reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hello!

Witam po mega długiej przerwie. No niestety tak to jest jak się jest wielodzietną, to nie mas ie czasu na pierdołki, pisanie lub właściwie czytanie kto co kupił, za ile do jedzenia... Tym bardziej, ze często ledwo ogarniam swoją rozbuchaną rzeczywistość.

Sempe, nie płacz, sama też się powiększyłam znowu, a już było tak pięknie, ale tak jest jak się kocha słodycze i zajada nimi stres i napięcie.
Leika, gratuluję!!!!! Matko pamiętam jak Ty rodziłaś pierwsze a ja trzecie!!!! A teraz obie jesteśmy wielodzietne. Pewnie zdajesz sobie sprawę, ze to już całkiem inny świat :-), bo inaczej się patrzy na problemy kupka - dupka, już nie wszystko tak przeraża.
Pawimi - dzięki za przywołanie ;-) Strasznie współczuję rodzinie tego chłopaka... Zawód trudny Twoje dziecko wybrało, ale wierzę, że będzie dobrze. Jeśli chodzi o witaminę C w płynie - nie słyszałam, niestety, ale posprawdzam, bo dobrze wiedzieć.

Weroniczka - zdrówka zatem wszystkim, my jakoś walczymy z kaszlem Artura, ale to alergia jak ta lala.

Mamo05- - kobietko pracująca, szalej, szalej w pracy i wracaj. Moje &&&&&&&&&& zaciśnięte niezmiennie od 2 lat, kibicuję Ci nawet wirtualnie.

Zuz-Inka
- jak się czujesz i gdzie jesteś?????

Poszukiwane są kolejne WIELODZIETNE - Iwosz, Azile, IzaBK

Lilka
niech Tobie nie przychodzi do głowy się obrażać, proszę. Wiem o co chodziło Pawimi. My matki wielodzietne poza "normalnymi" problemami mamy inne, przecież charakterystyczne dla nas, rodzin wielodzietnych. To jest jedyny wątek, na którym się udzielałam. Właśnie z tego powodu, że był "mój", bo wielodzietny. Sorki, jak się jest w ciąży z 4-5 lub 3 dzieckiem nie ma za bardzo o czym pisać na wątkach ciążowych, dziewczyny żyją innymi problemami. Może dlatego, że nie mamy już czasu rozmieniać się na drobne??? Może dlatego, że nie mamy czasu wczuwać się w każdy objaw ciążowy? Poza tym małżeństwa z dużą ilością dzieci funkcjonują inaczej. Wszystko jest inne co nie znaczy, że lepsze czy gorsze. Ten wątek został założony przez Maureen za co jej będę wdzięczna a Zuz-Inka mi pokazała, gdzie warto się spotkać. Jej za to dziękuję. Z Mamą05 byłyśmy w tym samym czasie w ciąży, która skończyła się zbyt wcześnie. Dużo nas łączy, bardzo dużo. Matki wielodzietne. W nas jest siła.

reklama
Witam porankiem o 10tej:-D:-D
Jutro
h110.gif

wybaczcie ale ja też poczułam się trochę taka niepotrzebna tutaj ... I Lilka - rozumiem.

Ja kibicuję wszystkim i chciałabym nadal z Wami pisać bo dowiaduję się wielu rzeczy i potarficie podnieść na duchu...

Ja wczoraj byłam z Natalią na całodobowym bo pediatra nas nastraszyła, że może mieć rumień obrączkowy i będzie musiała zostać w szpitalu na zakaźnym ... Boże co ja przeżyłam w drodze do szpitala ... Bo przecież Mareczek na cycusiu mleka z butli nie wypije ... Okazało się, że to pokrzywka i wiecie po czym? Po czarnych getrach w których wczoraj chodziła ....

Jutro Mikołaj a ja czekam na przesyłki dla dzieci. Postaram się Wam później pokazać co kupiłam.

A teraz uciekam do Mareczka bo woła z sypialni :-)

Joas - dziekuje za tego posta bo oddal dokladnie to co mialam na mysli od jakiegos czasu, lepiej tego napisac nie moglas. Mam rowniez nadzieje ze Lilka zrozumiala....
majqa1 - ja cie prosze przestan glupotki pisac..Straszne co przezylas ze swoja corcia, jak mozna tak bledna diagnoze postawic i nastraszyc matke??? dobrze ze wszystko tak sie skonczylo. Oczywiscie ze pochwal sie zakupkami od mikolaja;-)
Pozdrawiam wielodzietne poniedzialkowo i coraz blizej swiat!

Witam się sennie. Okropną mamy dziś pogodę w Krakowie.

Właściwie to nie wiem co Wam ma napisać. Czeka mnie dziś dentysta bo złamał mi się ząb i mam robioną koronę :-(

Pawimi dzięki kochana za informację. Niestety kupienia naturalnej witaminy C nie jest proste i jest kosztowne bo 100 tabletek kosztuje 30 zł. Powoli choróbsko nasz opuszcza więc tym razem nie będę inwestować w tę witaminę ale przy innej " okazji" możliwe.

jestem po pracy..nastąpiła masakra!!! ja-Hanka Bielica(jeśli chodzi o mówienie)-zaniemówiłam..kompletnie straciłam głos
a093.gif
a093.gif
jak już muszę cos powiedzieć to szeptem;/
z pracy wyszłam wcześniej bo o 13,30 zamiast o 15 i jutro mam wolne bo i tak ze mnie pożytku za dużego nie ma;/

Joaś kochana moja siostro- no w końcu jesteś-ściskam Cię mocnooo jak nie wiem co :)))
nigdzie juz nie znikaj ;)
no i zdrówka dla Arturka-ależ On jest słodziak ;)) dziekuję raz jeszcze za tamtą fotkę-ukochaj Go;)
a jak sobie Marcinek radzi z piłką-gra jeszcze??

Weroniczka zdrówka dla Was kochana i szyj ,szyj -Ty takie piękności robisz;))

Majqa witaj:)
jak Marco??lepiej juz w nocy?

Pawimi- oj kurka..przykra wiadomość-taki młody chłopak odszedł.........
a z wit.C słyszałam-może zastosuję to mi głos wróci..

Sempe- poproszę świeże ~~~~~~~~~~~~~~~~ ciążowe ;))
i czekamy na wieści od gina ;)
ale Ci dobrze;))
no i jeszcze na koncert śmigasz-się porobiło:))

Wisieńka no to Ci week .miło upłynął i do tego jeszcze Mila dała pospać :))

pozdrawiam wszystkie kochane mamuśki;))

Cokies??????????
Magda?????????
Iza????????????????
Anna s ???????????
Zuzinka?????????

i reszta gangu-meldować co u Was na froncie;))

reklama
mama - melduje się, ale takiś ciężki dzień, źle sypiam ostatnio, budzę sie w nocy i mam przerwę w spaniu (1-2 godz.), mimo, ze w dzień drzemek nie robię, bo nie mam jak, a rano zwlec się z łóżka nie mogę....

Do góry