reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Asia zaglosowane!

Ja ja chyba za szybko wstalam i popoludniu znowu sie zle poczulam wiec kuruje sie dalej
Wiecej napisze bo jest o czym jak sie wylecze...czyli pewno dopiero po weekendzie :-)

PS i jeszcze tu zajrzec prosze :ninja2:

reklama
witajcie czwartkowo,

Lilka - no nie, na śniadanie to muszę mieć wędlinę, nic innego mi nie podchodzi niestety, serki i takie tam mogą być, ale później,

potrójna mama - trzyma kciuki, chociaż ja ostatni okres przed ciążą miałam taki nietypowy, bo najpierw jednego dnia była tylko jedna kropka, a dopiero drugiegi dnia się rozkręciło, ale oby Tobie nie!!!!!!!

ja od około pół roku mam równiutko 26 dniowe cykle, dzisiaj jest 28dc. Od 2 dni boli mnie krzyż i dół brzucha (nie ciągle ale od czasu do czasu) generalnie czuję że lada chwila dostanę okres z tym że nic się nie dzieje.
No może jutro. Z tym że my nic nie działaliśmy w tym miesiącu w kierunku poczęcia bobaska, gdyby się okazało że to ciąża byłby to istny cud;-)

ha!!! jestem pierwsza;))))

Witajcie mamuski :)

nie pamiętam jeszcze nicku ,ale -współczuję widoku jednej kreski;(
ja dostałam @ w środę wieczorem -jeśli dobrze policzyłam to znów po 24 dniach...ehh z moimi cyklami nic już się pewnie nie da zrobić...

Asia- gratki pojawienia się Madzi:))))
Zuz Inka zdrówka!
Wisieńka- i jak tam po warzeniu Emili????
Pawimi-cześć i czołem ;))
Lilka a Ciebie co za paskudztwo dopadło biedaku...
Izulka-Izulka!!no!no! gratki kierowco!!
bardzo sie cieszę bo my babki musimy być mobilne;)

wszystkie Was ściskam i głaszczę brzusie ciążowe,podaję herbatkę schorowanym i śledzika z dżemem ciężarówkom ;))))))
zabieram się do kończenia książki...wczoraj prawie cały dzień pod kocykiem z książką i wstawałam sobie nową herbatę zrobić ;)))

Katrina - wiem że cuda się zdarzają , mam już taki jeden "cud" w domu:-)
no zobaczę dzisiaj, jak nie dostanę to może jutro zrobię sobie test, ot tak dla rozwiania wątpliwości ale generalnie nie miałabym nic przeciwko takiemu "cudu";-)

bardzo ładny i ciepły dzisiaj poranek, zaprowadziłam Maję do przedszkola, zrobiłam starszakom śniadanie i zaraz zabieram się do sprzątania.

miłego dnia!

HEj! ja znowu po prośbie...
głupio mi trochę ale chyba pierwszy raz w zyciu biore udzial w czyms takim :-) no i jest szansa na 1 miejsce a fajnie byłoby sie zalapać na laufrada (w sumie mam paru kandydatów do jazdy w domu ;-)) niestety nie mam gdzie agitować i bede Wam do jutra marudzić. Ja w sumie chyba tylko na 4 wątkach piszę... Zagłosujcie proszę jeśli możecie :-) Każdy ma jeden głos.
Moje hasło to:
First Bike - biegiem na rower!!!
GŁOSOWANIE - konkurs " Wygraj rowerek biegowy First BIKE lub odblaskową kamizelkę! " - Zobacz wyniki ankiety
Może macie znajome na swoich wątkach które nie biorą udziału a mogą kliknąć?
Dzięki z góry

As Asia - współczuję @. Ja też niecierpię jej i mam nadzieję ze jeszcze trochę bez niej sie utrzymam. Szczególnie ze z reguły w pierwszym dniu lub przez pierwsze dwa dni czuję sie jakby mnie ktoś skopał porządnie. Miłą receptą jest ciąża ale ja już swoją normę wyrobiłam ;-)

Izulka - gratulacje!

Mamo - ja marze o dniu pod kocykiem. Pod tym względem pobyt w szpitalu był super ;-)

Witajcie co się zbiorę do pisania to coś mnie hamuje. Aktualnie Mila ma skok i większe marudzenie niż zazwyczaj plus nie jedzenie plus nie spanie plus szczepionka. Do tego byłam przeziębiona i straszne osłabiona. dziś ja zdrowa a Mila w końcu zasnęła po wczoraj w dzien tylko 10 minut. Nadal karmię ją łyżeczką i juz wziełam ślub z laktatorem. Dobrze, ze chociaz w nocy ssie cyca. Niedługo stracę pokarm jak tak dalej pójdzie. Juz teraz raz dziennie musze jej dawać mm. jednak laktator tak nie ściąga jak usteczka. Musiałabym wyporzyczyć elektryczny no ale jak niedługo wracam do pracy t i tak musze cyce przestawić na karmienie rano ,wieczór i w nocy.
mama wieki cię nie widziałąm. Przykro mi, ze ten twój cykl taki zwariowany nadal. Musiałabyś pewnie zacząc terapię w jakiejś klinice a to wiadomo, kasa duża
Asia przykro mi ale juz wcześniej głosowałam. No i gratulacje Madzi. szybko doszłas do siebie.
No i chciałam więcej popisac ale panna Buleczka z szynką i chrzanem wstała

reklama
Niezłe :-D- wzięłaś ślub z laktatorem. Ja właśnie wygotowałam swój po roku leżakowania w pudełku. Musze ściągnąć choć odrobinę bo mi (.)(.) pękną.
Wiem że głosowałaś - dzięki :tak:

Do góry