reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Wisieńka - nio, wczoraj doszła jeszcze surówka z selera. Ostatnio na taką miałam ochotę jak byłam w ciąży z Alinką...
na szczęście miewam zachcianki na zdrowe rzeczy do jedzonka. sorki, dziś miałam ochotę na kwaśne żelki (podkradłam córci).

reklama
Witajcie Maks chory wiec czasu coraz mniej
Zuza na szczęscie sie uchowuje
jutro mam badania wrr glukoza ale jak mus to mus
Katrina jedz zdrowoo jedz witamin trzeba jak najwięcej mi czasem ogórki kiszone nachodza a czasme kapustka i cos na słodycze ciągnie
Lilka etam starzejesz sie to nei to :pPP młoda dupa jestes w ciąż

Witajcie Mamcie,

agatulka - staram się jeść zdrowo, dla siebie i dla malucha (wiadomo) i normalnie lubię słodycze, więc czasami podjadam, ale teraz mi na prawdę nie podchodzą, z czego się cieszę, bo dzięki temu na razie nie tyję, ale pewnie później nieco nadrobię, bo nie wierzę, że tak będzie cały czas (a szkoda)...
Mężulek mnie właśnie jakimś wirusem poczęstował, sam był chory i sie podzielił, ale dzielnie walczę i nie daję się, czosnek to cudowny lek na to świństwo, trochę śmierdzi, ale coś za coś, tak poza tym to super juz nawet spanie jakby ciut mniej mnie męczy.

A jak Ty się czujesz???? zazdroszczę Ci tego, że juz czujesz tego kręcącego się pędraka w środku, ja muszę jeszcze trochę poczekać.

ja na arzie odpukać oki
o tak czosnek to cudne lekarstwo musze teraz na zakupach więcej niz 1 główkę kupić by wrazie co mieć więcej
ojj fika jak szalone ja utyłam 6kg jak na razie :cool2:i mam taką kulką z przodu na razie sprawdzałam wchodzę w spodnie przed ciążą oczywiście nie zapinam sie tylko ale na dupkę wchodzą wiec dobry znak
u mnei króluja jabłka tradycyjnie i marchewka to taki mój miks zdrowia hehehe

As asia trzymamy kciuki

Hej, wpadam pochwalić się, że zdałam dzisiaj na prawko za 2 razem. Ogromnie się cieszę bo to zamieszanie z tym jeżdżeniem,zwalnianie się z pracy itd.Poza ty za parę dni będę juz śmigać moim autkiem HURRA!!!:-D

P.S ja swoje 3 dziecko urodziłam w wieku 37 lat :)

Izulka no to ogromne gratulacjeeeeeeeeeeeeeee ja do 3 razy próbowałam i odpuściłam by malsuzka nie stresować chyba w Grudniu tylko testy odświeżę bo ważne do listopada a od stycznia czy lutego mają wejsc jakies nowe

więc opijamy razem z Tobą
ja se herbatke z innymi cięzaróweczkami wypije

31848_drink-waniliowotruskawkowy-crush_0_2.jpgimages drink.jpg

Izulka gratulacje! prawa jazdy super rzecz, ja osobiście nie wyobrażam sobie bez nich życia:-)

As-Asia- trzymam kciuki!!! daj znać jak zrobisz test.

ja powinnam wczoraj dostać okres i też coś go nie widzę a mam zawsze jak w zegarku;-) No ale ciąży raczej nie podejrzewam.

reklama
izulka - GRATULACJE!!!! super, że tak szybko się udało - jak urodziłaś 3 dziecko to i tak byłaś młodszą mamcią niż ja będę.... buźka.

agatulka - jabłka i marchewka (njalepsza ta z Organika, bo jest słodziutka), mnie ostatnio to i seler i por na surowo podchodzą, brakuje mi tu soku z marchewki i selera z Marwitu (tego jednodniowego...)

Do góry