reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
?co się stało Wisienko
katrina115
Potrójna Mama
pawimi - no, dzieci dorastają... nawet te najmłodsze! hihi a to Ci wymyślił... przecież to nie my, tylko dzieci się starzeją
dobrze, że zdążyłam z dziećmi przed wnukami!
dobrze, że zdążyłam z dziećmi przed wnukami!
wiktoria12
Mama i żona :)
Zdaj relacje jak tam z teściowąKochane mam wizyte tesciowej więc jestem poza zasięgiem. Buziam
He ja też z Małopolskino tak dokładnieA Ty z którego rejonu? Ja na pd 40 km od Krakowa w stronę Zakopanego![]()
Takie małe miasteczko jak Dobczyce znasz?
mama - ukochany![]()
Mi się też nic nie chce. Jak Maruś spał to jai się rozleniwiłam a sprzątanie świąteczne czeka .... Wiecie już nie mogę doczekać się Świąt![]()
![]()

Limanowa to też niedaleko mnie ja z Jabłonki :-)Majqa a znasz Szczyrzycmeza mam z tamtad wiec i Dobczyce znam dobrze, a ja z Limanowej
Mamo 75g w kubku wody fujj lukier po prostu!
Iwet nastepnym razem sie uda!
Wisienka a na dlugo Cie tesciowa nawiedzila? A propos czym rozni sie wizyta i wizytacja? wizyta to my u tesciowej a wizytacja ona u nas![]()
ciiiii, nie mow nikomu ale mi tez sie udalodobrze, że zdążyłam z dziećmi przed wnukami!

iwet- nie placz, w koncu sie uda bo musi! obierz sobie motto podobne do naszej mamy i dawaj, do dziela;-)
prosi chyba o pomoc w zamordowaniu tesciowej?co się stało Wisienko

Ostatnia edycja:
katrina115
Potrójna Mama
pawimi - ciiiii ani słówka.... ani pary z ust!!! a Ty już niedługo się pierworodnym nacieszysz, super! moja ma przylecieć w marcu, na 2 marca jej bilet zarezerwowałam, ostatnio widziałyśmy się w lutym tego roku,
Wisieńko - sorki, ale.... każdy ma swój krzyż ze swoją teściową... choć moja obecna jest super, kochana kobieta, w przeciwieństwie do poprzedniej
iwet - teraz jest super moment, zajmij się świętami, porządkami, zakupami, nie myśl o tym, że się staracie, a działajcie i ten cykl będzie WASZ!!!! trzymam kciuki i gorąco wierzę, że spełnią się marzenia (w końcu święta to magiczny czas)
Wisieńko - sorki, ale.... każdy ma swój krzyż ze swoją teściową... choć moja obecna jest super, kochana kobieta, w przeciwieństwie do poprzedniej
iwet - teraz jest super moment, zajmij się świętami, porządkami, zakupami, nie myśl o tym, że się staracie, a działajcie i ten cykl będzie WASZ!!!! trzymam kciuki i gorąco wierzę, że spełnią się marzenia (w końcu święta to magiczny czas)
Ostatnia edycja:
mama05
prrrryy szaaaalona :))
jestem w ten meega wietrzny dzień-do tego jeszcze pada wiec najgorsza pogoda z możliwych
Pawimi- chłopy to maja luz ,nie?
) sie tata ucieszył ,że syn podglada własciwą płeć i luz
Wisieńka-lecę pędzę z pomocą
Weroniczka- owocnego szukania strojów.
Iwet-dobrze,że ogólnie się trzymasz i jestes zadowolona.
a hasło o którym pisze Pawimi to NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY!!
tak więc spoczniesz jak poczniesz a teraz do dzieła po @.
Joaś????????
pozdrawiam wszystkie mamuski kochane i udanego dnia

Pawimi- chłopy to maja luz ,nie?

Wisieńka-lecę pędzę z pomocą

Weroniczka- owocnego szukania strojów.
Iwet-dobrze,że ogólnie się trzymasz i jestes zadowolona.
a hasło o którym pisze Pawimi to NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY!!
tak więc spoczniesz jak poczniesz a teraz do dzieła po @.
Joaś????????
pozdrawiam wszystkie mamuski kochane i udanego dnia
Jotemka
Fanka BB :)
Dziewczyny, tylko na chwilę wskoczyłam. W domu mały szpital a sama @ mam. Kiepskie zestawienie. Jak złapię chwilkę to więcej napiszę i przede wszystkim poczytam. Pa laseczki. Miłego.
P.S. Śnieg padał i było pięknie a teraz błocko się robi :-(
P.S. Śnieg padał i było pięknie a teraz błocko się robi :-(
wiktoria12
Mama i żona :)
Joaś dużo zdrówka dla was.U nas też pada śnieg że aż odśnieżać trzeba 

reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Joaś kochana zdrówka i siły życzę!!