reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

a ja juz w biurze siedze ale tak postanowilam ze zajrze na swoje wielodzietne...
mamusiu- masakra:szok: to moze pisz teraz zamiast mowic:-D a serio....to zycze szybkiego powrotu do zdrowka.

weroniczka no niestety tak jest ze wszystko co naturalne i dobre jest drozsze ...moze trafi ci sie kiedys jakas promocja to wtedy zrob zakupy i bedziesz miec w zapasie na czarna godzine. Dobrze ze juz wam lepiej. Tak sobie mysle moj Vincento wyrosl z koscielnego plaszczyka ktory kiedys sobie z Francji sprowadzilam i tak mi szkoda tego plaszcza...a moze ty bys mi cos podobnego uszyla co??? oczywiscie pokrylabym wszystkie koszty przesylki itd.

majqa - widze praktyczne zakupy:tak: Natalia bedzie dumnie kroczyc z nowym wozeczkiem;-)

sempe - zagladam i czekam na wiesci....

reklama
mama

- Maruś w nocy trochę lepiej śpi ale nadal ze 4-5 razy daję cyca by spał :/ ale z Izą miałam podobnie i do póki dawałam cyc dopóty się budziła. A jak nie dam - bo próbowałam - to wrzeszczy i budzi cały dom hmmm cwaniaczek mój kochany ;-) Najgorsze, że nie chce sztucznego jeść... Kuruj się kochana - taki niedobry czas natał - tylko może unikaj silnych leków coby nie zaszkodzić bo może ktoś zamieszkał pod serduszkiem? &&&

pawimi, Joas - macie racje, gdy ma się więcej niż jedno dziecko do ciąży podchodzi się inaczej bo zwyczajnie nie ma się tyle czasu. Ja z Maruniem przeszłam ciążę jak z bicza trzasnął. Uciekał dzień za dniem. I teraz jest podobnie. Dziewczynki idą do przedszkola a on pochłania cały wolny czas. Jak spi to staram się nadgonić robotę i zajrzeć do Was :-) Jestem czasem bardzo zmęczona ale i zawsze bardzo szczęśliwa bo dzieciaczki mam cudowne :-):tak:

edit: pawimi - no tak będzie dumnie kroczyć ona ze swoim dzidziusiem a ja z Markiem (tak bardzo chciała ten wózeczek)

Ostatnia edycja:
Witam. ogarniam się przed najazdem teściowej. Hmm.Nie mam dziś na nic czasu bo mała daje popalic to chyba za przespane noce. Starszemu tez ostatnio fochy w głowie i musze go naprostować bo sie rozbestwił.:tak::sorry:
majqa świetne prezenty, na pewno się spodobają
weronika przyszły i są rewelacyjne. BARDZO DZIĘKUJĘ
mama kochana płucz sola tą chrypkę i zdróweczka zyczę
katrinka, pawimi, joaś pozdrawiam.

Powtórzyłam test apropo mdłości i w ciązy nie jestem:-( Trochę się zawiodłam chociaz wiem, ze powinnam odczekac jeszcze ze 4 miesiące. Ale tak bym chciała. Cholernie się boję, ze nie zdążymy :baffled:

odebrałam Zuzę i jestem..

Majqa to jest własnie najgorsze...mam nadzieję ,że może teraz się uda i nie biorę żadnych silnych leków..a te słabsze tak działają ,że mi się pogarsza...;/
a Marco jak (.) chce to daj ;)) zje i zaśnie a to najważniejsze..gorzej jakby płakał po najedzeniu..

Pawimi dzięki..mam nadzieję ,że zdrówko szybko do mnie wróci bo ja raczej z cyborgów jestem i meeega rzadko choruję...ale jak już mnie dopadło to od najgorszej strony-zabrało mi głos
c003.gif

dobrze,że tak samo jak szybko mówię tak i szybko piszę
c008.gif

zaraz bedzie mąż więc mykam obiad uszykować..

mama oby kochana ci szybko. ja to juz nie pamietam kiedy byłam chora, kilka razy próbowało mnie brac a potem gdzies z nienacka się kończyło. Ostatni raz katar chyba miałam z 3 lata temu. I niech tak zostanie:tak:

Witajcie!!
Mama ja ciągle trzymam kciuki i zdrowka tobie:)
Joaś jak cie tu dawno nie było:):):) Ty jesteś moja ukochana mamą wielodzietna:)

Ja tu też za często nie bywam. Ale właśnie totalny brak czasu. Często nie wiem w co ręce włożyć. Teraz tylko przez moje samopoczucie częściej siedzę przy kompie. Ale podczytuje jesli tylko mam czas.
Ja dziś byłam z Domisiem u alergologa. Po objawach pani doktor stwierdziła astme wczesną. A po testach skórnych tylko się rozpoznanie potwierdziło. Dziecko mega uczulone na roztocza, sierść psa, konia, trawy. Juz teraz wiadomo dla czego te dusznośći. Ja sie rozchorowałam, po wczorajszym wyjsciu z kościoła, bo znowu mi było słabo i przewiało mnie na podwórku. Uroki ciazy w wewnątrz kościoła źle i na zewnątrz też. Po ostatnim incydencie jak zemdlałam w kościele teraz się boje, jak tylko mi delikatnie gorąca wycofuje się.
pozdrawiam wszystkie mamusie próbuje was poznać na nowo:)

Witajcie!!
Mama ja ciągle trzymam kciuki i zdrowka tobie:)
Joaś jak cie tu dawno nie było:):):) Ty jesteś moja ukochana mamą wielodzietna:)

Ja tu też za często nie bywam. Ale właśnie totalny brak czasu. Często nie wiem w co ręce włożyć. Teraz tylko przez moje samopoczucie częściej siedzę przy kompie. Ale podczytuje jesli tylko mam czas.
Ja dziś byłam z Domisiem u alergologa. Po objawach pani doktor stwierdziła astme wczesną. A po testach skórnych tylko się rozpoznanie potwierdziło. Dziecko mega uczulone na roztocza, sierść psa, konia, trawy. Juz teraz wiadomo dla czego te dusznośći. Ja sie rozchorowałam, po wczorajszym wyjsciu z kościoła, bo znowu mi było słabo i przewiało mnie na podwórku. Uroki ciazy w wewnątrz kościoła źle i na zewnątrz też. Po ostatnim incydencie jak zemdlałam w kościele teraz się boje, jak tylko mi delikatnie gorąca wycofuje się.
pozdrawiam wszystkie mamusie próbuje was poznać na nowo:)
Witaj ale fajnie masz będzie 4 dzidziuś Gratuluje :-) a co do Kościoła ja też tak miałam nawet jak w ciąży nie byłam ale teraz zawsze rano kawę pije i już nie robi mi się słabo a jak jej nie wypije to słabo mi sie robi :tak:A moge zapytać ile masz lat ?:zawstydzona/y:

reklama
Wiktoria pewnie ze możesz zapytać ile mam lat. Ponoć tyle lat ile zim. Tak mawiała moja babcia:-D.
A na poważnie 33.pół. Wiec młoda jestem jak na 4 dzidzie:) We czwartek ide do ginki to może coś sie wyjaśni. mam wrażenie ze wyniki mam słabe

Do góry