reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

zrobiłam test i wyszedł negatywnie:no:a już tak się cieszyłam pewnie dostane miesiączke jutro albo pojutrze
ja te miesiączki to mam dziwne jedn miesiąc mam po 28 dniach po poprzedniej a już kolejnego dnia mam po 36 dniach dziwne

reklama
Katrina moja marchew jest z POLA hehehheheheh
wioseczkę obok jest plantacja marchwi która idzie do bobofruta i innych tego typu miejsc (podobno)
a nie masz może sokowirówki?? ja robie sama marwitki swojskie córka je kocha

obejrzałam program o porodach na tlc ale nie Polska wersja i od razu widac bo znieczulenei na zyczenie tak o po kilku chwilach poród i w ogóle jaki standard i technika to nei u nas nie nasze realia
parka która chciała wsio natural 23 h poród u nas to norma a dla połoznych tam to było coś niecodziennego

agatulka - no nie mam sokowirówki i tak juz o tym myślałam, żeby sobie takie cudeńko nabyć, niestety jeśli chodzi o uprawy.. to skazana jestem na sklepy, ale za to w każdym nawet Lidlu czy Aldiku są Organiczne, więc jest w czym wybrać (o tyle dobrze)

izulka - moje serdeczne gratulacje dla nowego wysmienitego kierowcy :-)

Witam nowe mamusie ktorych jeszcze nie znam ;-)
mada81 - ja pochodze z Jastrzebia:tak: dziecinstwo swoje tam spedzilam...pozniej przenioslam sie do Warszawy

zuzinka - wracaj szybko do zdrowia!
lilka - ty stara babo :szok::-D faktycznie zestarzalas sie tak ze ja tuz z balkonikiem powinnam chodzic bo cala zwapniala jestem :rofl2:

agatulka - najlepszy porod to w pieleszach wlasnego domku w ciszy i harmonii a nie tam gdzie tasmowo ekspresik odwalaja przy pomocy nowoczesnego sprzetu ;-) uwierz mi!

no...to ide...SPAC! dobrej nocy!!!

As -asia szkoda że test wyszedł negatywny ale póki okresu nie ma jest nadzieja, mi wyszedł raz negatywny test a byłam w ciąży także nie mam za wiele zaufania do tych testów.

ja z kolei dostałam dzisiaj okres i wszystko mnie boli.

Hej! Ja jak zwykle tylko na moment!
As-Asia - chyba nie potrafiłabym tak sie starac o dziecko... zanczy odwlekac zeby wycelowac w odpowiednia pore roku...

Troche mi głupio ale pierwszy raz mi sie zdarza coś takiego. Mam prośbę - zagłosujcie na moje hasło w konkursie, co? głosowanie jest od dziś do 29tego włącznie. Moje hasło to:
"FirstBike - biegiem na rower!!!"
GŁOSOWANIE - konkurs " Wygraj rowerek biegowy First BIKE lub odblaskową kamizelkę! "

helo

kochane ja mam dosc!!!! miesiac jak jestem chora,od wczoraj mam 38 st. goraczki,od tygodnia boli mnei głowa,mam ostry kaszel,ze az łzy mi lecą...dzisiaj ledwo dzieci na 10 zaprowadzilam do placowek
nie wiem co robic,szczegolnie,ze jutro mam jechac do pracy na hale produkcyjna gdzie jest 5 st.
nie wiem czy jechac i czy wylezec...

AsiaKC zaglosuje na Ciebie! to mozna codziennie glosowac?? jak tak to przypominaj sie:happy2:

as-asia no coz,przykro mi,ze nie ma 2 kresek,ale napewno chcesz czekac do przyszlego roku ze staraniami??

katrinko faktycznie masz zachcianki :-) ja pamietam,ze przez 9 meisiecy na sniadanie jadlam kanapki z twarogiem lub Filadelfia,na to pomidorek,ogorek,szczypiorek mhmmm:-) a jak urodzilam to nie moglam dluuugo na ten zestaw patrzec:-D fajnie,ze sie dobrze czujesz,ja mialam tak samo,tylko pierwsza ciaze mialam z problemami,w pozostalymi czulam sie jak w nie-ciazy:-)

a gdzie mama?? zalatana?

pawimi,zes mi dorąbała babo jedna :-D ale musze przyznac jedno,ze urodzenie dzieci bardzo mnie zmienilo,zawsze bylam typem towarzyskim,wygadanym,ciagle sie smiejacym,urodzenie dzieci spowodowalo,ze juz taka nie jestem,trudno mnie rozsmieszyc,wogole jakas taka bardzo powazna sie zrobilam,no i nie powiem drazni mnie to

Ostatnia edycja:
reklama
ja z kolei dostałam dzisiaj okres i wszystko mnie boli.[/QUOTE pisze:
jednak nie mam tego okresu, dzisiaj rano zauważyłam małą plamkę na majtkach i byłam pewna że to początek okresu, do tego bolał mnie doł brzucha i krzyż ale po chwili przeszło i przez cały dzień ani plamki , jednym słowem sucho i czysto. Więc czekam dalej....

Do góry