reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

sempe i super!!! nasza ty nowa piecioramienna :-D tylko uwazaj tam na tych wyjazdach i dbaj o fasolke....zreszta co ja starej babie z pol tuzinem dzieckow bede tlumaczyc:-D:-D:-D

wisienka a czego sie obawiasz ze nie zdarzysz? znaczy ze "za stara" jestes??? to masz na mysli?
weroniczka cykne kilka fotek i Ci wkleje bo teraz jestem jeszcze w biurze wiec nie mam tego ze soba. Material jest taka gruba welenka, podszyta jest czyms grubszym z elegancka blyszczaca podszewka. Taki typowy zimowy plaszcz.

reklama
Sempe - gratulacje!!!!!

azile - ja w poprzednich ciążach tak miałam, że w kościele robiło mi się słabo jak dłużej stałam, zresztą w ogóle jak dłużej stałam - w sklepie, w banku, na poczcie, obojętnie gdzie to robiło mi sie ciemno przed oczami, gorąco i zimno na przemian i .... na szczęście nie poznałam co by było później. Tym razem tak nie jest, na szczęście, ale wyniki mam i miałam wtedy bardzo dobre. Po prostu mój organizm tak reagował.

witajcie :)

Sempe-kochana,cieszę się z Tobą:)) teraz jedź na koncert ale potem pooszczędzaj się trochę co??:))))dzięki za ~~~~~~~~~~~~~~~-nałapałam;))

coś miałam z kompem;/;/

Pawimi-płaszczyk się szykuje u naszej Weroniczki:))

Azile-daj znać jak bedziesz po lekarzu-oby wyniki były si ..może to faktycznie ciśnienie..mi zdarzało się omdlewać w tramwaju..paskudne uczucie;/

Joaś jak tam Arturek??

Wiktoria- a Wy kiedy zaczynacie starania o maluszka ??
no i napisz nam ile tym masz wiosen?:))

pozdrawiam wszystkie mamuski;)
ja nadal zakaszlana.

Ostatnia edycja:
Mama zdrowia tobie!!
a więc po wyczekaniu 2,5h weszłam do gabinetu (doktor mój miał nieplanowane 2 cesarki) jest ZARODEK OK 5TYDZIEN:-D:-D
Ogromne gratulacje!!!!Oby wszystko dobrze sie potoczyło!

Katrina a ty na kiedy masz termin porodu???? Wygląda że my w podobnym terminie jesteśmy:)

Mamo oj bedzie sie działo. Ponarzekamy sobie potem razem jak to nam ciężko:):)
Ja mam chyba najcięższa te ciążę . jakoś te dolegliwości mnie męczą.

Dzień dobry!!!!

Sempe - no to oficjalnie GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!
Azile - kochana, dbaj o siebie, koniecznie, może to niski cukier? jesz jak człowiek czy może się oszczędzasz jedzeniowo???
Mamo, sisterko, łap koniecznie fluidki, łap...
Mam zarwana nockę za sobą, Arturro stwierdził o 2, że spać nie będzie... No i tak było do 4.20. A pobudka była o 6.... A spać poszłam po północy, więc mam oczy jak rak .....

Życzę Wam wszystkim miłego dnia :-)

reklama
Azile no bedzie ciekawie :) a my przeżywamy ciążę z Wami bo w końcu bedziemy ciociami:))

Joaś- łapię kochana te ~~~~~~~~~~~-łapie i trzymam ;)))
współczuję nieprzespanej nocki;/
życzę smacznej kawki moja droga i chwili dla siebie ;)
ściskam Cie mocno:)

Wisieńka jak tam nocka u Ciebie ?? czy Emilka była łaskawa??

Zuz Inka- a Ty gdzie babeczko:)???

Do góry