reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Wisienko tesciowa powiadasz :-D to jestes usprawiedliwiona :-D
Mamo
ja jestem i czekam ;-)
k085.gif

Ale na razie to musze obiad konczyc i bede pozniej

reklama
jak dobrze,ze moja tesciowa jest ponad 1000km ode mnie ufffffffffff:-D 1,5 roku z nia mieszkalam i mam dosyc,moge jej nie widziec teraz przez najblizsze 10 lat:-D

dzieki za slowa otuchy,u nas dzisiaj juz lepiej,Gabriel w nocy zaczal goraczkowac,ale obudzil sie bez,wiec go niczym nie traktuje
Milena i Hania dzisiaj nei wymiotowaly,juz powoli zaczynaja jesc i pic takze mysle,ze to koniec wirusa
nawet mi apetyt wrocil,bo przez to co sie napatrzylam przez ostatnie dni to mi apetyt zanikl :nerd: i jakis 1 kg tez sie zgubil :-D

dzieci teraz odkurzaja mieszkanie,ja ogarniam kuchnie i bierzemy sie za obiadek,wreszcie od dwoch dni cos zjem cieplego,az mi slinka leci na sama mysl :-)

ktoras z Was pisala,ze sie jej ksiazki koncza,czy nei czasem Tobie Katrina? jesli tak,to polecam www.merlin.pl wysylaja ksiazki zaagranice,ja wlasnie bede sobie zamawiac,bo zalezy mi na autobiografii Danuty Walesy i dla dzieci wiele pozycji chce zamowic,bo juz wszystko przeczytane
nie wiem jak do ciebie,ale ja za ksiazki nie place cla ani podatku,wiec sie oplaca,fakt wysylka kosztuje,ale co tam,sie pracuje sie ma :-)

Witajcie, u mnie porannie to moge swoja poranna kawa poczestowac:-D Lilka i bardzo dobrze ze focha zakonczylas bo post nie byl ani do Ciebie ani nie zamierzal Ci krwi zagotowac wiec zwalam to na karb obowiazkow i chorob dzieci ze tak personalnie do niego podeszlas. Ja nie wiem ale chyba na wskutek tej ostatnio panujacej dyslekcji na forum moze niezbyt niezrozumiale sie wyrazilam. Wszak na tym o to forum mam tylko kontakt z codzienna polszczyzna wiec moze poniekad mi sie udzielilo;-) Moj post nie byl tez tylko moim osobistym wybrykiem ale powstal na zyczenie wiekszej czesci uczestniczek wiec jako "mediator" poczulam sie w obowiazku wyrazic to slowem pisanym na naszym watku. To tyle w tej sprawie.
Zuzinka - milo cie widziec kochana...ten twoj suwaczek pedzi biegiem nieublagalnie, za chwile bedziesz czworokatna:tak:
Wisienka - jak tesciowa to masz rozgrzeszenie:-D
Leika widze ze fatalnie wam sie wyszykowalo. Trzymam kciuki za szybkie wyzrdowienie dzieciaczkow.
Katrina - 25 powiadasz??? to jestes prawie w moim wieku:-D

mamusiu - nasz wielodzietna duchem witam cie kochana srodowo....kurcze juz sroda:szok: alez te dnie przelatuja szybko.Jak tam twoja chrypka, poszla sobie juz?

azile - prosze nam tu doniesc informacje o wynikach. Ciekawa jestem co ci tam wykazaly ale mysle jest wszystko w porzadku.

Pozdrawiam reszte i uciekam po swoja mlodziez na gore...trzeba ich do szkoly zawiesc.

Ostatnia edycja:
Lilka no to nie choroba Was już opuści skoro jest poprawa..

Pawimi- no witam środowo..
masz rację -dni gnają ,że hoho...
co do mojego głosu to...mówię jak Ciasteczko ze Szreka-tylko nie moje lukrowanie guziczki-pamietasz??
no to teraz taki własnie mam głos czym każdego rozbawiam więc staram się nie odzywać i cierpliwie czekam aż głos wróci..

jak mi do piątku nie przejdzie to chyba czas do lekarza..

Ostatnia edycja:
przepraszm,ze zamilklam na jakis czas.
tak jak pisalam we wtorek zrobilam test(bylam pewna co zobacze)a tu ciach tylko jedna kreseczka.nic mialam nadzieje jeszcze do godzin wieczornych,bo nie bylo okresu,ale czar prysl przywlaekla sie malpa.
to byl moj pierwszy cykl po odstawieniu tabletek wiec moze to i lepiej.organizm sie oczysci.
tak mysle,ze to chyba byla proba czy juz jestem gotowa na 100% na kolejna ciaze i teraz wiem,ze tak,bo pierwszy raz w zyciu poryczalam sie ze smutku jak zobaczylam 1 kreske.bylo mi bardzo przykro ,ze sie nie udalo.

jestem Kochane:-)
a więc po wyczekaniu 2,5h weszłam do gabinetu (doktor mój miał nieplanowane 2 cesarki) jest ZARODEK OK 5TYDZIEN:-D:-D
więc oficjalnie (choć znutką niepokoju) będę mieć PIĄTE DZIECIE!!! JESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU JAK TO BRZMI HIHIHIHI

super, gratuluję

Maruś miał wczoraj szczepienie i nie płakał chociaż był kłuty dwa razy :tak::tak::-) mój dzielny chłopak :)
Dziewczynki z prezentów zadowolone :)

Lilka, Leika - zdrówka dla Waszych dzieciaczków. Uważaj na najmniejsze by nie złapało...

Zaciążonym - dobrych wyników i dobrego samopoczucia życzę :-)

Przepraszam, że mnie mało tutaj ale niestety porządki przedświąteczne zacząć czas :/

Pawimi dobrze ze suwaczek mam bo po prostu nie wierze ze to juz polowa :-o
Majqa ja dopiero teraz dojrzalam ze Ty tez z malopolski :-)
Mamo to powiadasz ze masz seksowna chrypke :-p ;-)

Ja sie dzis jakos nie moge odnalezc. Prasowanie wola, naczynia wychodza ze zlewu a ja po tych ostatnich wojarzach wypluta jakac...i jeszcze ten snieg za oknem
I jeszcze sie nie najlepiej czuje spiaca i tak mnie jakos mdli...chyba mi ta glukoza na zoladek siadla

Iwet przykro mi bardzo ,że jednak nie wyszło w tym cyklu-ale skoro juz @ przylazła to za kilka dni znów działania i nowa nadzieja ;))

Majqa- super dzielny facet z Marka;) ukochać ;))

Zuzinka- a niech wołają...zrób tak
g150.gif
...:))
jak się źle czujesz to odpuść prasowanie i zmywanie..
ja po glukozie zawsze do tyłu chodziłam w dzień badania..a piłaś 50 czy 75??
ja miałam 75 gram rozpuszczane i piłam 0,5 litra płynu-bleeeee

reklama
Majqa ja dopiero teraz dojrzalam ze Ty tez z malopolski :-)

no tak dokładnie
c013.gif
A Ty z którego rejonu? Ja na pd 40 km od Krakowa w stronę Zakopanego :) Takie małe miasteczko jak Dobczyce znasz?

mama - ukochany
g132.gif

Mi się też nic nie chce. Jak Maruś spał to ja
e019.gif
i się rozleniwiłam a sprzątanie świąteczne czeka .... Wiecie już nie mogę doczekać się Świąt :)

Do góry