reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Lilka zdorwia wam wszystkim. Współczuje bardzo mocno.
azile - to starsze ma 21 lat, to już nie dziecko.. hihi, to co się będę postarzać??? zresztą nie mam jej aktualnego zdjęcia, ale ma przylecieć do nas w marcu, to porobię dziewczynom aktualne fotki i tu zarzucę.
.
Dzieki za odpowiedz. teraz juz bede pamiętać. :) Ale to ty juz prawie jedynaczkę masz:). Fajnie mieć tak dużą córkę:)
Też się witam znad kawki. U mnie również szpital. Dwójka starszych ma zapalenie oskrzeli... :-(
Zdrowia kochana dzieciom. przechodziłam przez chorowanie dzieciakó i naprawde współczuje. Bo wszystko potrafiłam znieść dobrze ale choroby dzieci zawsze mnie kiedyś rozbrajały.

Ja melduje sie grzecznie że dziś juz krew zdałam. Jutro wyniczki i wizyta u lekarza. Mam dziś mega lenia. na nic nie mam ochoty. przespałabym cały dzień:) . Tylko nie ma jak:-p.
Miłego dnia wam zycze. Marze o kawie!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

witajcie porannie - u nas pogoda pod psem, zimno, wieje i co chwilę grad sypie brrrrrrrr!!

Leika - dużo zdrówka WAM życzę!!!!

azile - wkleiłam juz suwaczek, żeby nie było! Ja tak na prawdę - póki co - mam dwie jedynaczki. Nie chcąc powielać błędu sprzed lat postaraliśmy sie o rodzeństwo dla Alinki (nie tylko dla Alinki, ale przede wszystkim dla Niej).

Zmykam na razie do kuchni, za robotę czas sie wziąć, zaglądnę później.
Miłego dnia i zdrówka dla chorowitków.

witam z rana a tu nikogo niema
ja zaraz śniadanie robie a póżniej z dziewczynkami bedziemy ozdabiać ciasteczka
Miłego ozdabiania :tak::-)
Też się witam znad kawki. U mnie również szpital. Dwójka starszych ma zapalenie oskrzeli... :-(
Zdrówka dla was oby szybko przeszło :tak:
witajcie porannie - u nas pogoda pod psem, zimno, wieje i co chwilę grad sypie brrrrrrrr!!

Leika - dużo zdrówka WAM życzę!!!!

azile - wkleiłam juz suwaczek, żeby nie było! Ja tak na prawdę - póki co - mam dwie jedynaczki. Nie chcąc powielać błędu sprzed lat postaraliśmy sie o rodzeństwo dla Alinki (nie tylko dla Alinki, ale przede wszystkim dla Niej).

Zmykam na razie do kuchni, za robotę czas sie wziąć, zaglądnę później.
Miłego dnia i zdrówka dla chorowitków.
U nas śnieg jest :tak: Kochana ja myślałam że ty będziesz miała gdzieś góra 24 lata tak na avartku wyglądasz

wiktoria - dzięki, dobrze się maskuję.. hihi. Moja najstarsza w maju skończy 22 lata, to ja mam ciut więcej (tak 25 hihi).
Ja wcześnie zaczynałam, ale później zrobiłam sobie bardzo dłuuuuuga przerwę, aż dorosłam znowu do tego, że chcę być mamą. Ale prawda jest taka, że chyba nie wyglądam na swoje lata i to cieszy. Zresztą ja nie czuję sie na tyle, co mam!!!

as-asia - to prawda, cieszcie się dziewczynki maluchami, bo tak szybko dorastają i wyfruwają z gniazdek....

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Znowu mnie chwilke nie bylo ale jak zwykle skumulowaly mi sie wizyty lekarskie. Dzis rano bylam jeszcze na krzywej cukrowej bleee

Pozdrawiam i mam nadzieje wpasc wieczorem to poczytam co u was!

jestem i ja -byłam do 12 w pracy,zrobiłam te zabiegi co miałam zapisane i do domu bo nadal skrzypię a nie mówię.

Zuz Inka -a kiedy masz usg??? ciekawe Kto tam u Was mieszka ???? niedługo połówkowe to się pewnie okaże co? :)

Joaś- jak u Ciebie kochana??

Iwosz-a Ty gdzie się podziewasz????

Lilka- mega współczuję takiego choróbska...połowa Waszej rodzinki-masakra!!
pewnie padasz ze zmęczenia.
tulę i zdrówka życzę!!!

Leika- i u Ciebie też chorobowo..kuruj maluchy i oby Ciebie nie dopadło!!

Sempe- czekamy na newsy po koncercie :)

Pawimi jak tam u Ciebie?

Weroniczka- a u Ciebie jak na froncie??

Iwet-pokaż się...

pozdrawiam wszystkie mamuśki i zmykam robić obiad:)

reklama
Do góry