reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
k020.gif
k020.gif
oho....dzis widzę wszystkie mamuski zaganiane... u nas akademia ok,wszystko się udało-i występy i przemowy i tańce;)) mam w domu oficjalnie pasowaną I szo klasistkę
s070.gif
potem wleciała koleżanka Zuzy z mamą... później pojechałyśmy z Zuza na zakupy(3 kwiaty ,3 doniczki,ziemia-juz przesadziłam ;))) przekąski i szczotkę dla Bono też trzeba było kupić i trochę spozywki) jak wróciłyśmy to prawie godzinny spacer z Bonuskiem.. potem obiad i po Domisia. dzień zleciał ,że nawet nie wiem kiedy. po 15.00 walił tak mocno grad ,że myślałam,że szyby powybija
n020.gif
nie ma Was to mam focha
s020.gif
Wisieńka mam nadzieje,że u siostry dzionek minął si:) Katrina no widzisz -małe dziecko a jednak wyczuło zmianę .. Madzia jak Batruś??jak Ty sie czujesz ? wszystkie Was ściskam i spokojnego wieczorku życzę ;)

witajcie,
Ale dziś pusto....... nie ma co czytać...

Nam dziś dzień szybko upłynął. Byłam z Alinka u koleżanki, oglądać malutką Megan - urodziłą sie w poniedziałek i jest taka maleńka. Alinka była zaskoczona, że dzidziuś jak się urodzi to jest taki malutki. Fakt, że ta malutka jest malutka - ma 49cm, moje dziewczyny obie miały po 54cm, ale jest prześliczna i taka spokojna. Już się nie mogę doczekać..., a to dopiero początek.

Witam wieczornie.
Wizyta u sister udana. Wyciągnęłam ją na długi spacer i zahaczyłam o rossmana a tam obkupiłam się w herbatki hipowskie bo jest promocja no i basenowe pieluszki
g100.gif
. Lada dzien pójdziemy popływać z Milą na basen
biggrin.gif
Mila oczywista u cioci zwaliła kupę stulecia
e050.gif
i elegancko zapaprała spodenki, bluzeczkę i, a jakże, wiśniowe body od cioci Psotki z bb.
embarrassed.gif
Niewdzięcznica
laugh.gif
Tym samym zmuszona została do odbycia krótkiej acz intensywnej kąpieli w misce przy użyciu płynu do higieny intymnej"biały jeleń"
e030.gif
laugh.gif
W międzyczasie usiłowała wykraśc cioci szampon znanej markowej firmy zamierzając pewnie umyć nim swe bujne loki
laugh.gif
Cóz butelka została jej wyrwana w ostatniej chwili przy próbie spozycia czy też spróbowania owego specyfiku.
laugh.gif
Następnie wrzeszcząc w niebogłosy została powycierana ręcznikiem kuzyna i spedziła resztę wizyty jedynie w białych rajstopkach umazanych czymś podejrzanym na kolanku
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
Powiedziałam jej" Wstydz się moja Panno" ale reakcja znikoma. W ramach protestu nie zjadła nic w czasie pobytu u cioci.Za to zaczęła gromkim głosem w drodze do domu domagać się posiłku, kiedy to tkwiła przypięta w foteliku na tylnym siedzeniu
laugh.gif
laugh.gif
Aby zaspokoic jej sposoby zjechalismy w przyuliczną zatoczkę. Obok nas przesuwał się ciąg samochodow. Ja ubrana w sweter przez głowę podciągnęłam go do góry po szyję i wyciągnęłam mleczarnie. Zaczełam rozpinać pasy Milci ale coś mi się przyblokowało. IIIIIIIIIIIIII
d050.gif
wtedy Pol zapalił światło
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
Tak to pokazałam cycki we Wrocławiu. Może powiedzą w faktach
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

mama u nas tez było pasoawanie no ale na licealistę. Super, ze u was się udało. Masz pozdrowienia od mojej Ani:-)
katrinka kochana rozkoszuj się ciążą jesli się dobrze czujesz:tak:A jakies przeczucia co do płci . Ja obstawiam, ze to będzie chłopczyk:-)

Wisieńka - mówisz do trzech razy sztuka???? wolałabym dziewczynkę, a Alinka w ogóle nie chce słyszeć o braciszku... może ma przeczucie????

katrinka no może ma, może to będzie dziewczynka.Ja znowu w przeczuciach kiepska jestem bo byłam pewno, ze Emi to chłopczyk.Chociaz było mi wszystko jedno. A potem potwierdzili mi na USG, ze to chłopczyk. Na kolejnym okazało sie, ze siuska brak. Milczeliśmy z Polem całą droge do domu.Zaskoczenie nieziemskie i tygryskowe ubranka w szufladzie:-D A teraz za nic w świecie nie zamieniłabym Mili na żadnego chłopca. Myślę, ze kocha się taka samo czy urodzi się chłopczyk czy dziewczynka

witam się i ja ;)
cały dzień z Zuzą spędziłam i chyba było jej to potrzebne bo złota dziewczyna dzis z niej
d050.gif

Wisieńka czyli masa ubrań załatwiona przez jedną jedyną kupkę ;)))) no to się Emila postarała
s045.gif
:)))))
najważniejsze,że brzuszek wolny:)
pozdrów również Anię ode mnie i męża Ani i Mateusza
i żeby Pawłowi nie było przykro to i Jego pozdrów...aaaaa-nawet wyściskaj i pogratuluj Maćkowi pasowania :))

Katrina fajnie,że dobrze znosisz ciążę...

kochane mamuśki gdzie jesteście?????
pozdrawiam i ściskam;)

reklama
witam w sobotę ;)

byłam z Bono na spacerze,potem go wyczesałam...teraz śpi na środku salonu.
Tom z dziećmi poszli na spacer-słonko u nas i nie ma wiatru-jest bardzo przyjemnie..

rano po 10.00 wstawiłam rosołek z całym kurakiem i już mam gotowy-jeszcze tylko makaron i ziemniaki do drugiego muszę zrobić i surówkę z porem i gotowe.
podlałam kwiaty,napoiłam storczyki i gra ;)

Katrina jak masz możliwość na drzemkę w dzień to..słodkich snów;)

Wisieńka no i git ,że wyściskani ;))

miłej soboty kochane mamuśki i pokazujcie sie bo coś mało piszecie ostatnio
d075.gif

Do góry