reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Asia a jak sobie dajesz rade z dzieciakami. Sama jestes czy masz kogoś do pomocy?U ciebie pewnie nawał. A jak malutka spokojna?
asasia a nospa ci nie pomaga?
U mnie obiad firmowy. Pierogi z takiej małej,rodzinnej firmy i barszczyk z wczoraj. Ja nas pakuję na wyjazd na WŚ. Na 4 dni
Mila dosypia

Na razie nie musze sobie dawać rady bo mąż jest i dzieli wysiłki. Problem zacznie sie za dwa tygodnie... ale moze dopracujemy sie jakiegoś rytmu do tego czasu?
U mnie rzeczywiście nawał ale nie jakiś straszny. Widać (.)(.) sobie przypomniały jak to jest ;-) Tyle że jak MAdzia robi sobie przerwę większą to czuuuuję, oj tak.

Witam wszystkie mamusie :) nawet nie wiem czy pasuje do dzisiejszych tematów, ale muszę się wygadać - powiedziałam dzisiaj szefowi o ciąży i po tej rozmowie byłam wkurzona i było mi przykro bo to co usłyszałam nie było miłe - niektóre ze stwierdzeń mojego szefa to 1. że nie wiem chyba co się robi by nie być w ciąży; 2. po co kończyć studia jak się planuje 3 dzieci (bo mam już 2) bo jak się ma tyle dzieci to wg. niego się chyba siedzi w domu , 3. że pewnie to zaplanowałam przychodząc do pracy (pracuje od 1 września a ciąża była dla mnie straszną niespodzianką 7 września). Czułam się jak na kazaniu u swojego taty tylko że ja mam już prawie 30 lat a nie 17 że trzeba mi takie kazanie robić. Ogólnie było spokojna rozmowa ale nieprzyjemna. Mam nadzieje że mu do środy przejdzie bo ja się dobrze czuje i panuję jeszcze długo tam popracować chyba że on mi to skutecznie utrudni.
I to na tą chwilę tyle - wypłakałam swoje żale i posłuchałam tego: Oficjalny Teledysk Jestem Mamą to Moja Kariera Natalia Niemen I am a Mother - YouTube i wiem że BYCIE MAMĄ to jest coś
Całuski i pozdrawiam
Dzięki że mogę się tu wygadać

Będzie dobrze iwet83 juz niebawem cie II kreski zaskoczą :tak:

My dziś dzień leniwie domowy. Mąż kafelkuje, rosołek sie pichci, ja sie kręcę po domu, dzieci też odpoczywają...

Dziewczyny, ja marudzę dalej. Dziś ostatni dzień głosowania. Mam w domu 4 kandydatów do ćwiczenia wytrzymałości i sprawności First-Bika. JEśli któaś nie głosowała to bardzo proszę o głos dziś do północy.
Hasło - "First Bike - biegiem na rower!"
Ankieta - GŁOSOWANIE - konkurs " Wygraj rowerek biegowy First BIKE lub odblaskową kamizelkę! " - Zobacz wyniki ankiety

witam sie i ja..

my po obiedzie-Tom z Bono biegają-przyda się i jednemu i drugiemu..
dzieci u góry dokazują..p
podłoga schnie..pranie się suszy..

Asia a jak się głos oddaje bo nie mogę sie połapać??jak pewnie wszyscy wiedzą jestem noga komputerowa;/

Zuz Inka jak tam zdrowa już??

Mada 81 współczuję rozmowy z szefem...
a piosenka świetna.......poryczałam sobie.....

Wisieńka wciąż się zbieram z telefonem do Ciebie i ciągle coś...a ostatnio trochę się działo i miałam doły...i brak ochoty na rozmowy;( ale już się ogarniam i mam nadzieje,że bedzie si.....

Magda jak Batruś????????????

Iwet ściskam Cię... i nadal wierzę ,że Wam się uda powiększyć rodzinkę !!

pozdrawiam wszystkie babeczki i zmykam do książki;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry