reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Wiktoria pewnie ze możesz zapytać ile mam lat. Ponoć tyle lat ile zim. Tak mawiała moja babcia:-D.
A na poważnie 33.pół. Wiec młoda jestem jak na 4 dzidzie:) We czwartek ide do ginki to może coś sie wyjaśni. mam wrażenie ze wyniki mam słabe
Ale wiesz Kochana odchowasz za młodu :-) a czemu uważasz ze masz złe wyniki ?

reklama
Wiktorio no bo niby dla czego tak słabne? Do tego mam obolałe nogi , żylaki mi dokuczają i skurcze w stopach. Ach te ciąze:)

Ostatnia edycja:
Wiesz ja jak mi się słabo robiło to robiłam wyniki i miałam dobre lekarz stwierdził ze spada mi ciśnienie i dlatego mi słabo
Mozliwe ze to też, bo ja zawsze miałam słabe ciśnienie. Zobaczymy we czwartek. Do tej pory staram się sama nie wychodzić z domu.
Chyba muszę uciekać Dominik potrzebuje bardzo mamusi:). miłego wieczorku!

witam wieczorkowo byłam u lekarza z tymi moimi uszami i okazało się że mam zapchane ucho prawe ale nie wiem jak mogło się to stać lekarz powiedział że czasami tak bywa dostałąm antybiotyk i krople i skierowanie do laryngologa dowiedzałąm się że to może być od infekcji która przechodziłąm kedyś
a witam mamusie te które znam a tym bardziej te które jeszcze nie poznałąm

reklama
jestem Kochane:-)
a więc po wyczekaniu 2,5h weszłam do gabinetu (doktor mój miał nieplanowane 2 cesarki) jest ZARODEK OK 5TYDZIEN:-D:-D ale zaraz koło macicy mam torbiela o średnicy ok 5cm, to co było tym krwawieniem to zapewne był drugi torbiel który pękł i mnie zalał... niestety jest tak ułożony że uciska mi na jajnik i jakies tam nerwy, boli jak cholera przy kazdym kroku przy przerwacaniu się w łóżku jak kicham to mam wrazenie ze coś mnie rozrywa... jest szansa ze się wchłonie sam ale jest tez szansa ze urosnie i zbliży się do malutkiej macicy i ją "ZGŁADZI":no::szok:
miałam juz tak jak zaszłam w ciąże z Angelinką, 2 torbiele miałam po 7cm i się wchłonęły po 10tygodniu.

za tydzien w poniedziałek mam znów USG, sprawdzimy jak rosnie torbiel i czy juz serduszko bije:-)

więc oficjalnie (choć znutką niepokoju) będę mieć PIĄTE DZIECIE!!! JESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU JAK TO BRZMI HIHIHIHI

a teraz lece się pakować na jutro na koncert choć mam jak najwiecej się oszczędzać a takie plany miałam od pól roku jak juz wiedzielismy ze pojedziemy do Łodzi, impreza, balanga do rana zalana pysznym drineczkiem a tak:cool:

Mama05 więc śle Ci te fluidy, podziele się z przyjemnoscią:-)
Pawimi współczuje tej matce... to chyba najgorsze co może spotkać matke pochować własne dziecko:-(

Joaś cycki mam tak duże ze mój mąż az kwiczy z zachwytu!!! aha i mam teraz zakaz sexu przynajmniej 2-3tyg, ech zycie:-)

dobra lece bo muszę jeszcze na jutro obiad ugotować by matka moja mogła tylko podgrzać:-)

Do góry