona!!
Lila - super, że juz u Was lepiej, dzięki za linka - sprawdzę sobie,
Zuz-Inka - pozdrawiam i dużo zdrówka dla Was życzę!
majqa - u nas czasy Alinki spania w dzień niestety bezpowrotnie się skończyły.... zazdroszczę....
iwet - pisałam Ci, że pierwszy cykl po odstawieniu nigdy nie wychodzi na plus, tzn. nie da II kreseczek, nie zniechęcaj się, ja poprzednim razem zaszłam w drugim cyklu po odstawieniu, teraz w trzecim - więc nie płakać mi tu, tylko po @ do dzieła!!!!!!!
mama - mój szanowny małżonek jak mam taki głos chorobowy, lubi mnie rozśmieszać, bo lubi jak sie śmieję takim niskim (niby sexi) głosem, a mnie tym wkurza!!
Wisieńka - nieobecność usprawiedliwiona!!
Lila - super, że juz u Was lepiej, dzięki za linka - sprawdzę sobie,
Zuz-Inka - pozdrawiam i dużo zdrówka dla Was życzę!
majqa - u nas czasy Alinki spania w dzień niestety bezpowrotnie się skończyły.... zazdroszczę....