reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Ja siedzę i szukam strojów dla moich dzieci. Postanowiłam kupić Małgosi strój królewny a Tadziowi rycerza bo bardzo się lubią bawić w rycerza który broni księżniczki :-)

reklama
Moi maja spidermana i indianina. ania miala sporo krolewien czarodziejek czeronego kapturka itp ale stwierdzila ze teraz to juz na to za powazna i rozdalam po rodzinie. no coz w koncu to juz nastolatka...czlowiek widzi po swoich dzieciach jak szybko sam sie starzeje :-(

Oj tak. Są rzeczy i zachowania z których dzieci wyrastają i to powoduje że czuć jak się starzejemy.

Pawimi i co z tym zdjęciem? Bo nic do mnie nie dotarło:eek::eek:

Ja ostatnio dzieci na andrzejkowa zabawe odwozilam i tam didzej swiatla dymy...i tak pomyslalam ze przeciez sama bym chetnie na impreze poszla a tu juz dzieci woze...staruszka :-D

weroniczka juz sle bo mi sie zapomnialo:szok:
katrina ale co ty opowiadasz, ja sie nigdy nie zestarzalam caly czas mlodziutka jestem:rofl2:

a moje najmlodsze dziecie wczoraj zostalo przylapane na podgladaniu dziewcznynek pod drzwiami w szkolnej toalecie hahaha, w dodatku tak mu sie spodobalo ze wrocil do klasy i przyciagnal do spolki swojego najlepszego kumpla:-D:-D Moj maz jak mu opowiedzialam to stwierdzil ze zamartwialby sie gdyby mlody swoje podgladania urzadzal w chlopiecej lazience a tak to wszystko w porzadku:nerd:

a moje najmlodsze dziecie wczoraj zostalo przylapane na podgladaniu dziewcznynek pod drzwiami w szkolnej toalecie hahaha, w dodatku tak mu sie spodobalo ze wrocil do klasy i przyciagnal do spolki swojego najlepszego kumpla:-D:-D Moj maz jak mu opowiedzialam to stwierdzil ze zamartwialby sie gdyby mlody swoje podgladania urzadzal w chlopiecej lazience a tak to wszystko w porzadku:nerd:

:-D :-D :-D niby zdrowa reakcja fakt!!!:rofl2:

pawimi-maz strzelil w dziesiatke czyli nie ma czym sie przejmowac.
zuz-inka-hej tylko nie starzejemy my bedziemy wiecznie piekne i mlode kurcze doczytalam,ze pochodzisz z pieknych stron.zazdroszcze.
mamo-plecam paste jajeczna z majonezem i porem przepyszne.
narobilas mi smaka teraz juz za pozno,ale jutro zrobie na bank.mniam
katrinko-wiem pisalas ,ze tak bedzie,ale mialam nadzieje tym bardziej,ze zawsze usawalo sie za pierwszym razem.ehhh

dziasiaj mialam gonitwe jak co srode.wrocilismy z polskiej szkoly o 20h15.mateusz oznajmil,ze ma jeszcze prace domowa z belgijskiej szkoly i wiecie co zero stresu napisalam w dzienniczku,ze wrocilismy bardzo pozno,ale nadrobimy to najblizszysz
dniach i huk a co mam sie rozerwac:no::no::no:

maz dalej w wyjezdzie tym razem nad morzem,ale dziekuje swietym,ze ma prace
jakos tak pozytywnie jestem nastawiona do zycia pomijajac jedna kreseczke

Majqa[/B] a znasz Szczyrzyc :-D meza mam z tamtad wiec i Dobczyce znam dobrze, a ja z Limanowej

Pewnie, że znam. Mam też rodzinę koło Limanowej - dokładnie w Piekiełku :-)

co racja to racja :) :tak:

reklama
Pewnie, że znam. Mam też rodzinę koło Limanowej - dokładnie w Piekiełku :-)

W Piekielku moja kuzynka mieszka :-)

Dobra ja znikam bo zaraz usne na klawiaturze, musze odespac te moje wojaze
a045.gif

Do góry