reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Joaś kochana ;*
tak trochę lepiej,już nie mówię szeptem-teraz skrzypię
może do jutro się poprawi i znowu będę mogła mówić do woli
)))
tak trochę lepiej,już nie mówię szeptem-teraz skrzypię

może do jutro się poprawi i znowu będę mogła mówić do woli
mama05
ło..to nawet nie wiedziałam..przykro;(
wczoraj też odszedł Adam Hanuszkiewicz...
pamiętam jak na studiach Go gościliśmy...z jaka On pasją mówił o teatrze...
odeszli ludzie z charyzmą ...
wczoraj też odszedł Adam Hanuszkiewicz...
pamiętam jak na studiach Go gościliśmy...z jaka On pasją mówił o teatrze...
odeszli ludzie z charyzmą ...
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Dzień dobry mikołajkowo i spiąco. Prawie całą noc nie spałam. Jak już po pólnocy udało mi sie przysnąć to zaraz obudził mnie Staś że był już Święty Mikołaj. Był biedny tak podekscytowany tym że nie mógł zasnąć i po pól godzinie pozwoliłam mu zapalić światło i oglądnąć oprezenty. Oczywiście pozostała gromadka też się obudziła. Pooglądali zjedli po jajku niespodziance ( raz można dzieciom pozwolic na takie szaleństwo ;-) ) i podszły spać. a ja znów zasnąć nie mogłam. I kiedy koło 2 w nocy wreszcie naszła mnie senność przyszedł sms od siostry i znów mnie rozbudził. Ach... Ale za to był u mnie Mikołaj. Pewnie byłam grzeczna :-)
mamo zapomniałam Ci wczoraj napisać kochana że na chrypkę ma cudowne dziełanie herbata z szałwi. Sprawdzone na mnie. W dwa dni wyciągnęła mnie z paskudnej anginy :-)
mamo zapomniałam Ci wczoraj napisać kochana że na chrypkę ma cudowne dziełanie herbata z szałwi. Sprawdzone na mnie. W dwa dni wyciągnęła mnie z paskudnej anginy :-)
mama05
Weroniczka witaj
)
i dzięki za szałwię..mi chyba pomogło płukanie solą-bo męczyłam ta sól bardzo!
no i widzę ,że kolejna mamuśka nie pospała..
Tobie również życzę smacznej kawki -obyś dotrwała do wieczora
i dzięki za szałwię..mi chyba pomogło płukanie solą-bo męczyłam ta sól bardzo!
no i widzę ,że kolejna mamuśka nie pospała..
Tobie również życzę smacznej kawki -obyś dotrwała do wieczora
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Dziękuję kochcna. Kawka już wypita. Ale myślę że jeszcze dwie dziś pójdą :-(
Na mnie sól nie działa :-( Na moją mame i siostrę cudownie działa, zarówno przy oparzeniach jak i przy bólu gardła. A mnie nic ona nie pomaga :-(
Na mnie sól nie działa :-( Na moją mame i siostrę cudownie działa, zarówno przy oparzeniach jak i przy bólu gardła. A mnie nic ona nie pomaga :-(
mama05
Weroniczka a ja rzadko choruję ,bardzo rzadko ,więc może dlatego po kilku dniach płukania zaczyna pomagać..
naszło mnie na porządkowanie szafek w kuchni-muszę wszystko powykładać i ułożyć na nowo..taka mała inwentura.
naszło mnie na porządkowanie szafek w kuchni-muszę wszystko powykładać i ułożyć na nowo..taka mała inwentura.
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Ja też prawie nie choruję :-)
reklama
mama05
i niech tak zostanie
)