reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie

Asia - no ja tez jakoś skumałam jak tam oddać głos i juz zagłosowałam!

iwet - uda się! uda! trzymam kciuki!

mama - fajnie, że zaglądasz, bo smutno tu bez Ciebie,

reklama
witajcie wieczorkowo jestem tak wchurzona że albo zaraz wybuchne albo się popłacze jestem wściekła na męża wczoraj powiedział mi że przydały by musie nowe jeansy wiec wstałam dziś prędzej i poszłam do miasta kupić mu jakieś spędziłam w mieście 2 godziny szukając jakiś fajnych gdy w rucił z pracy dałąm mu je i chciałam żeby przymierzył bo jak by były nie dobre to moge je wymienić w poniedziałek to żeby przymierzył musiałam go prosić prawie 2 godziny a jak już przymierzył to nic nie powiedział ani że są dobre ani że dziękuje nic i jeszcze jakiegoś focha ma na mnie że jestem zła no a jak nie mam być zła :wściekła/y:postanowiłam że ostatni raz mu coś kupiłam niech chodzi w podartych rzeczach a nic mu nie kupie :no:

Katrina dzięki ;))

Asia współczuje...ehhh te niewdzięczne chłopy!
masz rację-następnym razem niech sobie sam idzie kupić..
podaję czakoladkę-zawiera magnez a magnez łagodzi stres;)

my byliśmy u znajomych na domowym grillu:) mają takie fajne urządzenie ,że smażyliśmy karkówkę ,kiełbaski,piersi z kuraka...zrobiłam też sałatkę i ciasto z czeresniami..było winko i piwko-mają 3 synów więc w sumie było 5 dzieci i nas 4 i było git-teraz dzieci zasypiają ,Tom z Bono na krótki spacer poszedł..

pamiętajcie ,że dziś śpimy o godzinkę dłużej;)))huraaa!!!

mama - ja to wyjątkowo dłużej spałam dziś, tzn. wczoraj, ja mój mąż wrócił ok. 12 w południe, to ja poszłam się położyć, bo się bardzo źle czułam i tak mi do 15-tej zeszło.... a noc o godzinkę dłuższa, super, tylko.... żeby zegarek w moim dziecku jeszcze ktoś przestawił to byłoby super. Chociaż ja i tak nie mogę narzekać, bo mała idzie spać ok. 21-wszej i budzi sie ok. 9-tej rano. ZŁOTE DZIECKO!!!!!!

katrinka zazdroszcze,ze alinka tak pieknie spi.moje dzieciaczki to ranne ptaszki chociaz starszego od jakiegos czasu trzeba budzic
w niedzielke na sniadanie;najwyzszy czas ma 13lat.
powiedz w ktorym jestes tygodniu i czy juz cos widac?
czeka mnie niedziela w domu,bo mateusz ma zapalenie oskrzeli.
nie moge narzekac,bo w ubieglym roku dzieci praktycznie nie chorowaly:blink:

witajcie niedzielnie,

iwet - jestem obecnie w 10 tyg., trochę widać, ale to głownie dlatego, że sporo przytyłam przed ciążą, miałam juz taką oponkę tłuszczykową ,a teraz ta "oponka" jest już taka twardsza, bo to juz pędrak w środku tak rośnie,
oczywiscie rano brzuszek jest mały, a wieczorkiem trochę większy

reklama
witajcie :)

Domino już w przedszkolu a Zuza dziś jedzie ze mną do pracy bo szkoła zamknięta..na szczęście szefowa sama zaproponowała,żeby mi więcej klientek dziewczyny nie zapisywały i jadę tylko na 3 h od 10 do 13 i do domu...Zuzi wezmę książeczkę-bedzie sobie pisać...

Katrina w niedzielę zawsze pustki;))

pozdrawiam wszystkie babeczki:) ;*

Do góry